סלט גזר מרוקאי/"האוצר", על השולחן
זה החביב עלי, הכנתי אותו אתמול לכבוד שבת. ללימון כבוש אני משתמשת בשל "פרג".
סלט גזר מרוקאי/"האוצר", על השולחן
חומרים ל-8-6 מנות:
5 גזרים בינוניים שטופים וקלופים
1 כף עריסה
1 כף לימונים כבושים קצוצים
5 שיני שום פרוסות
2 כפות חומץ טבעי
1/2 כפית כמון
1/4 כוס שמן זית
1 כף כוסברה קצוצה
+ מבשלים את הגזרים במים עד לריכוך מלא. מקררים וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מערבבים עם שאר החומרים. משהים במקרר למשך הלילה, לחיבור מלא של המרכיבים. במידת הצורך ממליחים.