ערב טוב עיר תחתית

yafit05

New member
ערב טוב עיר תחתית

אני לא מבינה מה כל כך "טוב" בעיר המוזרה ביותר בארץ, למה יש לכם אתר לעיר הזאת???? גרתי שם שנתיים, ופשוט נימלטתי. אז אולי תשכנעו אותי, מה כל כך טוב? נ.ב. משפחת איטח

yafit05

New member
קראתי את שכתבתי, והבנתי שדברי פוגעי

לא התכוונתי לפגוע. כוונתי היתה פשוט, מה בעצם השתנה שם? כשגרתי שם זה היה לפני הרבה שנים, והמרכז היה סגור בשעה 20:00. היה צריך לצאת לירושלים בשביל בית קפה וכד,... האם היום זה אותו דבר, או שהמצב שונה? העיר באמת יפיפיה, נקיה וחביבה, אבל מה לגבי מקומות בילוי? אולי יש לכם כבר איזה פארק שאפשר לשבת שם בערב? מקומות שאפשר להיות עם הילדים בערבים? סליחה אם מישהו נפגע מהודעתי הקודמת, אני עדיין מבקרת שם. ועדין נהנית לראות כל פעם את העיר מתחדשת.

Dark faith

New member
זה בסדר../images/Emo24.gif

היום יש לנו את הביג- מרכז קניות...נכון זה לא משתווה לטיילת ת"א....אבל זה גם משהו
.... יש לידנו בצרעה פאב- אני אישית לא התלהבתי ממנו- אבל הרבה צעירי בית שמש מוצאים עצמם שם. בנוסף נפתח עוד פאב- איקו...(לא משהו לדעתי- אבל היי- אני בכלל אשת מסעדות
) ואם את מחפשת מקומות רומנטים- יש לך את המצפה בצרעה- מקום מדהים!!! אני נורא אוהבת את בית שמש, נכון עיר שהיא לא כל כך מתאימה לצעירים- אבל אנחנו קרובים לכל מקום בארץ- ממש האמצע של הארץ. ת"א, ירושלים..מקום שקט, ועדיין לא בעיה לצאת להנות גם בחוץ...

yafit05

New member
אבל..

כאשר אני מגיעה שם לביקורים, האם ישנו פארק מסויים שאפשר לשבת בו, או שעדיין אין פארקים? אני לא נתקלתי אפילו בגינת משחקים לילדים. אשמח לקבל הכוונה כלשהיא.

shiroosh999

New member
תלוי למה.

גני שעשועים יש המון, יש שני פארקים במגדל המים, אחד מהם גדול ויפה במיוחד, מאוד כיף לשבת שם, אווירה מאוד נחמדה, והיה שם פעם נוף מדהים עד שהחלו לבנות שכונה חרדית בדיוק ממול

למעלה