ערב טוב לפותחות בקלפים

ערב טוב לפותחות בקלפים

ניגש אלי בחור דתי שכל כלה שמשדחים לו לא נראת לו . הוא רצה לדע מה הפותנציאל שלו להתחתן שאלנו: מה-העולם האפשרות-שמש ש x-תשעה מטות יתחתן-7 חרבות בחצי שנה הקרובה- נער המטות סיכום-8 מטות הפרוש:השאלה באה ממקום של רצון להגיע לשקט ולנחלה. האפשרות לחתונה בהחלט קימת ותבוא מגורם חיצוני (שמש). אך הבחור חייב להפסיק להיות חשדן ולהפגין חוסר אימון, עליו לשנות טקטיקה ודרך מחשבה ברגע שיעשה זאת דברים ישתנו ואז בהחלט אפשר לצפות לחתונה במועד הנשאלץ אשמח לשמוע את פרושכם ואת חוות דעת על פרושי .

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב ../images/Emo54.gif

מה-העולם האפשרות-שמש ש x-תשעה מטות יתחתן-7 חרבות בחצי שנה הקרובה- נער המטות סיכום-8 מטות אין ספק שהבחור בעמדת התגוננות כל הזמן. הוא לא בוטח באף אחד (9 מטות). אבל כמו שאמרת, האפשרות היא מאוד מאוד חיובית (השמש) כאשר גם נקודת המוצא שלו (העולם) נותן לו הכל. אני חושבת שעצם המילה "חתונה" ממש מפחידה אותו (7 חרבות). הוא מעדיף להישאר כמו שהוא. בחצי שנה הקרובה הוא חייב להיות יותר פתוח (נער המטות), לתת לאפשרויות לזרום אליו. קלף הסיכום מראה שהבחור חייב שינוי מהיר בחייו ובדיעותיו.

בוקר טוב

לפני הכל אני חייבת להתנצל על שגיאות הכתיב הרבות כנראה שהייתי מאוד עיפה במיוחד שלילה קודם עבדתי לילה ,ושינה של יום זה לא שינה של לילה. ועכשיו לעינינינו אני מאוד מודה לך על הפרוש ועל הדרך בה כתבת את הפרוש שעוזרת לי להמשיך וללמוד את הקלפים, במידה ויש עוד מפרשות שרוצות לתת את פרושן כמו בת גלים שאני לומדת גם מימנה רבות אשמח, ושהיה לכולנו בוקר קסום.

blackcat2

New member
הי חתול../images/Emo140.gif

מה-העולם האפשרות-שמש ש x-תשעה מטות יתחתן-7 חרבות בחצי שנה הקרובה- נער המטות סיכום-8 מטות אני לא רואה שהבחור מעונין להתחתן בכלל בחצי שנה הקרובה. הוא מצוי בעמדת התגוננות וחרדה. נראה כי טוב לו במידת מה בחייו וכנראה שהחתונה, בעינו, עשויה להעיב על מה שהשיג. אני בטוחה כי הוא מצוי במתח ולחץ נפשי שכנראה נובע גם מסביבתו ומשפחתו ויכול להיות שזה הגורם היחיד שדוחף אותו לחתונה. בתוך תוכו פנימה אני לא מאמינה שהוא רוצה כרגע (הדגש על כרגע) להינשא. 9 המטות המעיד על מגננה וחרדה ונער המטות המעיד על רצון לחופשיות, פתיחות ואתגרים מרתקים מעיד בעיני על הקריעה הפנימית שבתוכו. הרצון לרצות (TO PLEASE) והרצון להישאר נאמן לעצמך. 7 המטות מעיד על כך יותר מכל, כאשר המאבק של האדם הוא אינו רק בינו לבין עצמו אלא גם כלפי אחרים (גם אם לא באופן מופגן). השמש מעידה בעיני על ילדותיות מצידו, לאו דווקא במובן הבעייתי. הוא רוצה את החופש להנות מחייו ללא התחייבות ארוכת טווח. (אפרופו נער המטות). 8 מטות מעיד כי בחצי שנה הקרובה תחול תפנית אולם אין לדעת באם תהיה זו לקראת מיסוד או לא. 8 מטות קשור למזל קשת המדגיש כי לאחר שהחץ נורה לא ניתן לדעת היכן יפגע. הזמן יעשה את שלו. שייקח נשימה וירגע.

batgalim

New member
בוקר טוב חתול שחור לבן ../images/Emo140.gif

ראיתי את פנייתך אלי, ואני מתנצלת אך אני ממש עסוקה ולחוצה בזמן, ולכן לא יוצא לי להכנס לפורום לעיתים תכופות ולפרש. קראתי את הפרשנויות של צליל
ושל חתולה שחורה
ואני מסכימה עם כל מילה !
יום טוב !

למעלה