ערב טוב לשתקנים אני מבינה שאסור להיות חולה בבית הזה. היידה קומו אני רוצה תה עם כעכים. ערב נעים
ט טאKילה New member 18/10/07 #1 ערב טוב לשתקנים../images/Emo39.gif אני מבינה שאסור להיות חולה בבית הזה. היידה קומו אני רוצה תה עם כעכים. ערב נעים
ערב טוב לשתקנים../images/Emo39.gif אני מבינה שאסור להיות חולה בבית הזה. היידה קומו אני רוצה תה עם כעכים. ערב נעים
ק קרוואלה New member 18/10/07 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... תה היא רוצה..... חמודה תסתכלי שירשור למטה תראי מי הייתה חולה ראשונה ... רואהההההההההההה???? יופי. אני אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הייתי ראשונה חולה!!!! מה את נדחפת מה.. תלמדי שיש תור.. עכשו תכיני לי תה עם לימון))
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... תה היא רוצה..... חמודה תסתכלי שירשור למטה תראי מי הייתה חולה ראשונה ... רואהההההההההההה???? יופי. אני אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הייתי ראשונה חולה!!!! מה את נדחפת מה.. תלמדי שיש תור.. עכשו תכיני לי תה עם לימון))
א אחת שאוהבת2 New member 19/10/07 #3 כל הזמן בוכה ומקטרת.. .. תהיי בריאה מותק.. רק לא להתפגר עכשיו בבקשה, קודם תתחתני עם מליונר
ל לירי לא שרה New member 19/10/07 #4 בוקר טוב לדברנים... אני מבינה שאתן חולות...טוב נו מי לא??? אוהבת...תהיי נחמדה ותפרגני באיזה מרק... געגעתי לשלושתכן....
בוקר טוב לדברנים... אני מבינה שאתן חולות...טוב נו מי לא??? אוהבת...תהיי נחמדה ותפרגני באיזה מרק... געגעתי לשלושתכן....
ט טאKילה New member 19/10/07 #5 לירי מותק../images/Emo24.gif איפה איפה את ינעלמת? איזה יופי לראות לך כאן תשארי תשארי בובע... חשבתי עלייך אתמול וואווו
לירי מותק../images/Emo24.gif איפה איפה את ינעלמת? איזה יופי לראות לך כאן תשארי תשארי בובע... חשבתי עלייך אתמול וואווו
ל לירי לא שרה New member 19/10/07 #6 חשבת עלי??? (אמאל'ה מה עשיתי הפעם??) אני פה ושם... נראה לי שאשאר קצת... מה חשבת עלי?
ה הסולטן מפולין New member 20/10/07 #8 ../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo35.gif
ה הסולטן מפולין New member 20/10/07 #10 תיזהרי שאני לא אמשוך לך בצמות מה קורה פה ? יש עוד נפגעי צונמי שמחכים לטיפול ?