ערב טוב לעלמות

DavidRon

New member
ערב טוב לעלמות../images/Emo141.gif

ערב טוב לכן - נתקלתי בפורום המסקרן שלכם
בשיטוטי ב"תפוז" וחושב לשאול משהו, אם אפשר... אשמח אם תעזרו לי לנסח שאלה למקרה שלי. זה הרקע: נפרדתי לפני 8+ חודשים מבחורה שהיתה חברה שלי במשך שנה כמעט... מאז יצאתי עם לא מעט בחורות, אבל איכשהו היא לא יוצאת לי מהראש... עניין לא סגור. אני מאד אמביוולנטי לגביה, ולא בדיוק יודע אם כן או לא לנסות ולחזור... לא יודע מה היא חושבת עלי עכשיו... לא יודע אם הבעיות שהטרידו אותנו אז נעלמו.... אשמח לשמוע! תודות

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אתה יכול לנסות לשאול בפריסת שאלה: האם כדאי לי לחדש את הקשר הרומנטי עם איקס בשלושת החודשים הקרובים? 7 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי

DavidRon

New member
לפי הוראותיך

הנה הפריסה: האם - קיסר כדאי - קיסרית לי – 6 גביעים לחדש – 5 מטות את הקשר הרומנטי – 2 חרבות עם איקס – אס חרבות בשלושת החודשים הקרובים – איש תלוי סיכום – אביר גביעים ןתןדה מראש!

batgalim

New member
הי דוד

האם - קיסר כדאי - קיסרית לי – 6 גביעים לחדש – 5 מטות את הקשר הרומנטי – 2 חרבות עם איקס – אס חרבות בשלושת החודשים הקרובים – איש תלוי סיכום – אביר גביעים אתה נמצא בהתקף נוסטלגי לגבי אותה בחורה וקצת קשה לך לזכור את הבעיות והמריבות שהיו ביניכם, מה שודאי גרם לפרידה. אתה נוטה לזכור את יופיה החיצוני ואת מה שחשת כלפיה פיזית... עפ"י הקיסר והקיסרית המופיעים מיד בתחילתה של הפריסה ניכר כי חייתם יחד במערכת כשל "זוג נשוי", כשהאחד "שולט" והשני מנסה להתסגל לשתלטנות ולמניפולציות של השני. הקיסר בתחילת הפריסה מלמד גם על הקיבעון שלך, ועל חוסר היכולת להמשיך לנוע הלאה ולצאת מתוך התרחשויות הנמצאות בעבר. נראה עפ"י הפריסה שהיא כבר המשיכה הלאה, יש לה מחזרים חדשים והיא לא נוטה להביט לאחור. באם תחליט בכל זאת ליצור קשר ולנסות לחדש את הזוגיות ביניכם, תצטרך לוותר על הדברים שבגינם "נלחמת" איתה בעודכם יחד. הפוטנציאל לחזרה קיים, ויש סיכוי שכן תחזרו באם תממש אותו, אך זו תהיה זוגיות שתדרוש ממך ויתורים והקרבות. החלטה שלך...

DavidRon

New member
תודה בת גלים../images/Emo20.gif

השכלת אותי..... אמתין ואראה........

למעלה