ערב טוב,רוצים/ות להתרגש קצת?

אם תסתכלי יותר טוב אז תראי שזה נגד המדיניות

ולא נגד חד הוריות. אני גם נגד פמניזים קיצוני וחד הוריות שהורסות לאלו שבאמת מיסכנות. אני אישית עוזר להן אבל רק למי שמגיע לה באמת.

ש ו פ י ת

New member
צדדים למטבע ואמת אחת ...

מאוד מקבלת את הנכונות שלך והפתיחות שלך להידברות ויפה לפגוש גישה טובה שכזאת אולם בוא ונוריד את צדדי הדיון שלי שלך אין צודק או לא ישנם ילדים והם לצערנו כיום מופלים ילדים חייבים לקבל תנאים אופטימליים למחיה אחרת הם ניזוקים ,מדינת ישראל מנסה להגן עליהם בחקיקתה אולם לצערנו האכיפה שלה ...גרועה ביותר ואף אחד לא ישכנע שילד צריך להצטמצם אבא כן (מסכימה איתך שהמצב לא קל אבל יש מחיר לגירושין ולמחיה לבד) ואמהות - הן מראש הצטמצמו בעצם החיים הללו כחד הוריות שופית

born to be free

New member
האמת העירומה

האמת שאתה לא רוצה להכיר בה היא שרוב הגברים מתייחסים למזונות ככסף שהולך לגרושתם לא כסף שהולך לילדים אי לכך לא חייבים לשלם אם לשלם אז לא את הכל ואני כבר אשלם מתי שנראה לי. ההוצאה לפועל לא עושה כלום ביטוח לאומי רואה בי מליונרית כי אני מרוויחה יותר ממשכורת מינימום ושומו שמים יש לי מכונית מצוקמקת שאפילו ערבים לא מוכנים לגנוב. אז גברים שאין להם ילדים יכולים לקחת עוד עבודה להשאר שעות בעבודה ולהרוויח יותר כסף. אני חוזרת הביתה כדי לטפל בילדות שלי ללוות אותן לחוגים לעשות איתן שיעורים או סתם להיות נוכחות הורית משגיחה. אז אל תתחזה למגן הילדים תגיד כואב לי בכיס. אחוז הנשים שמרוויחות יותר מהגבר הוא מזערי !!!!!!!!

אני לא מתחזה למגן ילדים, אני כזה תרצי או לא

בכל אופן הילדים שלי מוגנים נפשית וכלכלית. לא כואב לי בכיס,אני משלם מזונות אבל צריך הגיון קצת בחיוב האבא,קצת יותר מוסרי. לפי דעתי האישית בלבד,מזונות הילדים ועוד איך משמשים לרוב את האישה יותר מאשר את הילדים. אפשר לחשוב כבר כמה ילדים קונים או מבזבזים בחודש. את אולי דוגמא שולית... אבל קחי בחשבון את הדבר הבא,גרושה שנישאה בשנית... היא ובעלה החדש עובדים במישרה מלאה +מזונות הילדים +דיור ללא שכ"ד... יוצא איפה שיש להם 3 משכורות

m i c h a l i

New member
סליחה???

"אפשר לחשוב כבר כמה ילדים קונים או מבזבזים בחודש" אתה באמת רוצה שאני אענה לך על זה?

ש ו פ י ת,עכשיו את רשאית לחזור בך על האמירה

אל תיכנסו - בעד אפליה לנשים חד הוריות... נכון?

ron68

New member
לא הבנתי אותך גבר נרדף. מה בדיוק אתה רוצה????

נכנסתי טיפ טיפה לבלוג, לא התעמקתי. אבל מה אתה רוצה לשנות בדיוק? נחמדה הבדיחה שכתבת למטה, שהכסף הולך לגרושה ולא לילדים. אל תדון אדם עד שלא תהיה במקומו. דברים שרואים מכאן לא רואים משם. אתה יודע איזו התמודדיות יש בגידול ילדים?????? נראה לי שזוהי התנערות מאחריות על הילדים שהבאתם לעולם. כדאי לנסות לחיות בשלום עם עצמך, הדברים ייראו אחרת ויהיה לך יותר שקט נפשי. לא?

ron68,אני רוצה לעלות את המודעות לעזור לאנשים

במצוקה ולנשים מוכות בפרט. לא ביקשתי שתתעמקי בבלוג,על הרבה דברים לא יהיו ביננו תמימות דעים. הפנתי אתכן לרשומה מסויימת שזה סיפור אמיתי על עזרה לאישה מוכה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=988637 ואם תשימי לב הרבה אהבו את הסיפור,גם את תאהבי אותו אני בטוח. ועל הדרך סמני שאהבת (לב כתום) חחחח שיהיה לך אחלה שבוע טוב.

גבר נירדף

הכי הורג אותי שאני מגדלת את הילדים לבד וביטוח לאומי עוקב אחרי כל הזמן אבל שהאקס שלי בנה לו חיים חדשים עם עוד ילדה ועובד עצמאי שחור ומתחמק בשיטתיות מתשלום מזונות ובכך דופק א. את הילדים ב. את המדינה ג. לגבי זאת שהתחתנה שוב מה רצית שעוד מישהו כמוך יפתח אתר של בכיה לדורות על זה שהוא צריך לפרנס ילדים של אישה אחרת? מה שהכי מצחיק שלכולם כואב אז תתמוד עם הכאב שלך בהבנה ולא בליבוי אש כי אתה מזיק לעצמך ואני מאוד שמחה שיש לך דעה אבל אל לך לשכוח שלכולם בעצם יש על מה לבכות ואז מה עם האשה התחתנה שוב וכן ילדים זה הואה שלא ניגמרת אני שומע בך קמצנות איומה ולא בכי מהלב אני מקווה שאתה עושה סקס עם קונדום שלא תתרבה

אין אני של הצאטה,הבנת אותי לא נכון

אני כלל לא קמצן ומשלם בזמן מזונות,חי ברווחה כלכלית,אני עושה סקס בלי קונדום רק עם נשים שכבר לא "מחורבנות" ואני עושה ממש הרבה סקס. אני לא מתבכיין וצר לי על מצבך. הגרוש שלך לא מייצג את מה שאני אומר. גבר שיכול לשלם והוא מתכחש לילדיו הוא מבחינתי אבא זבל.

עליזה 63 נראה לי שאת יותר זקוקה לעזרה

מאלוהים יותר ממני. אלוהים לא אוהב מעלות באוב.

עליזה 63

New member
גבר נרדף אתה יודע

איזה כיף זה שאלוהים עוזר מנסיון. אבל אתה איש מסכן וקטן ,ולמדתי לא להתיחס לאנשים קטנים ומרירים,גם כךהחיים רצופים בכל מיני וכאלה.

עליזה 63

New member
אין אני של הצאט טוב נשמה מה

שלומך חמודה. מתוקה בלי לחץ הכי חשוב שתרגישי טוב ותגדלי את ילדיך בנחת. שבוע טוב ומבורך.

למעלה