ערב טוב קילתי בובת מרינטה פינוקיו מקסימה

ערב טוב קילתי בובת מרינטה פינוקיו מקסימה

איך אני משלבת אותב בסיפור? והאם שאר הדמויות צריכות להיות גם מריונטות?

איזה אורחחחחחת ../images/Emo24.gif

לאן נעלמת לנו כ"כ הרבה זמן? התגעגענו ומקווה שגם את... תתחדשי על בובת פינוקיו החדשה שלך, ממי ומאיפה??? גם אני קיבלתי מאמא שלי בובת מריונטה של פינוקיו ( אחת מכמה שהיא קנתה לי כמתנה בטיולה בפראג ) היא מותק של בובה והייתי שמח להראות לך גם תמונה שלה אבל החתולה שלי במבי החליטה לריב עם הוילון שהתנופף ברוח והעיפה את כולו ואת המוט שלו עליו היא היתה תלוייה...
התוצאה: שבר באף ובכף היד ועד שדבי תתפנה מהעבודה שביקשתי ממנה לעשות בעבורי ותתפנה לתקן ולשפץ אותו, הוא מסרב להופיע בציבור
לא ממש הבנתי את שאלתך לגבי שילובו בסיפור? את מתכוונת בסיפור " פינוקיו " עצמו או בסיפור בכלל?? אם הכוונה היא להשתמש בו בסיפור אחר והבובה מזוהה מאוד עם מראהו של פינוקיו - אני באופן אישי לא הייתי עושה זאת וגם לא ממליץ לאחרים לנהוג כך
מאחר ואיני מכיר את דרך עבודתך והופעותייך ( האם הם יותר ת' סיפור שבו את מספרת אך גם משלבת בובות, תלבושות וכדומה,האם יש מבנה, האם את נסתרת או גלוייה, האם זה יותר הצגות או ת' בובות או שאת עושה הכל ) קשה לי לתת לך עצות שיתאימו ואם תרחיבי ותבהירי גם שאלתך לגבי הבובה אשמח לחשוב שוב. כידוע לך בוודאי הפעלת מריונטה היא דבר לא פשוט בכלל כך שלפעמים אפילו שתי ידים אינן מספיקות על מנת לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אבל אם את בוחרת בכל זאת לעבוד עם מריונטה עלייך להחליט, שוב ע"פ עבודתך, האם את עושה הצגה ממש ואז להחליט אם שאר הדמויות יהיו מריונטות או לאו אני מוצא שהחיבור בין סוגים שונים של בובות הוא מעניין יותר אבל גם מסובך יותר... קל יותר לעשות זאת אם את עושה ת' סיפור ללא מסגרת מחוייבת להצגה מקווה שהועלתי ולא בילבלתי שמח שאת שוב כאן ואל תעלמי לנו שוב

דורי תודה על קבלת הפנים החמה..היתה חתונה,

היתצה חינה, חתונה. שבת חתן ןפסח.. אז ככה..קיבלתי אותו מהחתן והכלה שחזרו מירח דבש בתילנד.. אני מצטערת על פינוקיו שלך..ואחלת לו החלמה מהירה. אני רוצה לספר איתו את פינוקיו ..הוא ממש פינוקיו מעץ וחמוד מאד.. אני מספרת סיפורים ומשתמשת בבובות ובאביזרים להמחשה.בעיקר כי אני בחינוך מיוחד ילדים.. וההמחשה מאד חשובה. אין לי מבנה, אני גלויה לחלוטין.. יש לי די הרבה מריונטות בסיסיות ולא יודעת ממש לעבוד איתם. אני עובדת בעיקר בבובות כפפה ואצבע ורוצה ממש לשלב גם אותם.. מנסה עכשיו להכין את חנלה ושמלת השבת ..ומתלבטת לגבי מריונטות או ב.כפפה? תודה על כל עזרה ולא אעלם שוב אם אצליח אצלם ואראה לכם.. קיבלתי גם שני לוחמים סיניים מדהימים..עבודת יד -בובות כפפה ואותם אני משלבת בסיפורים ..

למעלה