משום שקישקע זה בעצם
קמח עם שומן ותבלינים הרי שאפשר להכין אותו בכלי קיבול אחר מהמקובל -
1 כוס קמח
עוד כוס קמח מצה או סולת או קמח תירס (או כוס נוספת של קמח)
2 בצלים קצוצים. מטוגנים להשחמה.
שומן, , כל שמן יצלח כל עוד מתבלים כראוי. נניח 150 מ"ל שמן.
שורש סלרי מגורר גס. שני תפוחי אדמה מגוררים גס
מלח פלפל שחור .אפשר גם פפריקה וכורכום. בעיקרון אפשר להוסיף גם שום כתוש, וגזר או בטטה מגוררים ואפילו פטרוזיליה אם קצצת דקדקדק.
מערבבת הכל היטב. לשה לגליל .
את יכולה להכניס את התערובת לשקית קוקי מנוקבת או לגלגל בניר אפיה לגליל, ולהניח מעל מה שבסיר