ערב טוב עם שיר מהשמונים

turrican

New member
ערב טוב עם שיר מהשמונים

היי לכולם!
כבר כמה ימים לא יצא לי לרשום שיר מן השמונים אז הנה שיר קטן של הזמרת הנודעת בלינדה קרסלי (Belinda Carlisle ) השיר נקרא Circle in the sand , שיר חביב מאד מהאייטיז.. יענו.. עיגולים בחול (אופ!! נשמע כל כך חלש בעברית) אשמח לשמוע עוד אינפורמציה על הזמרת הזו (לכל עכברי האייטיז!) זה נכון שהיה לה קטע על בילי ג´ואל??
Circle in the Sand Sundown all around Walking through the summer´s end Waves crash baby, don´t look back I won´t walk away again Oh, baby, anywhere you go We are bound together I begin, baby, where you end Some things are forever CHORUS: Circle in the sand, ´round and ´round Never ending love is what we´ve found And you complete the heart of me Our love is all we need Circle in the sand Cold wind, tide moves in Shiver in the salty air Day breaks, my heart aches I will wait for you right here Oh, baby when you look for me Can you see forever I begin baby, where you end We belong together CHORUS Circle in the sand Baby can you hear me Can you hear me calling​

dj80s

New member
עוד קצת על בלינדה קרלייל

לא ודע בקשר לבילי ג´ואל, אבל בתחילת האייטיז היא היתה הסולנית של להקת הבנות ה-גו גו´ס (Go-Go´s), שהצליחה עם שירים כמו Vacation ו-Our Lips Are Sealed (שחודש ב-83 בידי ה-fun boy three). אחרי פירוק הלהקה היא פצחה בקריירת סולו ב-87, עם Heaven is a place on earth, שקדם ל-Circle in the sand. עד כמה שאני זוכר, פה בעצם נגמרה ההצלחה הגדולה והתחילה השקיעה. זה אתר נחמד שלה שמצאתי.

turrican

New member
חשבתי שהיא הופיעה בקליפ של בילי

היא לא הופיעה בקליפ של בילי ג´ואל Uptown Girls? ולמה בלינדה קרלייל ולא קרסלי?

alpha80

New member
כי ככה מבטאים את השם

לך תתווכח איתה! ואם תצליח תן לי גם קצת.

turrican

New member
דיברתי איתה ו..

היא לחשה לי שאקרא איך שאני רוצה.. ואני רוצה לקרא לה קרסלי , איך???

alpha80

New member
לחשה?... הופה....

כייף לך... אבל לגעת לה בשיער לא נגעת. הא...

one caress

New member
../images/Emo142.gifרגע של דקדוק אנגלי

ב-English phonetic ישנם אותיות שנכתבות אך לא נשמעות. במקרה הנ"ל- הסיומת isle שנשמעת כמו אייייילל קיצור של island =אי לדוגמא-isle of wight-אחד מהאיים הבריטיים. והחידוש האחרון ששמעתי-isle of mtv ועכשיו לענינים הרציניים באמת! קיבלתן/ם את ההזמנות? ובקשר למסיבה בלילינבלום (או המוסד כפי שכולן מכנות אותו), איך המוזיקה שם? מי הולך/ת לשם? מחכה בכליון עיניים לראות את הג´יזסים הקטנים שלי על מסך גדול ולקפץ בהנאה...

yoavsegev

New member
חחחחחחח.........סתם שאלה

לאיזה גילאים המסיבה בלילנבלום?

dj80s

New member
בקליפ של בילי ג´ואל הופיעה...

הדוגמנית שזמן קצר אח"כ הפכה לאשתו, כריסטי ברינקלי. ממש לא דומה לבלינדה, אגב. חוצמזה, זה שקראת את השם שלה כמו קרסלי זה לא נורא. אבל אף פעם לא שמעת את השדרנים ברדיו/טלוויזיה/ווט-אבר קוראים לה קרלייל? מוזר.

alpha80

New member
כנראה ש.......אולי ישנת...

לא האזנת לתכניות הנכונות בזמן הנכון.....

tofit

New member
זה כמו סוגיית קיילי

מינו או מינוג????? אני בעד מינו אבל לך תבין את האוסטרלים האלה

tofit

New member
זה כמו סוגיית קיילי

מינו או מינוג????? אני בעד מינו אבל לך תבין את האוסטרלים האלה

למעלה