ערב טוב לפורום

אסתרס

New member
ערב טוב לפורום../images/Emo68.gif

קראתי מספר ימים לאחור והתעדכנתי. לא חושבת שאוכל להגיע למפגש החשוב, כי השעה 1800 זו השעה הקריטית לטיפול בשלמה. איני יכולה להטיל גם את זה על מיכל. היא עוזרת לי המון המון, בלעדיה לא הייתי מצליחה לעבור ימים קשים. חזרה לבטוח הלאומי: המנוולים העלו את הרף לקבוצה הראשונה, כלומר: אם עד היום אנשים הגיעו ל2,5 נקודות, וקבלו 9,45 שעות טיפול שבועיות, היום קבוצה זו צריכה להגיע ל5,5 נקודות תלות ! ! ! המשמעות= חיסכון של מליונים לשנה לבטוח הלאומי, כי קשה מאוד יהיה להגיע לניקוד. עד היום זו הקבוצה הגדולה ביותר שקבלה. בערך 43,000 חולים. אלו היו בעיקר ניתוחי ראש הירך, נפגעי שבץ מוחי, ונפילות וחבלות שונות שהפכו את האדם לתלוי בזולת= לתקופה קצרה או ארוכה. הקבוצה הקטנה שקבלה 15,5 שעות= זו הקבוצה שאנחנו נימנים עליה הוסיפו לה עוד 3 שעות טיפול. יעני לארג"ים. קצת היסטוריה, לפני 5 שנים קיצצו מ 11 שעות טיפול 9,45 אתם יודעים כמה חסכו בבטוח הלאומי ? ! 500,000,000 כןחמש מאות מיליון שח במשך 5 שנים. איפה הכסף ? ! בעת הקיצוץ הובטח שידונו ויחזירו את מה שלקחו, אז ככה הם החזירו על-ידי גזלת כבשת הרש. חברה בא לי להקיא. ביי

sreuveni

New member
לא ידעתי שהוסיפו עוד 3 שעות

טיפול לקבוצה שקיבלה 15.5. אנחנו נמנים עם קבוצה זו, אצטרך לוודא שאבי מקבל תוספת זו. תודה לך על העדכון, ובוודאי שזה מרגיז שמקצצים אצל החלשים, ולא ברור לאן הכסף הולך. זה בסך הכל כסף ששילמו ההורים שלנו כל החיים, ואנו ממשיכים לשלם אחריהם. שיר

מבינה אותך ומאוכזבת,

כי בדיוק אחותי הביאה לי טפסים לבקש החמרת מצב אצל אמא שלי. אני מבינה שחבל על האנרגיה.

אסתרס

New member
להפך, תלכי ותגישי../images/Emo68.gif

כי אמך נימנית על חולי אלצהיימר " המאושרים" אולם תצתיידי מחדש באיבחון פסיכוגריאטרי ותבקשי מהרופא ציכתוב על ההחמרה. לעולם לא להגיש תביעה לבטוח הלאומי, ללא מסמכים מגבים.

ronnyw

New member
תגישי גם תגישי !!

אין לך מה להפסיד (זמן ועצבים לא נספרים...). תהיי נחושה, תהיי אסרטיבית. תציגי את אימך הכי נמוך שאת יכולה. זה קשה, לפעמים זה כולל ביזוי ההורה (מזל שהוא לא זוכר את זה דקותיים אחר -כך) ואל תוותרי. הטריק שעבד אצלנו (אולי את יכולה להתאים נגזרת שלו למקרה שלך:) אחרי שהבודקת שבאה לאבי החליטה שהוא לא מספיק עיוור ולא נתנה לו ניקוד על אי עצמאות בתנועה ובתרופות, אמרתי לה משהו בנוסח: "גברת XXX, אם אבא שלי יחצה את הכביש לבד, ויידרס, או ייקח מינון תרופות לא נכון וייפגע - אני אראה אותך אחראית באופן אישי!!". כנראה שנשמעתי די מאיימת, כי היא שינתה את הניקוד על המקום... אז גם זו דרך...

zs1957

New member
האם כעת נקבל 18.5 שעות שבועיות?

אסתר יקירתי, מה שלומך? איך עבר הלילה על כוחותינו? אני הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא ממרפאת הזיכרון שמטפל בשלמה. אולי צריך לשנות משהו בתרופות. אולי התרופה יותר מזיקה מאשר מועילה. הרי את כאשת מקצוע יודעת למה אני מתכוונת. קודם כל אל יאוש, התייעצי עם המומחהו תראי כיצד ניתן לסייע לשלמה שירגיש יותר טוב. האם מי שיש לו 15.5. שעות שבועיות זכאי יהי לקבל 18.5. שעות שבועיות? ממתי זה חל? החודש קבלנו רק 15.5. שעות שבועיות ואיש לא עדכן אותנו על כך. ביטוח לאומי תמיד מקצץ לקשישים ,חד הוריות, לאוכלוסיה החלשה. מה הם עושים עם כל הכסף ? לאן זה הולך? למשכורת השמנה של המנכ"ל והפקידות הבכירה? הבטחות לחוד ומעשים לחוד.את אכן צודקת הם החזירו ע"י גזלת כבשת הרש? האם עמותת אלצהיימר פועלת בנושא? שולחת לך חיבוק גדול. תחזיקי מעמד. אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

למעלה