ערב טוב, קבלתי התקף ורטיגו ביום

mirigold1

New member
ערב טוב, קבלתי התקף ורטיגו ביום ראשון לפנות בוקר. הגעתי למיון ושלחו אותי כבר ביום ראשון, היה לי מזל שהיה מקום, לפיזיותרפיה של האוזן. ציפיתי שזה יעבור כבר אבל עדיין לא לגמרי. האם זה אומר שהטפול לא עזר? האם אצטרך עוד טפול או שזה באמת עניין של עוד כמה וימים. יש שיפור - אני יכולה ללכת אבל מתה מפחת. יושבת כל הזמן, לפי ההוראות, מפחדת לשכב והולכת עם הצוארון כדי שיזכיר לי לא לכופך את הצואר. מה לעשות? תודה מראש

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום mirigold1 שלום רב מירי האם זה ההתקף הראשון שלך? האם יש כאבים באוזן, בצוואר , בגזע המוח? האם הסחרחורת מופיעה בשכיבה במיטה? באילו מצבים את מסתחררת? וורטיגו היא פגיעה עצבית בעצב מספר 8 הנמצא באוזן התיכונה ויושב על איזור שיווי המשקל. אם מדובר בתזוזת קריסטלים הטיפול הפיזיוטרפי יעזור. ע"י טלטלול חזק של הראש ישיבו את הקריסטלים למקומם והסחרחורת תעלם. אם מדובר בפגיעה עצבית הטיפול הוא שיקומי וארוך.הטיפול נעשה לאחר בדיקות מדוקדקות כמו: בדיקתbera בדיקתeng בדיקות דם , בדיקת פעילות בלוטת התריס . הטיפול נעשה ע"י רופא א.א.ג. המומחה לטיפול בסחרחורת. בכל בתי החולים קיימות מרפאות לסחרחורת. ממליצה על טיפול הידרותרפיה והיפנוזה. רפואה שלמה, זהבה שחם

zs1957

New member
מה שלומך מירי? שלום מירי מה שלומך ? אני מקווה שיש הפוגה בהתקף.באילו מצבים את מקבלת התקף סחרחורת? בעמידה בשכיבה? בעת התקף עדיף לשבת. לא להסתובב לא לעמודבוודאי לא לנהוג. האם את מטופלת בתרופות כלשהן?מניסיוני האישי הפיזיותרפיה מקלה היא לא מרפאה פרט לתזוזת קריסטלים. אין מה לפחד ההתקף בא וחוזר אבל צריך לטפל. גשי לרופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת יעשו לך בירור רפואי ויתנו לך טיפול רפואה שלמה, זהבה שחם

mirigold1

New member
לאחר טפול פיזיוטרפיה תנוחתית ראשון ההחלמה ארכה כשבוע. זאת הפעם השניה ב-3 שנים. ביום רביעי האחרון נגשתי שוב לאחר שיחת טלפון עם הפיזיוטרפיסית והיא עשתה לי את כל המניפולציות בראש - ולא היה כלום. אני התעקשתי שמשהו ברקע ככה מרחוק עדיין יש לי סחרחורת ש"נמרחת". היא אמרה שזה כבר יעבור לבד לאט לאט ולא לפחד לעשות תנועות רגילות כדי שלא אקבע את הצוואר ואגרום לבעיות אחרות נלוות. ובכן, בקומי למחרת בבוקר - העולם סובב שוב. טלפנתי אליה שוב, והיא בבדיקת מניפולציות שעשתה יום קודם שוב לא מצאה סחרחורת. אז החליטה לעשות לי בדיקה בזוית אחרת של הגוף והראש והנה - הגיעה הסחרחורת, קלה יותר אבל ברורה מאוד ולקח המון זמן עד שחלפה. שוב קבלתי טפול פזיוטרפי בתנוחה ועד סוף השבוע אדע עם לפעם זו זה חלף.

למעלה