ערב טוב מלדה אני ממשיך את הסיפור שעומד להיות
טראגי מסתבר שהשוטרים שפוטים של חבר המועצה ההוא הם גרים ליד ביתו ,חשבתי שלאחר שתפסו על חם 2 עבריינים האחד עם אקדח שלוף שממתינים לילדה ליד ביתה ,לאחר שסיימה את עבודתה ,חשבתי שעכשיו יגיעו למי ששלח אותם ,אבל שחררו אותם ,ולא עשו להם כלום ,ואתמול בלילה שוב 2 מחכים לה ואומרים לה שהם יאנסו אותה ,היא כבר התייאשה מהמשטרה ,ואמרה להם תפשיטו אותי ותעשו בי מה שאתם רוצים ,והם רצו ממנה את הטלפון לדעת מי עוזר לה ,איך שהוא זה היה הרחוב קצת והם ברחו לאחר שהיא הוציאה מקל שנתתי לה להגן על עצמה אתמול לאחר המיקרה היא חתכה את עצמה עם סכין בבטן ,אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות ,בשבת פגש אותה בטיילת נתניה חבר המועצה ,התנפל עליה ותלש את האוזניות מאוזניה בכוח ,צרח עליה איך היא מעזה ללכת עם בגדי ספורט שהיו ארוכים . היא התקשרה אלי וסיפרה לי ,ואז אמרתי לה להתקשר למשטרה ,לאחר זמן לקחו אותה לביתו של חבר במועצה ,זה היה בשבת ,והשוטרים פשוט עשו צחוק מכל העניין ,אומנם לקחו אותו כמובן לאחר צאת השבת ,כי הזבל דתי עלק . הוא כנראה שיחק איתם שש בבש שתה קפה ושוחרר ,גם אלו שהתקיפו אותה אתמול אמרו לה בלעג נו ?איפה המשטרה שלך ?הם יודעים שהשוטרים בכיס של חבר המועצה המושחת הזה . אני אומר לך אישה טובה שלילדה הזו יקרה משהו רע אם לא יטפל בה קצין משטרה מחוץ לנתניה ,שלא מחשבן לשוטרים העלובים הללו ,מלדה זה פיקוח נפש מיידי העניין הזה ,אני כבר לא יודע מה לעשות .