ערב טוב לרוייקו ולכולם

ASHABIY

New member
ערב טוב לרוייקו ולכולם

מה שלומכם .האם יש לנו מפגש ביום שישי או לא חשוב לי מאוד לדעת עוד הערב כדי שאתכוננן לשבת בזמן .כי מחר יש לי יום עמוס חבל על הזמן עבודה .אזכרה וכו כן בר מצווה שאסור לי לפספסשום דבר . אני שמחה להודיעכם כי כתובת הE-MAIL השתנתה וכעת היא [email protected]. הייתי שמחה לקבל דואר לכתובת החדשה כדי לוודא שאכן זה עובד. מאחלת לכם המשך ערב טוב ולהתראות בשמחות אביחיל

רוייקו

New member
הפגישה כאמור, בשישי, שעה 10.00

עזריאלי, יטבתה. הכל כרגיל. כפי שתיכננו.

mikie

New member
מצטערת אך לא אוכל להגיע למפגש ../images/Emo7.gif

אני לומדת בימי שישי עד שעה 13:00 ונראה לי שבשעה זו אני אמצע רק את הפירורים שלכם במעדה. מקווה שתהנו ומקווה להתראות במפגש הבא. מיקי

רוייקו

New member
מיקי, הפגישה נדחתה לשבוע הבא.

מקווה שהפעם יסתדר לך ותבואי. להשתמע רוייקו

mikie

New member
תודה על העדכון ../images/Emo39.gif

אשמח אם תוכלו לאחר במעט את הפגישה כדי שאוכל להצטרף בהמשך. אני לומדת כל יום שישי עד 13:00. מיקי

דליה1

New member
היי אביחיל

גם את היית בפגישת הפורומים?? (האחרונה או זו שלפניה?). אתם הייתם חדשים שם בפגישה וקבוצה די גדולה. ואני לא זוכרת בדיוק מי זה מי. אביחיל תזכירי לי?? שבת שלום, מדליה.

אביחיל

New member
שינוי כתובת ה דו"אל שלי

.[email protected] ------------------------ ולא כפי שמופיע לייד השם שלי בפרטים דליה אכן הייתי בשני המפגשים האחרונים שהיו לאחרונה . הראשון היה בסוכות ואילו השני היה לאחר שלושה שבועות

RomiVais

New member
פנינוש... ../images/Emo13.gif

נראה לי שיש בעיה עם המייל החדש שלך, כי ניסיתי לשלוח לך משהו פעמיים וקיבלתי הודעת שגיאה... מקווה שזה יסתדר רומי

gal33

New member
אביחיל, תודה רבה על ההודעות, אני

בסדר גמור. מחלימה לאיטי. אני פשוט לא עומדת בקצב שלך. נתראה כבר במפגש שיבוא עלינו לטובה. גל.

למעלה