ערב טוב לפינקואידים...מבזק של זאק..

flowerboy69

New member
ערב טוב לפינקואידים...מבזק של זאק..

אז ככה...שמתי לב לכעס קל עלי אז הנה הסברים. אני אוהב את פינק מגיל שבע מאז ששמעתי את השיר עוד לבנה בחומה.אני אספן כעשר שנים.בגלל מחסור בזמן אני לא מתעסק במסביב כמו נשים ילדים ומקומות או סיפורים שלא "מחויבי המציאות" אני אספן.מתעניין בפריטים עצמם בהוצאות השונות וכל זה.אני לא תמיד נגיש לפריטים שעליהם אני ידבר לכן יהיו טעויות לפעמים אבל הדברים שאני כותב הם אמת סורי לכל מי שזה יאכזב אותו... ועכשיו למה שחשוב... היום קיבלתי 3 דברים חדשים ואספר לכם קצת.קודם כל.בוטלוג של הופעה מאנגליה בשנת 69.דיסק נהדר באמת!יש בו ביצוע הכי טוב ששמעתי לשיר אינטרסטלר אוברדרייב לפחות הכי טוב מאז ימי סיד...יש שם גם גירסה מוקדמת של קרפול וויט דה אקס יוג'ין שווטרס אומר לקהל שזה שיר חדש... דבר שני.לפני כמה שנים יצא דיסק הצדעה לפינק שבו כל מיני נגני ליווי של להקות ידועות מבצעים שירי פינק.היום קיבתי את הגרסה של האלבום הזה בתקליט pic disc כלומר על התקליט יש תמונה של עטיפת הדיסק בגרסה הגרמנית שלו.מצויין על העטיפה שזו גירסה מוגבלת ל500 עותקים. ואחרון...בשנת 98 יצא לניק מיסון ספר על אוסף מכוניות המירוץ שלו-into the red כמו שבטח דיברו פה יצא עכשיו גירסה חדשה של הספר שכוללת רכב חדש שמיסון הוסיף.כספר הוא ספר דיי לא מעניין למרות שהוא מפואר מאוד...אבל כפריט אספנים בהחלט שווה ורק שתבינו שלי יש גם את הגרסה המקורית מ98... מצורף התמונה של הספר החדש למי שאולי לא ראה...מצטער על האיכות בקרוב אני יראה תמונות ואתן פרטים על כמה מהפריטים הכי נדירים בעולם של פינק...סביר שזה יהיה בשבוע הבא... ממני דניאל(פרח) ועוד תזכורת אשמח למיילים מאוהבי פינק ובעיקר מאוהבות-זה תמיד חמוד לראות שיש כאלה גם בארץ!:)

brotos

New member
רציתי לשלוח לך מסר אישי אבל

שיהיה ציבורי: אני מתנצל על מה שכתבתי עלייך, אם זה פגע וכו'. לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה, חוץ מלפגוע ללא שום בסיס באדם אחר, ואני עשיתי זאת. זהו, תמשיך לאסוף דברים... זה כל מה שאני יכול לאחל לך.

flowerboy69

New member
תודה

יש משהו שמעניין אותך מבחינת פריט של הלהקה שהייתה רוצה לראות או לשמוע?ספר..........

flowerboy69

New member
עוד מילה לכל הקוראים...

כעסו עלי על רצוני לדבר עם אוהבי(ואוהבות) הלהקה אז לכן כל מי שרוצה (ואני מקווה שיהיו הרבה ) לדבר איתי שיאמר מילה ואני ישלח מסר עם מייל כדי לדבר. עכשיו אני מצפה מממלא מקום האחראי הכללי לחיוך :)

One Echoe

New member
אוו...כיף לך :]

חח, אני קודם רוצה לגמור על כל האלבומים הרשמיים של הלהקה, חח.

flowerboy69

New member
כל אוהבי פינק כנסו מהר לראות!!!

בוקר לכולם... היום לא הרגשתי טוב ונשארתי בבית... קפצתי רגע לדואר ומה שהבאתי... אני בטוח שכבודם-מנהלי הפורום-אפילו אם הם לא ממש אספנים יתעניינו בזה כי זה לא משהו שרואים ביום יום... דבר ראשון...תמונה מספר אחת...זהו תקליט סינגל שיצא לרדיו של ארצות הברית לפני צאת האלבום החומה בשנת 79 זהו תקליט עם שירים נבחרים מהחומה וגרסאות טיפה שונות . התקליט הזה הוא פרומו בלבד כלומר תקליט רדיו ולא יצא למכירה רגילה לקהל תקליט נדיר ולא קיים בהרבה העתקים... תמונה שתיים... חברים תראו טוב טוב זה חלום קטן שלי שהתגשם... מה שאתם רואים הוא אחד מהפריטים הכי נדירים ויקרים בעולם!!!!! הוא נמכר בכ-1200 פאונד שזה יותר מ 10 אלף שקל!!! אני מצאתי אותו במכירת חיסול מאיזה יפני קשיש שנתן לי מחיר... זהו הסינגל see amily play משנת 1967 בגרסה הכי נדירה שלו(כמעט) מיפן אתם בטח מכירים את העטיפה האירופאית של הסינגל-ציור של רכבת עם ילדים אבל העטיפה הזו יחודית ליפן ונדירה מאוד מאוד.הגירסה היחידה היותר נדירה היא ההוצאה של התקליטון הזה על תקליט בצבע אדום וזה בכלל עולה 5000 פאונד... עבדתי 3 שנים להביא את זה לארץ לאוסף... אז עכשיו לכל מי שפקפק בדברים שאני כותב...רק תביטו בתמונה...איזה יופי של גרסה לתקליטון הזה עם עטיפה שדומה לתקליט פייפר ... כתבו את דעותיכם!!! זו תמונה מס אחת-אוף דה וואל-פרומו לאלבום החומה

flowerboy69

New member
ועוד משהו...

שמתי לב שדברו פה על החטיפה של סיד בארט וכל זה אולי הכוונה הייתה לסרט הזה-remember a day? אני לא הבנתי ככ את הסיפור שם-כאילו שאיזה מעריץ חטף את האומן(כביכול סיד) והחזיק אותו אצלו ורצה שהוא יכתוב שירים חדשים אבל הוא כבר היה גמור בעצם... אולי הכוונה איך שמעריצים כאילו מצפים שהוא יחזור ויכתוב למרות שזה כבר לא נוגע לו יותר??? דניאל-פרח

brotos

New member
לא חטף, חתף!

העניין הוא שנכנס לפה בחור היסטרי והתחיל להגיד דברים לא ברורים על חתיפות, ועל זה שצינים פו. לא צריך להתרגש מזה. ומרגיז אותי שלא הייתי בפורום אז (לפני 8 חודשים). הייתי עושה מהבחור מטעמים. (סתם הערת אגב: כרגע הרגשתי פעם ראשונה השנה טיפות גשם. נו, קיץ, תגמר).

flowerboy69

New member
חחח

ואני הייתי מה זה רציני בתשובה כי יש סרט כזה שנקרא remember a day ואין כמו פינק פלויד מתחת לפוך כשגשם בחוץ

flowerboy69

New member
תקליטונים...

תחום הסינגלים בתקליטונים הוא מעניין מאודישנם מאות תקליטוניםחלקם עם עטיפה וחלק לאחלק פרומואים וחלק רגיליםוישנם הוצאות שונות מחברות שונותצריך ממש ללמוד הרבה כדי להכיר את זה אבל יש קישור באתר בריין דאמג לאתר שנקרא פינק פלויד ארקייב-הארכיון שבו ניתן לראות את כל התקליטונים שיש וגם את כל התקליטים שיצאו בכל העולם וגם דברים אחרים כמו ספרים תוכניות רדיו חוברות מהופעות ועוד

NIR Y

New member
שווה ??

מגניב ונחמד כן אבל שווה כול כך הרבה כסף ?! אני פשוט לא מצליח להבין.

למעלה