ערב טוב , עשיתי כרגע פריסה ממוחשבת

רינס

New member
ערב טוב , עשיתי כרגע פריסה ממוחשבת

ושאלתי האם כדאי לי לפתוח עסק הפריסה היא של עבר הווה ועתיד יצא לי 1.תשעה גביעים 2.מלכת החרבות 3.שמונה מטבעות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפירוש , אם התשובה היא חיובית האם אוכל להמשיך ולשאול שאלות יותר ספציפיות?

batgalim

New member
הי רינס../images/Emo140.gif

שאלת עבר הווה עתיד לא יכולה לתת לך הכוונה... שאלי שוב: 1 - האם 2 -כדאי 3 - ונכון 4 - לי 5 - לפתוח עסק x (בשאלה - נא הגדירי את העסק) 6 - בתקופה של חצי שנה + קלף סיכום שיוצא אוטומטית.

רינס

New member
היי בת גלים , תודה על המהירות

שאלתי והתשובה היא 1. האם-שישה גביעים 2.כדאי-שלושה גביעים 3.ונכון-תשעה גביעים 4.לי-אביר המטות 5.עסק X-מוות 6.בחצי השנה הקרובה-נער המטות לסיכום יצא הנזיר תודה מראש רינס

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב רינס ../images/Emo42.gif

תוכלי בבקשה לפני כן לציין איזה סוג של עסק את מעוניינת לפתוח?

רינס

New member
בוקר אור , מה ששאלתי הוא בתחום

המתנות , וייעשה מהבית ,

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב רינס ../images/Emo68.gif

האם-שישה גביעים כדאי-שלושה גביעים ונכון-תשעה גביעים לי-אביר המטות לפתוח עסק X-מוות בחצי השנה הקרובה-נער המטות לסיכום יצא הנזיר נראה שאת מאוד אוהבת את התחום הזה ואולי אף זה משהו שאת חולמת עליו כבר המון זמן.. אני חושבת שמאוד כדאי לך לפתוח את העסק עליו מדובר, רק שאולי לא בחצי שנה הקרובה. יש לך אמנם רצון מאוד עז לעשות זאת, אך נראה שעדיין חסר את הבסיס ושיש עוד דברים שצריך לשקול אותם ולדון בהם. נראה כי את מאוד תהני ותהיי מרוצה. העסק יביא לך שינוי מרענן ונפלא. אבל-שוב אני מדגישה. לא בתחום הזמן שנשאל… עלייך עדיין לבדוק דברים, לבחון אפשרויות (אולי אפילו בדיקה של פרסום באינטרנט). שיהיה לך המון

רינס

New member
היי צליל , יש לי כמה שאלות הבהרה

אפשרות של פרסום באינטרנט בדקתי וזו בהחלט אחת משיטות הפרסום בהם אשתמש מה שלא ברור לי הוא מה קורה אם העסק כן ייפתח בחצי השנה הקרובה ומה הסיכוי שלו להיות עסק כלכלי ומצליח? ( אני יעזוב את העבודה שלי עבורו) נכוןשיש לי עוד המון בירורים בנוגע לעסק ( אני צריכה להיפגש עם יועץ ממט"י לבדוק עלויות וספקים ) והכי חשוב אני צריכה ללדת בקרוב למרות כל זה אני מקווה להתחיל בחצי השנה הקרובה מה דעתך? תודה מראש רינס

צ ל י ל 8

New member
היי שוב ../images/Emo108.gif

תראי, השאלה נשאלה בעבור החצי שנה הקרובה. לא מומלץ לך לפתוח את העסק בזמן זה, אלא יותר לברר עניינים שאולי את עדיין לא ביררת או שאינך מודעת להם עדיין. אם את עומדת ללדת (מזל טוב
), זו בכלל סיבה טובה לזנוח כרגע את הרעיון. חכי ללידה, תראי מה יהיה ואז נוכל לעזור לך שוב. על פוטנציאל כרגע לא יהיה מתאים לשאול.

blackcat2

New member
מבקשת להוסיף בבקשה ../images/Emo29.gif

האם-שישה גביעים כדאי-שלושה גביעים ונכון-תשעה גביעים לי-אביר המטות לפתוח עסק X-מוות בחצי השנה הקרובה-נער המטות לסיכום יצא הנזיר הי רינס נראה כי פתיחת העסק הזה תסתמך הרבה מאד על תמיכה משפחתית וחברתית. הרבה מהצלחת העסק תלויה בכוחם של הסובבים אותך להעביר את הידע מפה לאוזן וזו גם הטכניקה הראשונית בה תצטרכי להתרכז. שווקי עצמך לסביבתך הקרובה. אינטרנט זה מדיום חשוב ושווה יהיה לפרסם אותו על כרטיסי הביקור שיפיצו חבריך ומשפחתך.אבל הגורם הראשוני להפצה זה הם. אין כל ספק כי תהיי מאד מרוצה מהעסק החדש. הוא ימלא את ליבך ואני מאמינה כי גם תצליחי כלכלית במידת מה. אני לא רואה עושר גדול אבל אופציה למחיה בכבוד בהחלט קיימת. הבעיה היא שהציפיות שלך מאד גבוהות. את באה עם אנרגיה גדולה וזה נפלא אולם הזמן שתחמת מדגיש נקודת פתיחה שהינה צעד אחד אחורה מהמקום בו את נמצאת מבחינה רגשית. שימי לב את אביר המטות ו"בחצי שנה הקרובה" מיוצג ע"י נער המטות. מבחינה אנרגטית את ברף אחד גבוה יותר ממה שמציעה לך התקופה הנוכחית. אני דווקא, בניגוד לצליל חושבת שיש מקום לפתוח את העסק בטווח התקופה הנוכחית אולם תוך הורדת ציפיות במידת מה. הכיני את עצמך שדברים יעבדו מעט באיטיות ממה שאת מקווה. הנזיר בסיכום כמייצג את מזל בתולה קורא לדקדוק בפרטים ובחינת המצב לאשורו לפני הריצה קדימה. אני אופטימית. בהצלחה.

למעלה