"דירה להשכיר" ../images/Emo82.gif
אני לא מאמינה... הוחזקתי עכשיו בטלפון יותר מחצי שעה ע"י אדם שעוסק ברפואה סינית (פגשתי אותו ואת אשתו במקום עבודתי כשבאו לקנות אצלנו תנור אפייה והוא נתן לנו גם אז הרצאה על אורח חיים בריא... תזונה נכונה... ניקוי הגוף מרעלים... טיפול בכאב - שרירים, עצמות ...), האמת, דברים שאני בהחלט מאמינה בהם, רק שמתעצלת לקיים ... בקיצר, הוא מציע לנו לבוא להרצאה בנושאים אלה, כאורחים שלו... כדי להשתכנע בנכונות הדרך של החברה שאותה הוא מייצג ... נו טוב, לשמוע זה לא מזיק, אבל אם נשתכנע... זאת שאלה אחרת ... ונחזור למה שהתחלתי לכתוב לכם לפני הטלפון הזה ... עם כל הפישולים שהיו בהגשה... האיטיות של המלצרית שהתעלמה מאתנו רוב הזמן... צורת ההגשה המסורבלת...ועלתה על כולם "ההתנצלות" הטיפשית של המלצר הראשי שממש הצחיקה אותי... לקראת סוף הערב... פתאום עלה במוחי הסיפור "דירה להשכיר" שנכדי כל כך אוהב לשמוע ולראות במשחק המחשב שקניתי לו ... מה אמרה בסוף היונה: "החדרים צרים... המטבח אינו מרווח... המסדרון אפל מרובה בו הצל... אבל....... השכנים טובים בעיני ..."
ואכן, השכנים בהחלט טובים בעיני, מצאתם חן בעיני כולכם ... כל אחד והכשרון שלו... כל אחד והמיוחדות שלו ... יעלי הנהדרת, מעודדת ומגוננת ... אממי בפתוחה וחמת הלב ... בימבו הנעימה והמבינה ... שרה החייכנית החביבה... באיה חברותית והנחמדה ... דני שובבני, צחק בעל חוש הומור... סבאאורי האמן המוכשר ונעים ההליכות... מקסימה, כשמה כן היא, נפש פיוטית... חונה המוכשרת עם שילוב מושלם של סוכר ופלפל... ומנורה מאירת הפנים והחברותית... מה אומר, בעיני, לכולכם בעצם מתאימים כל התאורים הנ"ל... אהבתי לשבת אתכם, נהניתי מחברתכם, ואני רואה כמו בדירה להשכיר, שנוכל לחיות ביחד, בחברה טובה, בשלום ובנחת ... זה הנאום הכי ארוך שכתבתי אי-פעם בפורום, מקווה שלא הלאיתי אתכם יותר מדי... אבל, הייתי חייבת לפרוק קצת את רגשותי ... שלכם עם
אדיר