ערב טוב ערב נעים
מה נעשה בערב הזה

stp51

New member
ערב טוב ערב נעים../images/Emo51.gifמה נעשה בערב הזה../images/Emo79.gif

אין לי מושג ילדה
הסתובבתי היום בחוץ למרות שהיה קר, אבל ה
זרחה הייתי בקניון והיו שם מליון ילדים, שני מליון מטפלות, ומליון וחצי סבתות
ברחתי משם כל עוד נפשי בי, היתה היום שביתה כללית לכל ישובי הגליל, כי מזמן לא זרקו עלינו כמה קטיושות אז הממשלה החליטה כבר לקחת בחזרה את ההטבה של המס שיש לישובי הצפון, ולפי מה שמדברים ברכילות פה, כי הלילה יפלו כנראה איזה ארבע, חמש קטיושות עלינו וממחר נקבל שוב את ההטבה בחזרה לאחיזה חמש שנים נוספות
ביינתים מחכים לערב לראות את המשך השרדות, כוחנו עולה מתוכנית לתוכנית, אז ערב טוב ערב נעים
מה נעשה בערב הזה אין לי מושג ילדה

סחטיין על החתימה. אני מרגישה כמו אורחת לרגע

לא מבינה איך אנשים מסתדרים בתוך היממה. משהו כנראה דפוק אצלי.
השכם בבוקר חסרת נשימה מקפיצה 2 נכדים לגן. אצה רצה לעבודה, חוזרת אחה"צ ומיד יוצאת לעוד 1000 סידורים או ביקור נכדים. נוחתת בבית , לפעמים לכל הערב ולפעמים כמו היום חייבת לצאת בקרוב. לכן מבטיחה מחר השכם השכם בבוקר , אקרא את ההודעות ואנסה להתייחס לכולן. טלויזיה זה כמעט מחוץ לתחום. ספר זה קריאה בהמשכים. למזלי אני טסה מפעם לפעם וזמן הטיסות מוקדש כולו לקריאה. אז נשתמע

סבסבתא ל 9, את לא לבד. גם אני לא מצליחה לקרוא

אתכל השרשורים. היום קצר והמלאכה מרוב והפועלים עצלים... עצלים? מה פתאום? לא מספיקים. לא נורא!

stp51

New member
סבסבתא../images/Emo70.gifיש אנשים שלא עובדים ואז היממה מתחלקת

להרבה שעות ולהמון דקות, אז יש לאנשים זמן, ואני דווקא מקנאה באלה שאין להם זמן לכלום ועושים הכל, הייתי מוכנה להתחלף עם כל אחד ולצאת לעבודה כל יום, כשעובדים היום מסודר והכל נעשה לפי לו"ז ואני כשאני לא עובדת ושום דבר לא בוער, יש לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןן ועודף זמן, והכל אני דוחה למחרכך

אני עדיין עובדת, חלקית בלבד, בבית

ונורא משתדלת לחלק את הזמן נכון. אין לי עודף זמן אף פעם כי אם פתאום יש קצת פנאי - אני מתעופפת אל הספר, או הציור או הפסנתר. או מתפנה להבריש את החתולה שבהחלט היתה מעדיפה שלא יהיה לי פנאי....

איזה חושך בנהריה, אמא'לה, הכל חשוך ../images/Emo108.gif

אז היום לא למדו ועכשיו מענישים את כלל התושבים בהחשכת הכבישים, וזאת לאור העובדה שרוצים להפסיק את מתן ההנחות במיסים.

מיקי801

New member
ערב טוב .גם אני חזרתי לא מזמן

אסתי לי דווקא כיף לא לעבוד עושים מה בא.ניפגשים עם חברות מתי שבא. מחכה כמוך להשרדות.

למעלה