ערב טוב, פורום מדהים, שמח שהגעתי לפה>>>
פעם ראשונה בפורום הנוכחי, נעים מאוד. יש לי שתי שאלות- אני נוהג לקנות את הבשר שלי מקצב בכפר מסעדה בצפון הגולן, לרוב אני קונה אותו כשעה אחרי השחיטה....כשאני קונה אנטריקוט אני מיישן אותו בשקית פתוחה באחורה של המקרר 5-7 ימים ויוצאים אחלה סטייקים, השאלה שלי היא לגביי פילה...האם זה אותו התהליך? כשאני קונה אצלו פילה לעשות איתו את אותו הדבר כמו האנטריקות והוא יתרכך כמו שצריך? ושאלה אחרונה-איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי פילה או חלק דומה אחר? (שייטל דומה מאוד, לא?). תודה מראש וסופ"ש טעים לכולם.
פעם ראשונה בפורום הנוכחי, נעים מאוד. יש לי שתי שאלות- אני נוהג לקנות את הבשר שלי מקצב בכפר מסעדה בצפון הגולן, לרוב אני קונה אותו כשעה אחרי השחיטה....כשאני קונה אנטריקוט אני מיישן אותו בשקית פתוחה באחורה של המקרר 5-7 ימים ויוצאים אחלה סטייקים, השאלה שלי היא לגביי פילה...האם זה אותו התהליך? כשאני קונה אצלו פילה לעשות איתו את אותו הדבר כמו האנטריקות והוא יתרכך כמו שצריך? ושאלה אחרונה-איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי פילה או חלק דומה אחר? (שייטל דומה מאוד, לא?). תודה מראש וסופ"ש טעים לכולם.