ערב טוב, מה שלומכם? סתם נכנסתי

ערב טוב, מה שלומכם? סתם נכנסתי

להגיד שלום

ש-לום! ../images/Emo13.gif

שלומינו מצויין, אני יכולה לספר לך שבמהלך החג התגבשה קבוצת ההילרים שיזמנו, עבדנו שישה הילרים על מטופל, ולמרות ששותפתי המדהימה מיכל מנדל ואני מטפחות את הקבוצה, עורכות ראיונות, בודקות וחוזרות ובודקות ומשקיעות את הנשמה, אפילו אנחנו יצאנו מרחפות ולא מאמינות על הגודל וכמות ההשפעה של הדבר שעשינו. זה היה פשוט מדהים. האנשים שעובדים איתנו הם מדהימים, האהבה וההרמוניה בתוך הקבוצה פשוט כמו כדור ענק של בדולח שרואים אותו מקילומטר, והאנרגיות שעוברות שם - מישהי יצאה מהטיפול - ולא תגידי - הילרית! וצעקה - אני לא מאמינה שאפשר להרגיש ככה את האנרגיות! בקיצר, אני מרוצה מאוד
ואיך שלומך? עקרבית יקירה? מה עשית בחג?

וואו,אני טיילתי, ארחתי ובתודעה יושב

לי עניין המבחן כמו קוץ ב... חוץ מזה שום דבר חדש. אני לא הילרית מוצהרת כפי שכבר סיפרתי, עוד לא מצאתי את עצמי, את הזמן או האנרגיה
לעשות משהו בעניין מעבר לדברים הקטנים היומיומים .לא התנסתי בחוויות שחוויתם וכנראה שאני עדיין לא בשלה. מקווה שיגיע הרגע ואלך ללמוד את התחום . אז שימשיך להיות לכם בכייף ואולי תטפלו גם בי מתי שהוא. האם זה אפשרי זה מתבצע פרונטלית? אולי תספרי קצת איך זה עובד

מבחן במה?

אני בטוחה שכשיגיע הרגע את תדעי לזהות ולנצל אותו
כתבתי לך על קבוצת יהל כהודעה חדשה, כדי שאם יש עוד מישהו שזה מעניין אותו - יוכל גם הוא להיכנס ולהתעניין...

למעלה