ערב טוב עולםמה שלום כולם מי נגד מי ומה נגד מה אצלנו הערב??
3 3שרונית New member 29/9/05 #1 ערב טוב עולם../images/Emo124.gifמה שלום כולם מי נגד מי ומה נגד מה אצלנו הערב??
י יחפניתוש New member 29/9/05 #4 ערב טוב חביבתי ../images/Emo13.gif שלומי בינוני ואיך אצלך ? מה את אומרת כולם נרדמו שוב מוקדם היום ?
3 3שרונית New member 29/9/05 #5 עדיין לא התעוררו מהסייסטה../images/Emo1.gif למה בינוני??? אין קפה??????????
י יחפניתוש New member 29/9/05 #6 מחכה עוד לעוגיות שלך הפוך בינוני .. הבדידות עוטפת בשעות האחרונות של היום
3 3שרונית New member 29/9/05 #7 ותיכף מגיע החורף...../images/Emo18.gif הבדידות קשה יותר בחורף לא?? כשקר בחוץ..... חחחחחח איזה עידוד אה?? תבחרי יש עוגיות עם קוקוס ודבש, יש עם שוקולד ויש גם ופלים בטעם עוגת גבינה...ואל תקציפי לי את החלב בבקשה.
ותיכף מגיע החורף...../images/Emo18.gif הבדידות קשה יותר בחורף לא?? כשקר בחוץ..... חחחחחח איזה עידוד אה?? תבחרי יש עוגיות עם קוקוס ודבש, יש עם שוקולד ויש גם ופלים בטעם עוגת גבינה...ואל תקציפי לי את החלב בבקשה.
י יחפניתוש New member 29/9/05 #8 חורף וקרררררררר אי מתה על החורף שיבוא כבר .. וכן, בפוך לבד עם שוקו חם לא כייף, אבל עדיין אני אוהבת אותו נורא שוקלת לקנות דובי לחורף הזה .. שוקולד .. אם אין גבר בשטח אני פותחת בדיאטת שוקולד ... כמה סוכר ?
חורף וקרררררררר אי מתה על החורף שיבוא כבר .. וכן, בפוך לבד עם שוקו חם לא כייף, אבל עדיין אני אוהבת אותו נורא שוקלת לקנות דובי לחורף הזה .. שוקולד .. אם אין גבר בשטח אני פותחת בדיאטת שוקולד ... כמה סוכר ?
© © RoNa New member 29/9/05 #9 ערב טוף. חזרתי עכשיו מיומולדת.. היה מאאאגניב. העיקר קיבלתי מסאז' אופו גלי המבריזנית?
© © RoNa New member 29/9/05 #11 חן חן אבל אני לא מאלה שמתחברים לצטים. ויש לי עוד כמה דברים להכין למחר בבוקר לישיבה.. לילה טוב
ג גלי 1970 New member 29/9/05 #13 ../images/Emo4.gifאם הייתי יודעת שתלכי הייתי באה לא ידעתי מי יהיה סיימתי לעבוד מאוחר,אבל הייתי באה
© © RoNa New member 29/9/05 #15 ../images/Emo6.gif גם אני גמרתי לעבוד מאוחר (כרגיל) וזה לא היה בתכנון ללכת. היו הערב כמה שידעו לעשות... כל אחד עשה לי 5 דקות דוגמית
../images/Emo6.gif גם אני גמרתי לעבוד מאוחר (כרגיל) וזה לא היה בתכנון ללכת. היו הערב כמה שידעו לעשות... כל אחד עשה לי 5 דקות דוגמית
ג גלי 1970 New member 29/9/05 #16 ../images/Emo12.gifאת ערה? תשלחי אותם אלי שידגימו לי גם עד שישתחרר הגב..
© © RoNa New member 29/9/05 #17 רק חזרתי והיה לי משהו להכין למחר בבוקר לעבודה. כבר עפה לישון. עוד לילה של 4 (רק) שעות שינה