ערב טוב מלדה אני ממשיך את הסיפור שעומד להיות

ערב טוב מלדה אני ממשיך את הסיפור שעומד להיות

טראגי מסתבר שהשוטרים שפוטים של חבר המועצה ההוא הם גרים ליד ביתו ,חשבתי שלאחר שתפסו על חם 2 עבריינים האחד עם אקדח שלוף שממתינים לילדה ליד ביתה ,לאחר שסיימה את עבודתה ,חשבתי שעכשיו יגיעו למי ששלח אותם ,אבל שחררו אותם ,ולא עשו להם כלום ,ואתמול בלילה שוב 2 מחכים לה ואומרים לה שהם יאנסו אותה ,היא כבר התייאשה מהמשטרה ,ואמרה להם תפשיטו אותי ותעשו בי מה שאתם רוצים ,והם רצו ממנה את הטלפון לדעת מי עוזר לה ,איך שהוא זה היה הרחוב קצת והם ברחו לאחר שהיא הוציאה מקל שנתתי לה להגן על עצמה אתמול לאחר המיקרה היא חתכה את עצמה עם סכין בבטן ,אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות ,בשבת פגש אותה בטיילת נתניה חבר המועצה ,התנפל עליה ותלש את האוזניות מאוזניה בכוח ,צרח עליה איך היא מעזה ללכת עם בגדי ספורט שהיו ארוכים . היא התקשרה אלי וסיפרה לי ,ואז אמרתי לה להתקשר למשטרה ,לאחר זמן לקחו אותה לביתו של חבר במועצה ,זה היה בשבת ,והשוטרים פשוט עשו צחוק מכל העניין ,אומנם לקחו אותו כמובן לאחר צאת השבת ,כי הזבל דתי עלק . הוא כנראה שיחק איתם שש בבש שתה קפה ושוחרר ,גם אלו שהתקיפו אותה אתמול אמרו לה בלעג נו ?איפה המשטרה שלך ?הם יודעים שהשוטרים בכיס של חבר המועצה המושחת הזה . אני אומר לך אישה טובה שלילדה הזו יקרה משהו רע אם לא יטפל בה קצין משטרה מחוץ לנתניה ,שלא מחשבן לשוטרים העלובים הללו ,מלדה זה פיקוח נפש מיידי העניין הזה ,אני כבר לא יודע מה לעשות .

שלום לך

יש מצבים בהם המילים נגמרות. אני מציעה לכם לפנות עם כל הסיפור לכמה כתובות: 1. השר לביטחון פנים, אבי דיכטר - [email protected] 2. ראש אגף חקירות במשטרה, ניצב יוחנן דנינו - פקס: 02-5429199 3. המשרד לביטחון פנים - פקס:02-5308266 4. המחלקה לחקירות שוטרים מחוז צפון - טל: 04-8634050 5. תלונות הציבור על תפקוד המשטרה - פקס:02-5412469 6. יועצת ראש הממשלה למעמד האישה: - פקס:03-6914912 7. מרכז נוגה - ד"ר דנה פוגץ' - [email protected] לפנות לכולם עם רשימת העתקים של כולם. שתי מחשבות/הצעות נוספות: 1. לשקול פנייה לתקשורת 2. פנייה למרכז למניעת אלימות בנתניה - כתבתי לך שהם מוכנים לקבל אותה מיידית. מעבר לעזרה הרגשית/נפשית, הם גם יכולים לעזור לה וללוות אותה באופן ממשי מול המשטרה, בנתניה או במקום אחר.

מלדה אני מודה לך המכתב מוכן עשית עבודה נפלאה

המכתב ישלח בפאקסים לכל המקומות הללו ,השאלה מדוע למחש צפון ?כי נתניה אולי לא שייכת לצפון ,ואני פוחד שהמכתב יתמסמס שם . אגב אמרתי לה לשלוח לעיתון ידיעות לתיבת דואר שלהם, למחש בירושלים ,ולמפכל ,אבל עכשיו עזרת לי מאוד רק את הקטע של המרכז לאי אלימות אני לא מבין ,תעשי לי טובה בבקשה ממך ,אני מתחנן תטלפני למרכז הזה ותתני את המספר של מירי אני באמת חושב שהיא צריכה גורם מלווה מקצועי שיתן לה המון בטחון ,בבקשה ממך ,כי כשהיא התקשרה ענתה לה אישה בשם בלה שנתנה לה מספר אחר ולשם אני גם התקשרתי ולא היתה תשובה . אישה טובה רק את זה תעשי עבור הילדה .

המשך

נכון, טעות שלי. נתניה שייכים למחוז מרכז. פניות למשרד הראשי של מח"ש בירושלים: טלפונים: 02-6466340/321/439/133 כתובת: רח' צלאח אדין 29, ת.ד. 49029 ירושלים 91490 פקס': 02-6467085 מייל: [email protected] לגבי המרכז לטיפול ומניעת אלימות בנתניה: המרכזים אינם יוצרים קשר ביוזמתם. אני דברתי עם אותה מזכירה בשם בלה כבר לפני יותר משבוע. היא הבינה ממני את חומרת ודחיפות המצב, וכפי שכתבתי לך כבר, הם מוכנים לקבוע איתה פגישה בהקדם. שמירי תתקשר אליהם, תבקש את בלה, תזדהה בשמה וזה יהיה מספיק. מקווה מכל הלב שמשהו יקרה לטובה.

ערב טוב מלדה מירי יצרה קשר עם בלה והיא

שדכה לה עובדת סוציאלית שאמרה למירי או לגשת שמפקד המשטרה שזה מה שיעצתי לה ,וזה מה שהיא עשתה ,והאפשרות השניה לגור במקלט לנשים מוכות ,אבל מירי גרה בדירת חדר ,היא מחזיקה את עצמה יפה מאוד ,היא לומדת ,עובדת ,והיא לא רוצה לעזוב את דירת החדר שלה ,שאגב הוא חדר בקומפלקס דירות בן 5 קומות שמשכירים שם חדרים במחירים טובים בסביבה טובה ,והיא לא רוצה לעבור מהקן החמים שלה בגלל שהמשטרה אימפוטנטית . אגב מפקד התחנה התקשר אליה היום וביקש ממנה לבוא אליו בערב לתחנה ,והיא אמרה לו שהיא עובדת ,והיא לא רוצה להבריז במצבה למנהלת המשמרת ,והוא אמר לה אם זה פיקוח נפש את צריכה לבוא ,רגע מה הוא לא חושד שעבריינים שמחכים לה עם אקדח שלוף בלילה ולמזלה המשטרה הסיעה אותה מהעבודה לביתה ,זה לא פיקוח נפש ?אני אמרתי לה לא להבריז ,כי אם לא תהיה לה עבודה היא גמורה ,ולכן אסור לה לעשות את הטעות הכי קטנה ,כי במצב של היום מי יודע .אני מקווה שהוא יבין אותה ויקבע לה מועד שלא יפגע בעבודתה ,מה דעתך ?

תשובתו של מפקד משטרת נתניה היא מכיון ולא באת

שיהיה איתך מה שיהיה .שמעת מלדה ? שיהיה איתך מה שיהיה .

הכוכב33

New member
תהיה חכם ופחות צודק

1. מה הקשר שלך לבחורה ? 2. אולי תנסו דרך אחרת . מספיק עם המלחמות,משטרות ותביעות . הבחורה תקנה שמלה יפה וחצאית . ותסתובב רק בחוץ ככה . בבית תלבש ג'ינס . בחוץ שמלה .תנסו לשנה . וככה ירגע המצב . בקיצור - תעשו הודנה . תעשו תאהדייה עם המשפחה .

שמלה יפה וחצאית ? את לא מבינה יש פה עסק עם

הטליבאן ,את לא מבינה שרוצים להחזיר אותה בכוח הביתה ,ולחתן אותה נגד רצונה ?מחכים לה כל לילה ליד הבית ומאיימים עליה .

אין לה ברירה, אתה מתאר מצב שבו יש שחיטות מהצד

היחידי שיכול לעזור ולהרטיע את האח הפנט שלה. היא חייבת לעזוב את ביתה ואת העבודה ולהתחיל מחדש בעיר אחרת,, לפחות עד שהעורך דין שלה יטפל בבעיה היא צריכה לחיות - אפילו תחת זהות אחרת. זה נשמע שהאח מאוד לא צפוי, ומי יודע מה יהיה הצעד הבא שלו, ולמירי זה לא עושה טוב. עם היא תשאר שם היא תפסיד את העבודה שלה בכול מקרה, זה רק עניין של זמן עד שהיא תתמוטת שוב ויאשפזו אותה, לכן אין לה מה להפסיד, שתקח המלצות טובות, ותעזוב בהקדם האפשרי. ובתור אחד שדואג לה, אתה אמור לעודד אותה לעבור עיר ולהחליף את מקום העבודה שלה. ולא להשאר שם ולחפור לעצמה בור יותר גדול. היא חייבת ניטוק מוחלט ובנוסף טיפול פסיכולוגי. כי מה שהיא עברה הוא קשה מאוד!!! ואי אפשר להתמודד עם זה לבד וגם חברים לא יכולים לעזור עד כמה שיהיו טובים ואוהבים. היא יכולה לקבל טיפול רפואי אם המקרה דחוף (והוא דחוף) האופן מיידי. תכח אותה לאיכילוב, או לבית חולים למיון, ותסביר להם שהיא דקרה את עצמה בבטן, וזה עניין של זמן עד שהיא תנסה שוב להתאבד. זה לא צחוק, היא זועקת לעזרה, וקרגע ממש לו חשוב מקום העבודה שלה, אילה הטיפול הילדה!!! לא מעניין אותי שהיא תאבד את מקום העבודה - כי היא עלולה לאבד את החיים שלה עם לא תקבל טיפול מתאים. אם היא באה לקבל את הטיפול מיוזמתה, לא יאשפזו אותה, אילה יתנו לה טור לרופא בתאריך סביר, לכן אין לה מה לדאוג. אני מקווה שתכניס שתקח לצומת לבך את הדברים שכתבתי לך, ותבצע אותם! וכמובן תעדכן להודיע לנו מה איתה מאחלת לה את כול הטוב שבעולם, שקט שלווה ברואות ואהבה.

הכוכב33

New member
1. אני גבר

2. אתה כל הזמן מתחמק מלספר מה הקשר שלך לבחורה זה מוזר וחשוד .

הקשר שלי אליה הוא רק להציל את חייה .

ולדאוג שהיא תוכל לחיות כמו כל בחורה נורמלית ,מנהלת הפורום יודעת את כל הפרטים ,תודה לך על דאגתך הכנה .

למעלה