ערב טוב מישהו כאן למד במסגרת רגילה

ערב טוב מישהו כאן למד במסגרת רגילה

מה עשיתם אחרי?האם הצלחתם להשיג מימון ללימודים גבוהים? מה טווח הגילאים בפורום?

נשמה הפצועה

אני למדתי במסגרת של חינוך מיוחד. אני לא לומדת באוניברסיטה, כי זה מסובך מדיי בשבילי. טווח הגילאים בפורום נע להערכתי, בין 15 ל-54, שזה גילו של אבי סלומה, אחד מחברי הפורום, מקווה שעזרתי לך קצת, ליאת.

היי

אני למדתי במסגרת רגילה כרגע אני בצבא עוד חצי שנה לשחרור איזה כייף לאחר מכן אני אלך ללמוד ואני משוכנעת שההורים יממנו לי את הלימודים ואני בת 19

כלב וחתולה

תודה על האינפורמציה, היא מאוד נעימה לקריאה, ובעיקר מעניינת. נעים להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים. ליאת.

@יעל@

New member
טוב

אני יעל בת 20 ולמדתי במסגרת רגילה ועכשיו אני בצבא שנה וחצי כמו כל הבנות המתנדבות אבל החלטתי להאריך את השירות שלי בחודשיים ל 9 חודשים כי אני מאוד מרוצה מהצבא, ככה אני גם אוכל להשתחרר סמלת - הייתי אמורה להשתחרר רבטית אחרי הצבא אני מתכוונת להשלים בגרויות לשפר ציונים כלומר. כי הציונים שלי לא היו טובים.... ואח"כ אונ´ ונראה בעתיד מה יהיה........

יעל

איזה סיפור אופטימי. כל הכבוד על הארכת השירות הצבאי, צעד מבורך. את ראוייה לכל החיזוקים והתשבוחות האפשריים. אני מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתעשי בעתיד, אני בטוחה שתצליחי בכל. קבלי
מאיתנו, ליאת.

@יעל@

New member
טוב:

זה קצת בעייה. בכיתה י´ חשבתי שאלך לכיוון של הפסיכולוגיה והסוציולוגיה כי זה מאוד מעניין אותי. אז נירשמתי למגמה פסיכו´ סוציו´ שזה שווה 5 יח´ (2+2) ועוד יח´ שזה עבודה. בתחילת יב´ היועצת של בי"ס אמרה לי שכדאי לי לפרוש ממגמת פסיכולוגיה, ככה ישאר לי 3 יחידות סוציולוגיה (2 יח´ + עבודה) ואני גם אהיה זכאית לבגרות. כלומר יהיו לי בדיוק 21 יחידות. בסוף השנה כשהתקשרתי לבי"ס לברר על הבגרויות נאמר לי שאני לא זכאית לקבל תעודה כי חסרים לי יחידות. טוב מה אני יכולה לעשות? להשלים אחרי הצבא, אין לי ברירה.... בקשר לצבא: אממםםם... הייתי אמורה להשתחרר בתחילת מרץ אך הארכתי את השירות עד מאי... כלומר ל שנה ו 9 (כמו חיילת רגילה).

יעל

כל הכבוד על שיתוף חברי הפורום באינפורמציה, והפתיחות. על הארכת השירות, וכמובן, על הרצון ללמוד כמה שיותר. מצטערת שזה לא הלך, ומקווה שבנסיון הבא [אם יהיה כזה], התוצאות תהיינה טובות יותר, ואת תוכלי להגשים את שאיפותייך בצורה הטובה ביותר, בכל מקרה, אנחנו כאן כדי לעזור, ולתת כיוונים ללמידה, ולכל נושא אחר, ליאת.

@יעל@

New member
כלב וחתולה:

יש לי! עשיתי סוציולוגיה 3 יחידות וערבית 4 יחידות... בלי קשר בשביל להכנס לאונ´ אני צריכה לשפר במתמטיקה ל 4 או 5 יחידות ובאנגלית (שקיבלתי 55 ב 4 יח´) לשפר גם כן 4 או 5 יחידות...

למעלה