ערב טוב עם חיוך.......

maxima

New member
ערב טוב עם חיוך........./images/Emo13.gif

הבעל מגיע הביתה ומציין לאשתו שיש לו פגישה עיסקית מאוחרת ב 22:00 ושלפי דעתו זו פגישה ממש מיותרת ושהוא לא מבין בכלל למה דוקא עליו הפילו את הפגישה הזו. האשה חושבת שבעלה עושה שטות, אומרת לו שלא כדאי להבריז ושילך. לא כדאי לזלזל בענייני העבודה. בינתיים נכנס הבעל להתקלח וחושב לעצמו כמה קל לרמות את אשתו. האשה לא כל כך מאמינה לבעל ובודקת לו בבגדים ומוצאת בכיס החולצה פתק שבו כתוב: מתוק שלי,היום נחגוג עם ברווז ברוטב אצלי ב22:00. היא מחזירה לכיסו את הפתק. איך שהבעל יוצא מהמקלחת מופיעה אשתו עם בגד מינימלי סקסית להפליא מבושמת . הבעל שלא עומד בפני הפיתוי, מזנק על אשתו והפעם הם חוגגים חגיגה שהרבה זמן לא היה לו. אחר כך הוא נרדם... חצי שעה לפני עשר היא מעירה אותו ושולחת אותו לישיבה החשובה ועוד אומרת שאסור לזלזל בענייני עבודה. הבעל בלי ברירה קם ויוצא לפגישה. כשהוא מגיע הוא אומר למאהבת שהוא ממש סחוט מהעבודה שהיה לו היום ורק רוצה קצת לנמנם! ! . שם את ראשו במיטה שלה ונרדם. המאהבת הולכת לבדוק בגדים שלו ומוצאת בכיס החולצה את הפתק אשר כתוב: הברוז בא לפגישה אך הרוטב נשאר בבית.

שרה16

New member
ערב טוב../images/Emo48.gif

יום אחד איש בא לפאב אומר לברמן תן לי 3 כוסות וודקה כפולות הברמן:יה יום קשה בעבודה אהה? האיש:לא, אח שלי יצא מהארון... טוב, הברמן מביא לו את מבוקשתו, האיש מבסוט הברמן מקבל תכסף והאיש הולך. למחרת האיש בא עוד פעם ואומר לברמן אותו דבר הברמן:היום היה לך יום קשה בעבודה? האיש:לא, האח השני שלי יצא מהארון אוקי שותה מביא תכסף והולך שיכור. למחרת הוא עוד פעם בא!! ואומר אותו דבר!! הברמן:תגיד, אין משהו במשפחה שלך שאוהב נשים?! האיש:דוקה כן, אישתי

שרה16

New member
ובאותו נושא../images/Emo72.gif

בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?".

maxima

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אמא של האקס שלי הייתה פולנייה אמיתית, כמו שרק פולניות יודעות. ================================================= היו לה ציפורניים מגודלות עם לק בצבע אדום-של-שושנים-פולניות (גם בידיים וגם ברגליים), היא הייתה נודניקית והיסטרית, האכילה את ילדיה כאילו היא המפטמת והם האווזים, והכי חשוב – היא שנאה כל יצור מהמין הנשי שהעז לעפעף לכיוון הבן שלה, פרי חלציה, התינוק בן ה 22 שלה. ================================================================= כמו כל אמא פולנייה טובה, אמא של האקס שלי דאגה לעשות מחיי גהינום קטן, ולהבהיר לבנה בכל אפשרות שהוא יכול יותר. שהוא צריך יותר. שהוא צריך מישהי, ================================================================ לאקס שלי היה גם אבא, אבל תפקידו בסיפור משני. למעשה, תפקידו בחיים באופן כללי משני. הוא מסתכם בלשבת מול הטלוויזיה, ולנהום. בכל שנות חברותינו, לא שמעתי משפט שלם אחד יוצא מפיו של אבא של הפולני שלי. ================================================================ אמא של האקס שלי הייתה חכמה כמו שרק פולנייה בלי תעודת בגרות יכולה להיות חכמה. ============================================================= זה אומר, בקצרה, שהיא לא ידעה כלום אבל הייתה בטוחה שהיא יודעת הכל, ויותר טוב מכולם. בעיקר מהחברה הסטודנטית של הבן שלה. המילה "סטודנטית" אגב, שימשה אצלה כמילת גנאי. ססססטודנטית. ================================================================= יותר מכל אהבה אמא של האקס שלי לאבחן אצלי מחלות שונות. תמיד נראיתי לה חיוורת, רזה מדי, קצת ירוקה. לדעתי היא פשוט קיוותה שאולי בסוף מאמציה להרוג אותי יצליחו, ובינתיים הסתפקה בכך שהייתה מאכסנת את מברשת השיניים שלי בארון של חומרי הניקוי הרעילים. =============================================================== האקס שלי, תינוק בגובה 185 ובמשקל 120 קילו, חשב - או ליתר דיוק ידע- שאמא שלו היא פאר היצירה. מתוך נסיון שלא לחצוץ בין האם והרך הנולד, ניסיתי בהתחלה לכבוש את ליבה, או לפחות לתקשר איתה ברמה ידידותית פחות או יותר. זה לא הצליח. ================================================================ כל נסיון לשיחה עם האמא נגמר בד"כ בזה שהיא פירטה בפניי, סעיף אחר סעיף, מה לא בסדר אצלי, אצל הוריי, אצל אחיי ואחיותי, ולבסוף – איך אני מחבלת בחינוכו של הבן-יקיר-לה. ================================================================= לאמא של האקס שלי היו המון עצות לחיים טובים. כזכור, לא הייתה לה תעודת בגרות, אבל מנוי על "לאישה" וערוץ "ויוה פלוס" דווקא היו לה. ובעיקר היה לה המון זמן פנוי, מפני שהיא לא הצליחה למצוא עבודה, וכשהצליחה למצוא עבודה, בדרך כלל בטלמרקטינג, זה שרד לא יותר מחודש - במקרה הטוב. כמובן, זו לא הייתה אשמתה. כפי שהיא הגדירה את זה בעצמה, היא לא התקבלה לשום עבודה מפני שהייתה – במילותיה המדוייקות – over quantified. לא היה טעם להסביר לה את גודל הטעות, המילולית והמחשבתית. אמא יודעת הכי טוב. גם לא ברור לי אלו כישורים אמא של האקס שלי חשבה שיש לה. אבל זה לא הפריע לה להצהיר בכל הזדמנות שהיא "ויתרה על הכל למען הילדים". ואני לתומי חשבתי שלשבת בבית מול ויוה במקום לשטוף חדרי מדרגות זה לא כזה עסק רע. אבל רגע השיא של האינטימיות ביחסינו היה, ללא ספק, שנה בערך אחרי שאני והאקס שלי התחלנו לצאת, כשהיא לפתע התעניינה מה שם משפחתי. התרגשתי עד כדי דמעות. כמו כן, במסגרת מאמציי להתיידד, סיפרתי לה פעם כי אחת החנויות שהיא התלוננה עליהן פעם התחילה להביא מידות נוער גדולות, ושהיא יכולה לקנות לצעירה שלה בגדים שם (אני בכוונה אומרת "צעירה", כי הילדה הזו לא הייתה קטנה לפי שום קנה מידה אנושי ידוע). לזה ענתה לי בחביבות, תוך שהיא בוחנת את בטני בגלוי, "לא, היא מאוד רזתה. אבל את אולי יכולה ליהנות מזה". ברגע הזה קרסו כל המחסומים, ועניתי, מתוך ידיעה ברורה שבזה אני מסיימת את הקריירה שלי אצלה – "לא. את לא מבינה, מידות מ-מ-ש גדולות. אפילו *את* יכולה למצוא שם משהו". עד היום מספיק שאזכר במבט שהיה בעיניה כדי לספק אותי. במשך כל שנות חברותינו, אמא של האקס שלי לא העלתה על דעתה להגיד לי "חג שמח", לאחל לי "יום הולדת שמח" או חס וחלילה לתת לי מתנה. כמובן, כשהיה צורך להסיע את אחד הבולבוסים האנושיים שהיא גידלה בבית לאנשהו, או שהיא ובעלה, שכונה בפיה "קוצ´י", רצו לצאת בערב לאכול פלאפל ומישהו צריך היה לשמור על "הילדים" (בני ה 16 ו 14) – אז היא באמת שמחה שיש לבנה חברה. כי לאקס שלי, בן ה 22, גם לא היה רישיון נהיגה. לאורך כל חברותינו, גיליתי סבלנות וסובלנות עדתית כלפי פולניותה של אמו של האקס, שהרי צריך לכבד את בני כל העדות. אבל ביום בו גיליתי שהאקס עושה לאמו מסאז´ים כשהיא בלי חולצה – הבנתי שכנראה שהקריירה שלי כפולנייה לעתיד הגיעה לקיצה, ורצתי לזרועותיו של המרוקאי הראשון שנקרה בדרכי. לא שהם מושלמים, אבל לפחות אצלם האוכל טעים.

חייםלוי

Member
מנהל
וואו כבד. אבל בעניין הירוק

והחיוורון גם אני הייתי תמיד ירוק וחיוור בעיני אמא שלי. אלה הביטויים הנפוצים בתפוצה הזאת.

emmy5

New member
ערב טוב,שרהל'ה בדיחות מהלמודים?

איך היה היום הראשון? לשאול עוד שאלה?

bimbo.

New member
בנות, הבדיחות שלכן חורגות אותי../images/Emo6.gif

ובעניין הצבע הירוק: כמו שחיים לוי כתב, אצל הפולניות היה מאוד חשוב להדגיש (מדי יום) שהילד (לא חשוב באיזה גיל) עפעס נראה היום ירוק קצת }-: (ולא חשוב גם אם היה אדום כעגבניה בשלה). מקסימה, מה שכתבת זו אמת או בדיחה? עכ"פ, זה נהדר!!!

חחחח צקסימה בדיחה נהדרת ../images/Emo45.gif

ועוד משהו מחוייך....
אחת מטיסות של "יונייטד איירליינס" מדנוור בוטלה. דיילת של החברה עמדה ורשמה הזמנות חדשות. תור ארוך של נוסעים מאוכזבים ומרוגזים השתרך מול הדלפק שלה. פתאום, אחד הנוסעים פילס דרכו בין כולם, הניח בעצבים את כרטיסו על הדלפק ואמר: "אני חייב להיות על הטיסה הזאת, וזה חייב להיות במחלקה הראשונה". "אני מצטערת, אדוני", ענתה הדיילת האדיבה, "אבל יש את כל התור הזה לפניך. תמתין לתורך, ואני בטוחה שנוכל לעשות משהו כדי לעזור לך". הנוסע התעצבן יותר ושאל בקול: "יש לך שמץ של מושג מי אני??". הדיילת תפסה את המיקרופון ואמרה: "נוסעים נכבדים", כשקולה נשמע בכל הטרמינל, "יש לנו כאן נוסע שאינו יודע מי הוא. כל מי שיכול לעזור לזיהויו, מתבקש להגיע לשער 14". הנוסעים בתור צחקו ואילו הנוסע סינן לעברה מבעד שיניו: "אני עוד אדפוק אותך על זה!!!". "גם בשביל זה תצטרך לעמוד בתור, אדוני", ענתה הדיילת בחיוך.

maxima

New member
עוד אחת על בלונדה....../images/Emo13.gif

בטיסה לניו יורק, מתיישבת בלונדה אחת במחלקה ראשונה כאשר הדיילת בודקת את כרטיסה - היא רואה שמקומה לא שם.. הבלונדה מסרבת לזוז בכל תוקף. אני בלונדינית, יפה, חתיכה. ומגיע לי לשבת כאן!!! מנסות הדיילות, מנסה הכלכל.. שום דבר לא עוזר.. היא יושבת בסוף בא הקברניט ואומר "חבר`ה. אני נשוי לבלונדה.. תנו לי לדבר איתה" הוא ניגש אליה, לוחש לה משהו באוזן, וההיא מיד קמה ועוברת אחורה... מה אמרת לה????. אה.. זה פשוט.. אמרתי לה שהמחלקה הראשונה מגיעה רק עד לונדון...

למעלה