ערב טוב - עזרה בבקשה

ערב טוב - עזרה בבקשה

יש למישהו מושג איך להתנהג ליד חולה שימיו ספורים , אך הוא צלול ובריא ואינו יודע שימיו ספורים ?

היי פנס

העלית כאן נושא די מורכב. קשה לדעת איך לייעץ למישהו להתמודד עם נושא המוות. התגובה הראשונה שלי היתה שאם הוא לא יודע, אז להמשיך להתנהג לידו כרגיל. אבל מטרידה אותי השאלה איך ייתכן שאדם שחולה לא יידע כאשר מצבו מתדרדר ולא יחוש בדבר שאינו כשורה? נראה לי שחסר קצת מידע כדי לתת תשובה יותר לעומק, אם תוכל... גלי

אז ככה

היה בריא בד"כ , עד שלפני כמה שבועות חווה קשיים במתן יציאות , עד שהמצב החמיר והלך לבדיקות בבית חולים , אחרי שני נסיונות לאיבחון - שהיה ברור שיש גידול אך לא ידעו מה זה - הוחלט על ניתוח , והיום זה קרה

ומה לגבי

סוג הגידול, דרגת הפישוט שלו, אפשרות לטיפולים וכדומה? האם דיברו איתכם כבר? מה אמרו? (סליחה על כל השאלות.. מקווה שזה בסדר מצידך..)

אז ככה

הסוג האגרסיבי ביותר , והתפשט בכל הקיבה ,ודוחק איברים אחרים , הרופאים נתנו ימים ספורים

זה נשמע

מצב באמת לא מזהיר. אז עוד שאלה - האם אתה חושב, שבמקומו, לא היית מרגיש אם דברים היו לא בסדר? ולו רק מאיך שאנשים סביבך היו מתנהגים... ועוד דבר, אם זה היה המצב לא היית רוצה לדעת מה קורה איתך? היית רוצה שלא יספרו לך?

אנו טיפוסים שונים

הוא עו"ד מהדור הישן , לא כל כך סנטימנטאלי , עיניני , אבל לא חושב שהיה רוצה לדעת שזהו , שהכל נגמר כאן בבית החולים . הוא ואישתו כמו זוג יונים , האחד תלוי בשני , ממש כך , מלבדה לא היה זקוק לאף אחד . אני חושב שדווקא לא היה רוצה לדעת , (כמו בסרט "החיים יפים) אבל ממש לא יודע , מה זה כמה ימים , אם שקר , אז כזה שיתן תקווה .. לא יודע מה הייתי רוצה , הוא אדם חזק וקשה קצת - אבל במצב כזה הוא חלש

kanb

New member
לאהוב לאהוב ולאהוב

לא משנה מה ולמה ואיך מה שנשאר לך כרגע לעשות זה לאהוב אותו כמו שלא אהבת בחייך גם אם זה יראה לו קצת מוגזם אתם צריכים להעניק ולתת לו את כל היחס שהוא צריך ואפילו יותר. מתוך ניסיון לאחר מותו אתם תרגישו שעשיתם משהו טוב שנתתם לו את כל האהבה שיש לכם. רק בריאות והרבה כוח!!!!

למעלה