ערב טוב, ניסיתי לנצל שירשור -לייזר

אבישג25

New member
ערב טוב, ניסיתי לנצל שירשור -לייזר

אבל ההודעה לא עלתה לכן מעתיקה אותה מחדש,ביום שישי נקבעה לי בדיקת התאמה לניתוח ב"קר", אני רוצה להגיע מוכנה ולכן קוראת את כל החומר המופיע באינטרנט אשמח אם תצייד אותי בכמה שאלות חשובות על מנת לשאול את הרופא, כ"כ קצת נבהלתי לגבי מה שכתב הבחור על האנשים שרואים כחול , דווקא כל מי ששוחחתי עימו דיווח על ראיה מצויינת . המס' שלי 2.5 בשתי העיניים (היה שונה בכל עין אלא שעשיתי עדשות והאופטמיטריסט התאים לי לשתיהן אותו מס'). אשמח אם תעזור לי להפיג את חששותיי.

המלצות

שלום. אין רשימה של שאלות. אני ממליץ לך לבקר בכמה מכוני לייזר על מנת להתרשם ולבחור. מכון ומנתח טוב יוכל לדווח לך על כמה ניתוחים מסוג זה הוא ביצע בעבר. כמו כן, הוא יציג בפניך את כל האפשרויות של הטיפול וינסה לתאם ציפיות לגבי תוצאות הניתוח. חשוב שהמנתח יהיה זמין לך באופן אישי גם לאחר הניתוח כך שבמקרה ותהינה בעיות יהיה משהו לתת פתרון. בהצלחה ד'ר אורן מן

אבישג25

New member
תודה רבה, רק עוד 2 שאלות:

היה פה בחור שכתב כי הוא דיבר עם מנותחים שדיווחו על ראייה בכחול או משהו דומה, זו בעיה נפוצה??? ושנית, האם צבע העיניים משנה? הרי ידוע שבהירי עיניים הינם בעלי ראיה פחות טובה האם זה משפיע על ההתאמה לניתוח? תודה ויום נפלא.

המשך

שוב שלום. בניתוחים מסוימים יש הפרעה בראייה לאחר הניתוח הידוע כ HALO או הילה שלפעמים יכולה להיות כמו כחול. צבע העין אינו משתנה.

אבישג25

New member
התכוונתי לשאול אם צבע העיניים משנה

הכוונה אם יש סיכון גדול יותר לבעלי עיניים בהירות? בכל מקרה מרגישה ששאלתי הרבה, תודה רבה על הסבלנות וערב נפלא!!!

אבישג25

New member
רק רציתי לשתף לגבי הבדיקה ללייזר

ע"פ הרופאה שם יש סיכון שבשל עיניי הבהירות אראה "הילה" סביב עצמים בלילה...כך שכנראה שעיניים בהירות בכל זאת פחות מתאימות אך למרות זאת הקרנית שלי מעולה לניתוח לדבריהם, בכל מקרה ביום ראשון הבא הניתוח ולמרות שבחרתי מנתח אני עדיין בהתלבטות, האם עדיף הצעיר המוכשר או בעל הניסיון הרב????

למעלה