"ערב טוב" עם גיא פינס

ofek777

New member
"ערב טוב" עם גיא פינס

נחשף כתב ההגנה של הליקון , בחן היתר רשמו שם שריטה ורמי היו כישלון מסחרי וההכנסות לא כיסו את הפקות הענק שלהם. כפי שמסתמן, הולך להיות משפט מגעיל עם הרבה לכלוכים..... חשבתם איך בסוף נרגיש אם יפסלו את התביעה של רמי וריטה????

רוני בראון צדק

כשאמר לריטה שכדאי שהיא תתרכז בדיסק חדש במקום ONE. עם כל הכבוד לריטה (ויש כבוד) סיבוב ההופעות של ONE היה לגלוג בקהל שלה. שוב אותם שירים שעשרים שנה שומעים רק בעיבוד קצת שונה. התחושה הייתה של מיחזור אדיר ורדיפה אחרי הכסף. כמה אפשר להעלות הופעות עם אותם שירים בדיוק? לא הגיע הזמן לעשות משהו חדש? אז בטח יקפצו עלי כמה אנשים כאן ויגידו שעכשיו היא עובדת על דיסק חדש, מושקע, מפואר, עברי לידר , וכל התוספות המקסימות שרק אפשר, אבל יכול להיות שעד שהיא נזכרה להוציא דיסק חדש, היא איבדה הרבה אנשים בדרך. לאורך כל ההיסטוריה ריטה צטיירה כאחת הזמרות הגדולות של ישראל, ובמקביל אחת הזמרות היקרות. אם כל אחד ואחת מכם יבדוק בארכיון הפרטי שלו, תוכלו לראות שהסכומים הגבוהים ביותר שנלקחו עבור יום העצמאות, היו של ריטה (גם של פוליקר), הדרישה הגבוהה עבור שירת התקווה.... (זו זכות לשיר את התקווה באירועי 50 שנה למדינת ישראל לא?), מחירי הכרטיסים תמיד היו מהגבוהים שבשוק, ועכשיו התביעה הזו לא הוסיפה לה אפקט חיובי. להערכתי הלא מקצועית, רוני בראון נתן לריטה עצות נהדרות. חלקן היא לקחה וכך היא נבנתה לזמרת גדולה ומוערכת בארץ , ולפחות עצה אחת טובה מאוד היא פיקששה ברגע קריטי ביותר. עם כמות הזמרות החדשות שצצות לשוק המוזיקה הישראלית, ריטה נמצאת בתחרות לא קלה בכלל, אז כדאי להקשיב לפעמים לעצת חכמים. אין בדברי כל כוונה לפגוע בריטה, סתם חבל עליה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שאני מסכימה איתך...כמעט בכל מילה
וגם לי חבל מאוד מאוד מאוד על המשפט המכוער שהולך להיות בין הצדדים עכשיו!

ofek777

New member
אחרי הקשבה נוספת, אהיה מדוייק יותר-כתב ההגנה

ע"פ תוכניתו של גיא פינס, להלן מס' דברים מכתב ההגנה: כותרת כתב התביעה :"בוא נפזר את מסך הערפל" הליקון דוחה מכל וכל את טענותיהם של רמי וריטה ולטענתם הסיבה האמיתית להגשת כתב התביעה, הוא הירידה בהכנסות שלהם. 1. התקליט "חמצן" ושני התקליטים האחרונים של רמי ("תגיד את זה" ו"הרבה פנים") היו כישלון מסחרי ולא כיסו את עלות ההפקה שלהם. 2. עלותו של התקליט "תפתח חלון" , 900,000 ש'. פי 9 מכל אלבום אחר בארץ באותה תקופה. 3. רמי וריטה קיבלו מקדמה כל חודש ע"ס 100,000 ש'. 4. חלוקת הרווחים בין הליקון לבין רמי וריטה 50/50 5. ההכנסה מהמופע המשותף - 3 מליון שקלים. 6. הם טוענים שבמקרה ג'קו אייזנברג הם תמכו ברמי על אף הסכסוך ובגלל זה הפסידו את השותפות בתוכנית כוכב נולד. דבר הגורם להם להפסדים. 7. התביעה יוחצנה בתקשורת ע"י בני הזוג מתוקף היותם אומנים מפורסמים, הם ניצלו את הבמה שיש להם ללא אפשרות לתת להליקון לכתוב כתב הגנה. 8. סך ההכנסות של שניהם מ 1995-2005 למעלה מ 15 מליון שקלים. הבאתי את הדברים כפי שהם, מבלי לנקוט שום עמדה, שכל אחד יקח את זה לאיזה מקום שהוא רוצה ... לילה טוב אנשים טובים.

ofek777

New member
קישור לכתבה מ THE MARKER

http://advertising.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rkd20071706_22233&layer=law&layer2=coupon&layer3=advertise

ofek777

New member
מ"הארץ"

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=871884&contrassID=4&subContrassID=0&sbSubContrassID=0

tiaa1

New member
ניתן להם את כל התמיכה המילולית האפשרית

חוץ מזה- אם הם היו "כישלון מסחרי" מה זה אצלם "הצלחה"?

אני חושב, שלמען ריטה ורמי

הם חייבים להפסיק את התביעה הזאת ומיד. להגיע להסכם חשאי עם הליקון וכל זה למען האומנות, אפחד לא יוצא מזה נקי וחבל, דווקא עכשיו שריטה סוף סוף סוף מתחילה "להתעורר" מחדש... לי בסה"כ זה נראה כמו מקרה עצוב, אני בטוח ששני הצדדים בטוחים בצידקתם, ושניהם פגועים ומה לעשות לפעמיים יש בחיים מחלוקות ולא תמיד יש את האיש הטוב והרע יש גם אפור בחיים... לכן למען ואך ורק בשביל האומנות, שיניחו למחלוקות בצד הרי זה לא שריטה ורמי חיים בפחוני זבל, שמם הולך לפניהם והנה ריטה עובדת על חומר חדש כנ"ל הליקון, שאני לא דואג להם תרנגולת הזהב של השנים האחרונות נמצאת אצלהם (נינט). ככה שאפילו מבחינה טכנית ומבט "יבש"(כלכלית/כספית) לגמרי על העניין, הם צריכים להניח כי הם מביאים על עצמם רק בושה.

למעלה