אכן עברנו בית חדשעדין ניתן להכנס לרשימת הקומונות. ולתפוז אנשים. שערי הקומונה נסגרו ב31.8..20.20
8 שנים וכמעט 9 חודש, כתבנו ושיתפנו חוויות. צפה בקובץ המצורף 2942
לא יכול לכתוב שאהבתי את כולם, אך אוהב מאוד את הממשק החדש הזה של תפוז,צריך רק להתרגל אליו.
הבית הישן היה בית כייף להיות שם.
אבל מה לעשות שהבית הישן הוא להריסה .
האנשים שהכרתי שם אהבתי את כולם.
לא עניין אותי אם הוא דתי או חילוני או לפי הגדרת כיפה אדומה משתכנז/ ת או ימיני או שמאלני.
חיפשתי אנשים טובים עם לב טהור.
תיקי..
נסה להכנס לקומונה בבקשה דרך הלינק.לא יכול לכתוב שאהבתי את כולם, אך אוהב מאוד את הממשק החדש הזה של תפוז,
ניתן להתעלם בו באופן מוחלט מתגובות של גולשים לפי בחירה ע"י לחיצה פשוטה, וזה מעולה!!!
את זוכרת מה מס' הקומונה?עדין ניתן להכנס לרשימת הקומונות. ולתפוז אנשים. שערי הקומונה נסגרו ב31.8..20.20
מספר הקומונה היה 410218את זוכרת מה מס' הקומונה?
אהבתי להכנס לרשימת הקומונות שליעדין ניתן להכנס לרשימת הקומונות. ולתפוז אנשים. שערי הקומונה נסגרו ב31.8..20.20
קישור ישיר לקומונה,עדין ניתן להכנס לרשימת הקומונות. ולתפוז אנשים. שערי הקומונה נסגרו ב31.8..20.20
כעת רק נשאר לבדוק אם כל אחד יכון להכנס דרך הקישור הזה. אני נכנסתי, למרות שהכינוי שלי כאן שונה מאשר בקומונה. בגלל שהקומונה היתה סגורה רובנו כתבנו פתוח יותר מאשר בפורום.
מספר הקומונה היה 410218
לדעתי נכנסת עם הניק משתפרת. הקומונה סגורה בפני מי שאינו חבר בה.כעת רק נשאר לבדוק אם כל אחד יכון להכנס דרך הקישור הזה. אני נכנסתי, למרות שהכינוי שלי כאן שונה מאשר בקומונה. בגלל שהקומונה היתה סגורה רובנו כתבנו פתוח יותר מאשר בפורום.
את מחוברת לתפוז הישן בניק משתפרת. תבדקי שוב בבקשה.התנתקתי מהכינוי שלי, נכנסתי שוב לפורום כמשתתף אנונימי, לחצתי על הקישור והגעתי לקומונה.
אני כרגע על מחשב לא שלי, במקום ההתנדבות שלי, בו אינני מחוברת לתפוז.את מחוברת לתפוז הישן בניק משתפרת. תבדקי שוב בבקשה.
ואת מצליחה להכנס לקומונה ממחשב שלא נכנסת בו בעבר בניק משתפרת? תמוה. אין תשובה.אני כרגע על מחשב לא שלי, במקום ההתנדבות שלי, בו אינני מחוברת לתפוז.
עברנו לבית אחר אם אותם החברים..... זה כמעט אותו דבר, רק צריך להתרגל לבניין חדש..ערב טוב. לא נתנו לנולהפרד מהבית
איך חילקו מספרים לקומונות? והיכן נראה המספר? פעם ראשונה קוראת על זה.את זוכרת מה מס' הקומונה?
נכון צביה וגם דיירים חדשיםעברנו לבית אחר אם אותם החברים..... זה כמעט אותו דבר, רק צריך להתרגל לבניין חדש..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.