ערב טוב עומר

dafi54

New member
ערב טוב עומר../images/Emo140.gif

היי עומר, אשמח לקבל את עזרתך וייעוצך בתחום הזוגי. קשר זוגי שנותק לפני כשבועיים וחצי ביוזמת בן הזוג. הייתי שמחה לשמוע מה הסיכויים לחידוש הקשר עם האקס שמוזכר מטה ומימוש זוגיות משותפת איתו. ראיתי בשרשורים קודמים שיעזור לך לדעת מספר פרטים נוספים, אז הנה הם: שמי דפנה, ת.ל. 6.7.1954, שם האם שמחה, שם האב אברהם. שם האקס יהודה, ת.ל. 19.1.1950, שם האם יהודית, שם האב זולטן כל שנותר עכשו זה להמתין במתח רב לתגובתך. תודה על הרעיון והיוזמה..דפנה

תשמעי...

מה שאני יכולה להגיד לך, זה שהעתיד שלך מאוזן, נעים, נינוח, ובקיצור - "תנוחי על זרי הדפנה". נראה שעבדת קשה (במיוחד בתחום המשפחה הלכו הרבה אנרגיות?), לאחר מכן היתה תקופה קשה של מחשבות, התבגרות, ותהליכים לא קלים, שממשיכה עוד קצת עכשיו, ובקרוב - אור, אושר, אהבה, שלמות, הרון שיצא לך הוא רון "השדה החרוש", הרון של ארבעת היסודות והכיוונים, הרון של מנוחה אחרי עבודה קשה... אני לא יודעת אם זה קשור לזוגיות הספציפית הזאת, תיכף ננסה לגלות, אבל מה שבטוח זה שאת בכיוון הנכון, לקראת נינוחות. לגבי הזגויות הזאת - אני רואה המון רגשנות בקשר...הרבה דברים שקורים מתחת לפני השטח, דברים שלא מדברים עליהם, מסיבות שונות... אני לא יודעת מי הביא את זה לקשר, אבל אם זו את, הרגשנית מבין שניכם, כדאי שתחשבי על זה - כלומר, כמו שאני רואה את זה, היתה פה יותר מדיי "פעילות רגשית" בשביל הזוגיות הזו... או, עוד דרך לפרש את זה, שאולי היתה פחות מדיי רגשנות - מצידך - ועכשיו הזמן להפגין רגשות, לדבר, להיות פתוחים זה עם זה... אם אני רואה נכון, אני חושבת שיש פה עבודה לעשות, אבל יש נכונות "לסדר את זה", בתנאי שמי שצריך יקח אחריות על עצמו ועל הרגשות שלו. מה את אומרת? זה מדבר אלייך?

dafi54

New member
את נהדרת../images/Emo24.gif

אני מאד נרגשת מדבריך, שנים רבות של עבודת פרך בתחום המשפחה, המון אנרגיות שנושאות פרי, תהליכי התבגרות וחבלי לידה כמעט שממש לא היו פשוטים. עדיין לא הגעתי למקום של "לנוח על זרי דפנה" אבל אני חשה שעוד מעט אגיע גם לשם. לגבי הזוגיות הספציפית הזו, אני זו הרגשנית יתר על המידה, אך לגבי דברים שקורים מתחת לפני השטח, שלא מדברים עליהם מסיבות שונות הם איפיונים של בן הזוג בקשר, רב הנסתר על הגלוי. למה את מתכוונת "אבל יש נכונות לסדר את זה", מי צריך לקחת אחריות על עצמו ועל הרגשות שלו??...אשמח לדעת מעט יותר ולקבל עצה וכלים מה ניתן לעשות בכדי להחזיר את הסדר על כנו, כלומר להחזיר את הזוגיות הזו לתלם וסוף סוף לקיים קשר יציב ורציף..ולהזדקן ביחד...המון שאלות?? כגודל חוסר הודאות שיש לי... תודה מתוקה, מחכה לשמוע את דעתך בעניין

אם זה הוא...

שאצלו רב הנסתר על הגלוי, אני מאמינה שאת תהיי חייבת לתת לזמן לעשות את שלו... זה נשמע לי כמו משהו שהוא לא אופטימלי במערכת יחסים... בנאדם שבו רב הנסתר על הגלוי... ועוד אם הוא זה שבסוף קם והלך... תנסי להבחין בין אגו, אהבה, הרגל... מה את אומרת? בכל זאת את רוצה אותו דווקא אותו בחזרה, למרות שהוא לא פתוח לגמרי איתך, והוא גם בחר לעזוב?

dafi54

New member
מידע נוסף שאולי ידרש

מקום מגורי - ירושלים מקום מגוריו - אילת עומר, 1. הייתי שמחה גם לדעת מה עמד מאחורי ההחלטה של האקס להיפרד ממני למרות האהבה הענקים שלו אלי? 2. מה ניתן לעשות בכדי לממש את האהבה שלנו ולמסד קשר זוגי ביחד? מקווה שלא הגזמתי עם כל שאלותיי תודה ענקית להתייחסות רחבה לכל שהעליתי בשתי ההודעות

וואוו... רחוק...

מה עומד מאחורי ההחלטה שלו להיפרד - אני מאמינה שזו דוגמה טובה למה שדיברנו עליו קודם - איך קרה שהוא לא אמר לך? למה את לא שואלת אותו? מה ניתן לעשות - אני חושבת שניתן לפתח תקשורת טובה יותר ביניכם. כמו שאני רואה את זה, אתם רחוקים פיסית, ויש ביניכם, גם בימים טובים, מרחק מנטלי. כמה זמן הייתם ביחד? מה לא היית מספרת לו? מה הוא לא היה מספר לך (את יודעת?) האם היה ביניכם איזה מין "תיק" כזה, "עז", ששניכם העדפתם לעקוף, ולא לדבר עליו? את מבינה את הכיוון שלי?

dafi54

New member
אנסה לחדד דברים

ראשית נאמרו לי דברים לגבי ההחלטה, והיא נעשתה במקביל להחלטה מאד מפתיעה שלו לעזוב את עירו, את ביתו ולהיפרד סופית מאישתו. להתחיל לעשות סדר בבלגן שבחייו, לנסות לתקן טעויות שעשה במהלך חייו, לבד עם עצמו ולמרות אהבתו הרגיש שחייב לעשות זאת לבדו והפועל היוצא היה שהקשר שלנו גם יפגע מהחלטה זו. למרות שאני חייבת לציין שהוא גם אמר "מי יודע אולי אחליט יום אחד שאיני יכול בלעדייך, ואם תהיי שם עדיין עבורי נוכל לגשר על הזמן האבוד ולהתחיל "בשלישית" מחדש". היינו ביחד לסירוגין, עם פסקי זמן ופרידות שנה וחצי, ואני לא שיתפתי אותו בכאב ובעצב שאני חווה, בקושי והמיגבלות שנכפו, ובעיקר על התיסכול שברוב הזמן הייתי צריכה להסתפק במקום שלא הייתי ראוייה לו, כלומר לא הייתי במקום הראשון כפי שהוא היה עבורי. ה"עז" לדעתי היא פרודתו וילדיו, כך אני מפרשת זאת??מה דעתך??

זו העז, בטח!

מי יודע אולי אחליט יום אחד שאיני יכול בלעדייך... איזו מניפולציה... מה זה מי יודע? מה הוא, בן שש עשרה? מה את אמורה לעשות בינתיים, לחכות ש"מי" יידע? הוא נשמע לי לא בוגר, לא החלטי, ונשמע לי שהרצון שלך להמשיך את הקשר הוא לא מחושב עד הסוף. עד עכשיו בכלל היתה לו אישה אחרת, עכשיו הוא בכלל חושב שהוא רוצה קצת לבד... למה את צריכה לחכות לו כל הזמן הזה? למה דווקא עכשיו, כשהוא כבר נפרד מהאישה, הוא נפרד גם ממך? נשמע לי כמו מניפולציות, וקצת שימוש באהבה ובנכונות שלך אליו... אני מצטערת אם אני נשמעת החלטית, אבל נשמע לי שהוא לא מתייחס אלייך כמו שראוי שיתייחסו אלייך...

dafi54

New member
את צודקת לחלוטין

אולי זו לא מניפולציה, אבל בהחלט אנוכיות לקבל אותי כמובנת מאליה. הנסיון לימד אותו שיש לי נכונות להמתין שהוא יעשה סדר בחייו וישוב אלי. ההיגיון הדליק לי נורה שאני ראוייה ליחס הוגן יותר ומקום מכובד יותר בחייו, והרגש...מה אומר ומה אגיד הכף תמיד נטתה לכוון הלב, להבין, להתחשב, להתאזר בסבלנות ולא לעשות חשבונות ולנהל פינקסנות בענייני הרגש. תמיד הייתי שם, קשובה, תומכת ומחזקת, ונעתרת לכל איתות, גם בעיתות של פרידה, הקשר התנהל למעט מפגשים, וזה בהחלט השאיר תמיד דלת פתוחה שדרכה הוא נכנס שוב לחיי. עומר יקירה, אינך צריכה להתנצל על ההחלטיות שנשמעת בדברייך, הכתובת הזו תמיד היתה תלוייה לנגד עיניי, אך מאידך המון רגש כנה וטהור היה מוערף אלי ממנו ואי אפשר היה לעצום את העיניים ולסגור את הלב ולהתעלם מכך. אז מה את אומרת?? מה חוסם את חידוש הקשר, האם קיים פוטנציאל לכך?? כרגע אני בשלב של המתנה, לא מסוגלת להמשיך הלאה ובתוך הבטן מרגישה שלאהבה הזו יש סיכוי ותקווה...תבדקי מה הרונים אומרים על כך

כבר עניתי לך על השאלה הזאת

ואת מסרבת לראות את התשובה - אני אחזור עליה. אם הסגירות הרגשית היא מהצד שלו - את יכולה - אם את בוחרת בזה, ואני כבר לא חסכתי ממך את דעתי - רק להמתין לו, שישנה את דעתו. הבנאדם צריך לעשות סדר בראש, ואי אפשר לכפות עליו לעשות את זה בקצב שיתאים לנו, או לחילופין, להצליח לעשות את זה בתוך המגרת שהוא לקח על עצמו. זו היתה בחירה שלו, ועלייך לכבד אותה. הוא יעשה את שלו, ואת תחליטי לך כל בוקר, צהריים וערב, אם בשעתיים הקרובות את מתכוונת להמשיך לחכות לו שיתעשת, ולי נשאר רק לקוות שמשהו יותר טוב מזה יקרה על דרכך בינתיים

dafi54

New member
../images/Emo6.gif וואוו...איזה ניעור זה היה

עומר, אני מסירה בפניך את הכובע..... ניראה לי למרות האמונה והנחישות שלי, שכבר כמה ימים שאני כבר כמה ימים מתחילה להפנים שעלי להרפות מהקשר הזה כרגע, שמגיע לי יותר ממה שהוא מסוגל כעת לתת לי. המשפט ..זו בחירה רק שלי, הושמע לאחרונה וגם בעבר באוזניי...אז זו העת לעשות את הבחירות שלי, ואם וכאשר הוא יתעשת אי פעם ויבין איזה אוצר היה בידיו ושהוא בחר להרחיקו מחייו, מקווה שאהיה חזקה מספיק בכדי לקבל את הבחירה שלי ממקום של רגש והיגיון ביחד. אז אם כבר דיברנו על כך שאת מקווה שמשהו טוב יותר מזה יקרה על דרכי בינתיים, יש אפשרות לבדוק מה צופן לי העתיד בחובו בתחום הזוגיות והאהבה, שלא קשור לקשר ששוחחנו עליו ארוכות עכשו?? אופס..מאד מקווה שלא הגזמתי...ואם זה יותר מידיי, אמתיןלפעם הבאה שתפתחי פורום לשאלות. ובינתיים...תודה על סבלנותך הרבה, מעריכה ומוקירה את הרצינות וההשקעה

חסום בפניי

אני לא יכולה לברר לך אפשרות לקשר אחר כרגע, מפני שאת לא רואה את זה... אני יכולה כן לתת לך מסר חשוב מאוד מהרונים - את תקבלי מה שאת מאמינה שאת ראוייה לו. זה הרבה עבודה, המשפט הזה, בשבילך. את מוכנה "ללכלך את הידיים?"

dafi54

New member
איזה מסר מאתגר../images/Emo13.gif

עכשו בכלל גמרת עלי...איזה אתגר. זה ברור שאינני יכולה עדיין לראות את "זה, כלומר קשר אחר, אך במסר שלך מאד מאד חשוב, בלשון המעטה, מה שבטוח ששידרתי שערכי פחות ממה שאני ראוייה לו. "ללכלך את הידיים" ???? קטן עלי, כל חיי ליכלכתי את ידיי בעבודה קשה, ובזיעת אפי הגעתי לאן שאני נמצאת, שהוא מקום הרבה יותר גבוה וטוב בשנים האחרונות. אז קדימה לעבודה..לקבל את מה שאני מאמינה שאני ראוייה לו...הטוב ביותר ולא להסתפק בפחות. שולחת לך חיבוק ענק
קיבלתי ממך שיעור חשוב בדימוי עצמי ובהערכה עצמית. תודה תודה, על שהערת אותי מתרדמת החורף, שוב רואה את השמש מאירה בשמיים

dafi54

New member
היי צליל..אין כמוך../images/Emo24.gif

כמו שהבטחתי לך, אני מאמינה באהבה הזו ..

dafi54

New member
שרוני, מאחלת לך הצלחה במכירת הדירה

מסתבר שלכל אחת מאיתנו יש "תיק" שהוא סוחב על גבו וליבו. סבלנות וסובלנות הינן מילות המפתח... קבלי ממני
(אור) ו-
אהבה

למעלה