ערב טוב פורום יקר

bimbo.

New member
ערב טוב פורום יקר ../images/Emo24.gif

המחשב (או תפוז) שיגע אותי היום [-8 סוף סוף הצלחתי להכנס. ובכן, ראיתי כל מה שכתבתם היום, וזה ממש מחמם את ה-
אמי, תתעלמי מהשגיאות. כולנו סולחים לך!!!!!!! תמשיכי לכתוב. את רואה את הדברים בצורה מיוחדת ומעניינת. נהניתי מאוד
עכשיו עוד יותר כיף לכתוב, כי יודעים למי כותבים. שיהיה לכם ערב נפלא

לייציק

New member
"דירה להשכיר" ../images/Emo82.gif

אני לא מאמינה... הוחזקתי עכשיו בטלפון יותר מחצי שעה ע"י אדם שעוסק ברפואה סינית (פגשתי אותו ואת אשתו במקום עבודתי כשבאו לקנות אצלנו תנור אפייה והוא נתן לנו גם אז הרצאה על אורח חיים בריא... תזונה נכונה... ניקוי הגוף מרעלים... טיפול בכאב - שרירים, עצמות ...), האמת, דברים שאני בהחלט מאמינה בהם, רק שמתעצלת לקיים ... בקיצר, הוא מציע לנו לבוא להרצאה בנושאים אלה, כאורחים שלו... כדי להשתכנע בנכונות הדרך של החברה שאותה הוא מייצג ... נו טוב, לשמוע זה לא מזיק, אבל אם נשתכנע... זאת שאלה אחרת ... ונחזור למה שהתחלתי לכתוב לכם לפני הטלפון הזה ... עם כל הפישולים שהיו בהגשה... האיטיות של המלצרית שהתעלמה מאתנו רוב הזמן... צורת ההגשה המסורבלת...ועלתה על כולם "ההתנצלות" הטיפשית של המלצר הראשי שממש הצחיקה אותי... לקראת סוף הערב... פתאום עלה במוחי הסיפור "דירה להשכיר" שנכדי כל כך אוהב לשמוע ולראות במשחק המחשב שקניתי לו ... מה אמרה בסוף היונה: "החדרים צרים... המטבח אינו מרווח... המסדרון אפל מרובה בו הצל... אבל....... השכנים טובים בעיני ..."
ואכן, השכנים בהחלט טובים בעיני, מצאתם חן בעיני כולכם ... כל אחד והכשרון שלו... כל אחד והמיוחדות שלו ... יעלי הנהדרת, מעודדת ומגוננת ... אממי בפתוחה וחמת הלב ... בימבו הנעימה והמבינה ... שרה החייכנית החביבה... באיה חברותית והנחמדה ... דני שובבני, צחק בעל חוש הומור... סבאאורי האמן המוכשר ונעים ההליכות... מקסימה, כשמה כן היא, נפש פיוטית... חונה המוכשרת עם שילוב מושלם של סוכר ופלפל... ומנורה מאירת הפנים והחברותית... מה אומר, בעיני, לכולכם בעצם מתאימים כל התאורים הנ"ל... אהבתי לשבת אתכם, נהניתי מחברתכם, ואני רואה כמו בדירה להשכיר, שנוכל לחיות ביחד, בחברה טובה, בשלום ובנחת ... זה הנאום הכי ארוך שכתבתי אי-פעם בפורום, מקווה שלא הלאיתי אתכם יותר מדי... אבל, הייתי חייבת לפרוק קצת את רגשותי ... שלכם עם
אדיר

maxima

New member
לייצ'יק את פשוט נהדרת........./images/Emo24.gif

כל כך יפה תיארת אותנו ואכן היה ערב מאד מהנה

emmy5

New member
לייציק את באמת נהדרת ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאת הית פה גם בישבילי ואולי לעוד כמה מהחברים ..תודה

לייצ'יק כל הכבודקה......../images/Emo45.gif

המונמון זמן אני כבר מכירה את הניק שלך ברשת, מה שקורה הוא שבמשך הזמן אתה מגבש תכונות מסויימות לניק עפ"י כתיבתו - ואני תיארתי לעצמי אותך כאשה עליזה ושמחה - וכמה שמחתי להיווכח שלא טעיתי (

לייציק

New member
תודה רבה לכן בנות יקרות

יווו, אני ממש נרגשת, אתן עוד תגרומנה לי להשמין ...
דברי נאמרו מה
ואני רואה שגם נכנסו אל ה
שלכם ... ושרה'לה, אני המומה, ידעתי שאת מוכשרת, אבל רק עכשיו ראיתי עד כמה... סליחה... חשבתי שאת עשית רק את הפוטומונטז'... האם באמת את ציירת את התמונות שברקע ? הרי זו אמנות על רמה ... כמו שאני אוהבת ... ואת ממש ממש טובה ...!

סבאאורי

New member
ערב/לילה טוב לכולם

באתי באיחור היום. שמחתי לקרוא התגובות על אמש. היה נחמד,(אילולי הדרך...לקח לי למעלה משעתיים להגיע, אבל היה כדאי) ברכות לכולם.

לייציק

New member
לילה טוב וחלומות נעימים ../images/Emo29.gif

לילה טווווווווב ולהתראות ..... ולפרפרי הלילה, תמשיכו להנות ...

למעלה