ערב טוב, פורום מדהים, שמח שהגעתי לפה>>>

riluman

New member
ערב טוב, פורום מדהים, שמח שהגעתי לפה>>>

פעם ראשונה בפורום הנוכחי, נעים מאוד. יש לי שתי שאלות- אני נוהג לקנות את הבשר שלי מקצב בכפר מסעדה בצפון הגולן, לרוב אני קונה אותו כשעה אחרי השחיטה....כשאני קונה אנטריקוט אני מיישן אותו בשקית פתוחה באחורה של המקרר 5-7 ימים ויוצאים אחלה סטייקים, השאלה שלי היא לגביי פילה...האם זה אותו התהליך? כשאני קונה אצלו פילה לעשות איתו את אותו הדבר כמו האנטריקות והוא יתרכך כמו שצריך? ושאלה אחרונה-איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי פילה או חלק דומה אחר? (שייטל דומה מאוד, לא?). תודה מראש וסופ"ש טעים לכולם.
 

bigjack

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

קודם כל לגבי הפילה אז הוא יתיישן באותה צורה במקרר, לדעתי 2-3 ימים יספיקו לו כי זה נתח קטן יותר מהאנטריקוט. ובשביל לדעת אם זה פילה או נתח אחר צריך הרבה נסיון בבשרים או שפשוט צריך לסמוך על הקצב. אם אני קונה בשר אצל קצב ו"נופל" עם התוצאה אני בחיים לא אקנה אצלו יותר.
 
למעלה