ערב טוב קהל נכבד

קשכפית

New member
ערב טוב קהל נכבד ../images/Emo150.gif

באתי לאחל בהצלחה לפורום לטייגר ולאנשל המנהלים במקרה או שלא, אני בת זוגו של המנהל טייגר הידוע לשימצה בכל העיר
אני מצרפת כאן קישור לשירשור (שילשול?) משעשע שהתחיל בפורום של התוכנית "ג´וד לאק" - כן, מפתיע אבל גם לזה יש פורום. בכל מקרה נכנס לשם גולש עויין במיוחד והביע את דעתו על הפורום לסמים קלים, כשהוא מבקש במקוריות רבה מג´ודי ניר מוזס הלא היא מנהלת של אגודת "אל סם" שתפעיל את קשריה על מנת להשמיד את הפורום לסמים קלים כשהוא בכלל שואל איך היא מסוגלת לסבול את העובדה שהיא "גרה" תחת אותה קורת גג (כלומר "תפוז") עם פורום מתועב ומשוקץ שכזה. טייגר ענה תשובה עסיסית, אז כולם מוזמנים לקצת שעשוע בימים שחורים אלה. טייגר שואג מהפינה שלו, שהוא מבקש לא ליצור מלחמות יהודים. כי אם יש משהוא אחד שלא חסר לנו בחיים - זה מלחמות. כנראה שאף אחד לא מכיר את השיר "מלחמות, כבר לא קורות בקיץ, אפילו לנו חם בשביל ללחום..." חבל. צ´או חברים - ואל תשתו לי חשיש על הכביש (הברקה שלי!) קשכפית הבן לאומית הראשונה

נינת88

New member
הפורום שלה מת.

מי נכנס לשם בכלל? בחורות שמעוניינות להכיר את רון שובל? נמר! איך בכלל הגעת לקרוא את זה??? היה שווה להיכנס רק בשביל לקרוא את מילותיך המשעשעות. ואני לא כותבת שם כלום. בכלל לא בא לי שהפורום הזה יקום לתחיה נקודה נינת בנימה עצבנית היום לא לקחת אותי קשה

MARMELAD

New member
כמה משעשע

הכלבים נובחים והשיירה עוברת. אני חושב שהסמים הקלים - או לפחות הגראס (מה עוד נחשב סמים קלים ד"א? אנשולית כתבה דבק מגע... ומשום מה זה לא נשמע לי סם קל...) - כבר הגיעו למעמד חצי חוקי בארץ ובעולם. היום שבו גראס יהיה מותר לשימוש בהגבלות גיל וחוק מסויימות לא מאוד רחוק. עד כמה שאני יודע הסם עדיין משמש חולי סרטן ואיידס במצבים מסויימים, ואני יכול לספר מנסיוני שלפעמים חצי ג´וינט מעביר כאב ראש כמו ששום אקמול לא מצליח. בתכל´ס - מה רע בגראס? הוא עושה מצברוח טוב, הוא מחייך. האנשים שמתים בתאונות בכביש הם בד"כ לא אלו שעישנו גראס אלא אלו ששתו אלכוהול. והטענה המגוכחת שהגראס פותח את השער לסמים קשים היא כל כך מופרכת. כי עוד הרבה לפני שהגראס עושה את זה, עושים את זה חינוך לקוי, אופי בעייתי ובעיות אישיות. אנשים נורמליים לא מעשנים גראס ועוברים להזריק הרואין בסמטאות חשוכות. האנשים שעוברים הלאה הם בד"כ אלו שהבעיות שלהם היו לפני הגראס וישארו הרבה אחריו.

avigimel

New member
אנשים נורמאלים גם לא לוקחים

חומרים שונים על מנת להרגיש יותר טוב ולחייך. מקווה שאתה ממשיך לקחת סמים במקום המצאותך בארה"ב, ושהמשטרה שם תתפוס אותך עוסק בתחביב הלא מזיק שלך, תזרוק אותך לכלא ומשם תגרש אותך מארה"ב לצמיתות. מעניין אם גם אז תחזור להטיף לשימוש בגראס. אתה אכן צודק בניתוח שלך שאנשים מגיעים לסמים בגלל חינוך לקוי, אופי בעייתי ובעיות אישיות. אלו הם בדיוק האנשים המגיעים לגראס, על מנת שיוכלו להיות במצב רוח טוב ולחייך.

tiger

New member
תגדיר "נורמלים"...

אם נורמלים זה כאלה שלא מישתמשים בסמים אז ראיתי כמה וכמה "נורמלים" כאלה שזה לא מפריע להם להרביץ לנשים שלהם,לילדים שלהם,לאנוס את הבנות שלהם או להרוג בכביש נהגים שעקפו אותם...כל אלה נורמלים להגדרתך רק ביגלל שהם לא לוקחים סמים קלים כדי להרגיש יותר טוב? אולי יותר טוב היה לכולם אם הם כן היו עושים את זה...אולי לכולנו היה יותר טוב עם קצת פחות "נורמליות" וקצת יותר אנושיות. אני חושד מייד בכל מי שחושב שהוא נורמלי...כזה אני (לא נורמלי תודה לאל). t שאלוהים ישמור אותי מכל מה שנורמלי. נורמלי לקום בבוקר לעבודה כל החיים. נורמלי לחסוך כסף בישביל הילדים. נורמלי לאכול בשר. נורמלי לקיים יחסים נורמליים.... הכי נורמלי זה ליחיות חיים משעממים ונורמליים בעולם נורמלי עם אנשים נורמלים וליראות סרטים נורמלים וליקרא ספרים נורמלים וליגלוש בפורומים נורמליים:למה לעזעזל אף אחד לא עושה את זה? יתכן שאין כאן אף אחד נורמלי? בטח לא בין קוראי ההודעה הזו בפורום הלא נורמלי הזה

BlueCarrera

New member
תשמע בחורצ´יק...

אתה לא מבין דבר בסיסי אחד: אין הבדל בין צורת ההתמכרות לאלכוהול לצורת ההתמכרות לסמים הקלים. כמו אלכוהול, יש אנשים שמעשנים אותו פעם ב.. ויש אלה שמתמכרים. עכשיו יש לי שאלה אליך: שהיתה בתיכון, בטיולים שנתיים, אף פעם לא שתיתה אלכוהול ? אם כן, אתה זוכר את ההרגשה ? לעופף קצת, לצחוק מכל שטות ? זה נחמד לחוות את ההרגשה מדיי פעם, אבל תבין, שאני אומר מדיי פעם אני לא מתכוון כל יום, או כל שבוע, ואולי לא גם כל חודש. אז תבין את העיקר: אף אחד פה לא לוקח סמים בחיי היום יום שלו. אף אחד שפוי לא יבוא לעבודה על סמים. ועכשיו בנוגע לפרסומת של האגודה למלחמה בסמים (זאתי עם החייל שלקח גרס והוא מסובב את המסקפת עם הרגליים) - אף חייל לא יהיה מטומטם כל כך, ויקח את החומר כשהוא משרת.

MARMELAD

New member
בוא ניסחף

קודם כל סחת´ן על עבודת הבילוש. אני באמת נמצא בארה"ב. מה שלא שמת לב אליו הוא שיש לי אזרחות אמריקאית ככה שגירוש פשוט לא יהיה בסיפור הזה. נמשיך. אם הטענה שלך נגד גראס היא שזה לא חוקי, ובגלל זה אתה מקווה שיתפסו אותי ויגרשו אותי מהארה"ב, תרשה לי להזכיר לך שלא מעט מהדברים שאנחנו עושים הם לא חוקיים. החל בצריבה של דיסקים וכלה בחציית כביש שלא ברמזור. כל אחד עושה את הבחירות שלו. אתה רוצה לצרוב דיסק? תצרוב. אתה רוצה לנהוג אחרי שלוש כוסות בירה? יופי. הבעיה היא שאם אתה צורב דיסק אתה פוגע בהכנסות של הזמר שיצר אותו. אם אתה נוסע אחרי בירה אחת יותר מדי אתה פוגע באנשים שמתחלקים איתך בכביש. ואם אתה מעשן גראס - במי אתה פוגע? רק בעצמך. זכותך. הלוואי שכל אותם טמבלים שנוהגים במהירות 130 קמ"ש ישבו במקום זה בבית ויעשנו. תאמין לי שהרבה חיי אדם יחסכו. על פי טענתך גראס נכנס לקטגוריית הסמים. לפי דעתי לא. לכן אני לא חושב שמי שמשען גראס עושה זאת בגלל הסיבות שציינו למעלה. אני יכול להגיד לך בוודאות שאני מכיר לא אחד ולא שניים שמעשנים גראס והם הרבה יותר בריאים נפשית מהרבה אחרים שלא מעשנים. הכל תלוי בפרופורציות. אנשים מטומטמים יישאור מטומטמים גם אם יעשנו וגם אם לא. עוד משהו: אני לא מעשן בשביל להיות במצברוח טוב ולחייך. ציינתי את ההשפעות האלה של הסם כדי להראות שהוא לא מסוכן ומפחיד כמו שאתם, המתנגדים שיודעים הכל יותר טוב מכולנו מנסים לטעון. לכל אחד יש הסיבות שלו לעשן. יש אנשים שעושים את זה בשביל ההרגשה הקלילה, יש כאלו שעושים את זה כדי להנות ממוזיקה, יש כאלה שמעשנים כדי להגביר את היצירתיות שלהם או להנות יותר מסקס. ועוד משהו: אני כבר מזמן החלטתי שכדי להעביר ביקורת על משהו כדאי לדעת על מה מדובר. לא קשה להבחין שלך אין יותר מדי נסיון בתחום. ההצעה שלי אליך - וותר. כשיגיע לכאן מישהו שבאמת יודע על מה הוא מדבר, אני אשמח להיכנס איתו לדיונים של בעד ונגד.

tiger

New member
הופמן אחי:טיפה ברקס על מדור ההמלצות

אני ממש לא מת על מחיקה של הודעות אבל במיקרה הזה אני מחויב. אם אתה יודע שמוכרים פרחים באיזה שהוא מקום אפילו שמדובר באתר חוקי של עיתון שנימכר בדוכנים בארץ...אנחנו צרכים ליהיות כאן קצת יותר צדיקים מהאפיפיור אם אתה מבין למה אני מיתכוון

דאאאםםם...מי בכלל נכנס לשם?

בטח ג´רי הוא איזה מעריץ אלמוני שצופה דרך קבע בתכנית שלה... ועדיין,הוא מוזמן לכאן להביע דיעה... תראו מה "משרת ניהול" בתפוז עושה לבנאדם...חחח יום כתום

למעלה