ערב טוב - מתגעגעתי

ערב טוב - מתגעגעתי

מה שלומכם? אני נחתתי היישר מהשקט והשלווה של פסטיבל סגול, לתוך שבוע סוער ועמוס. אז עצרתי לרגע באי של מרגוע (הפורום הזה) ורוצה לשאול אותכם - מה שלומכם??? ומה מצב העומס בחייכם שלכם? האם בתוך העשייה והעומס אתם זוכרים לטפל בעצמכם ולקחת לעצמכם קצת אוויר לנשימה? נשיקות לכם,

Gali112

New member
אצלי הקטע של הדאגה העצמית דורש

שיפור ראו הודעתי בנושא העשיה ואיך אצלך? איך את לוקחת אוויר?

לקשמי

New member
בהחלט

טוב, אני לא עובדת בימים אלה ורק מחכה לקורס שיתחיל בעוד 4 ימים! חוץ מזה אני מתנדבת במרכז ליוגה, מתרגלת יוגה לפחות פעם ביום ולפעמים גם פעמיים ביום ובכלל מיותר לציין שיש לי הרבה זמן לעצמי בזמן האחרון. ממשיכה לחכות כאמור לקורס, שאחריו המטרה הבאה שלי תהיה קורס הוראת יוגה לילדים, הפעם בבהמאס.

השבוע בהחלט היה לחוץ !

אני מתמקדת כרגע במציאת עבודה, והשבוע הקדשתי את רוב זמני לראיונות עבודה. היה מתיש, אתמול במיוחד - הייתי בארבעה ראיונות עבודה - 7 שעות הייתי בחוץ בנסיעות ממקום למקום. - מתיש ! כרגע מתחילה ביום ראשון לעבוד במקום מסוים, אך ממשיכה לחפש מקום עבודה שאוכל לצאת מהבית לעצמאות בעזרת השכר שאקבל בו. אז כרגע מבחינת מציאת עבודה, זה בעצם כדי להשתכר, כדי שיהיה כסף בחשבון, ומן הסתם גם כדי לצאת מהבית לעצמאות. אני מאמינה שבעתיד הקרוב אתחיל לעסוק שוב במציאת עבודה, בעצם למצוא מקום שבו אוכל לצעוד קדימה (מהתחתית כמובן) בסולם הקריירה.

ניאו30

New member
העומס מתחיל

ובדיוק עכשיו....אני הייתי חולה השבוע (עדיין קצת) + כאבי שיניים חזקים...בעעעעעעע....לפחות עכשיו טוב יותר. אז בגלל המחלה הפסדתי את היומיים הראשונים של הלימודים...טוב,לפחות מצאתי לעצמי זמן טוב להפסיד כי השבוע הראשון זה בדר"כ "היי,היי...מה נשמע? איך היה בחופש?...יווווו,כמה התגעגעתי לראות אתכם!!"...ופחות "היום נתחיל חומר חדש...".אבל אני באמת מתגעגע לחברה מהלימודים,ואפילו למרצים(ר"ל). חוץ מזה,התחלתי את החונכות שלי בפר"ח...שנה ראשונה שלי שם אחרי שנתיים התנדבות בפעילות די דומה...אבל זה שונה,זה יותר אישי,אחד על אחד...אבל טוב לשנות...מאתגר אותי לראות איך יילך לנו ביחד. אה,ואני צריך לנשום יותר אוויר...הייתי יותר מדיי זמן סגור בתוך המיטה...אולי מחר שתהיה סערה בחוץ
כמו שאני אוהב... שבוע טוב לכולם!

אנילה1

New member
לי היה עומס גדול בשבועיים

האחרונים. יש לי מספר בעיות רפואיות שצצו ושצריך לטפל בהן. כמו כן הצטרפתי למיזם עיסקי. ויש הרבה מה לעשות. בעיקר ללומוד את שיטת השיווק. וללכת לפי דרכי. במצבים כאלה אני זורמת עם הסיטואציה עד שהכל נראה ברור. אחרי ש"הרעש" של ההתחלה מתחיל להעלם, אני מתחילה לעבוד בדרך שלי. זה כמובן כולל את המיזם ואת הבעיות הרפואיות. העומס קיים כשהמצבים הם חדשים ועדיין לא ברורים.

2blikeangel

New member
הי אנילה וקצת עלי

נשמע מעניין המיזם העסקי, מסקרן אותי לשמוע על מה זה- אם אפשר. אני מזדהה מאוד עם מה שאמרת- "שהעומס קיים כשהמצבים הם חדשים ועדיין לא ברורים"- ואכן, אצלי- פרוייקט שיזמתי זכה סוף סוף לאישור המיוחל וופתאום כל ה"ריצות" מתחילות ויש מליון דברים לעשות ולארגן ולתכנן... אני אמורה לעצב את החדר בהתאם לשימוש שאעשה בו ובמקביל לעשות הזמנת ציוד ולשוחח הרבה עם מקבלי ההחלטות ולהתייעץ עם אנשים ולשמוע מנסיונם, כי אני חדשה במערכת הזו וחדשה גם בכל הנושא של התנהלות מול בוסים, אנשי צוות, ישיבות, ולא רגילה שיש לי סדר יום עמוס בעבודה ולא רגילה שיש לי מליון דברים לחשוב עליהם- ואני פשוט נהנית!!! אבל אוי זה מתיש איפשהו...

שלום לכולם

לצערי, אני עדיין במצב RESET אם כי יש סימני התאוששות. אתמול חגגנו לילדה המקסימה שלי יום הולדת ארבע באיחור קל, עם כל ילדי הגן, הפקה די רצינית, הגיעו המון ילדים. היום המשפחה שלי מגיעה אבל למדתי, והפעם כשהציעו להביא דברים, איפשרתי להם לעשות זאת. כך שהארוח קל יחסית. פרסמתי בעוד אתרי אינטרנט ונראה איך הדברים יתקדמו. מקווה שהמחלות והחולשות כבר מאחוריי ואוכל להמשיך ולהתקדם בשינוי המקצועי שיצרתי שיהיה שבוע טוב לכולם ליאת

BellA עלמה

New member
שאלה../images/Emo26.gif

איך אתם מתמודדים עם לחץ של אחרים? או שאנשים נכנסים ללחץ במקומכם? יש לי שבועיים עד תחילת הלימודים וקצת פחות עד המעבר דירה אמי עכשיו בשלב שהיא לחוצה אני לא טיפוס שלא נכנס ללחץ בדרך כלל. מבחוץ זה אולי נראה כמו שאננות אבל אני יודעת מה צריך לעשות ואיך. אמי בקטע של רשימות וסדר וזה מלחיץ אותה שאין לי רשימה כתובה (יש לי 1 בראש). כל הלחץ הזה שלה רק מעצבן אותי וגורמים לטונים גבוהים בבית. לא נעים

תשובה שלי

מכיוון שאין לי השפעה על התנהגות של אחרים, הדרך היחידה היא להבין שאלו התגובות שלה אין לך שליטה עליהם, אז היא בלחץ ואת לא תמשיכי בדרכך ותנסי להתעלם. הרי כל מה שתגידי לה לא ישכנע אותה.

למעלה