ערב טוב רוצים עוגה נגד שפעון?

cial 1

New member
ערב טוב רוצים עוגה נגד שפעון?../images/Emo174.gif../images/Emo71.gif

עוגת גבינה לימון גם קלה גם לא יקרה והכול טוב לימון נגד שפעת יש רק לדעת איך להכין הכול עניין של מוצרים זולים וזה פרווה מתאים לכול ארוחה אני עדיין לא הכנתי אבל זה נראה טוב וגם מאמינה ואני גם אכין אותה לא אנסה אכין . רותים את המתונון?
א אם תבקשו ו ב אתן מוחייבות להכין זה ממש קייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תבקשו תקבלוווווווווווווווווווווווווווווווו לא תבקשו גם תקבלו? ולטעימה חציכה מהעוגההההההההההההההה
 

חנהפ

Active member
מישו רשם את זה כתרופה מוכרת???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

אני מוכרחה להגיד לך שברגע שאופים את המיץ לימון אבדו תכונותיו האנטיויראליות...
 

cial 1

New member
צהריים טובים חנה פ../images/Emo183.gif../images/Emo136.gif../images/Emo39.gif

ראית גם האיקונים דומים לתכון וגם ליום הזה אז כך גם הלימון יש בו משחקים יפים מה לעשות אם באמת רוצים לימון אז רק את רוב קליפתו לאכול ותרי כמובון אבל מי יכול לאכול ממש כך ?אוכלים אני כן אבל ממש קצת חתוך כך וכך טוב את אומרת שהוא לא עוזר בצורה זו. לא הוא עוזר ובטיפות קטנות אז טיפה פה וטיפה שם וכך יש מאגר קטן בסביבה מכוח הלימון אני רק רציתי לתת הומור לגבי המתכון. ואם לא נאמין שכול דבר לא עוזר? אז גם התסיססה של אותו כדור דקסמול לא פעיל בכלל. גם הוא עובר הרבה תהליכים עד שהוא באמת כדור עוזר. והוא עוזר. רק בדקסמול אני דוגלת
בהרבה תכונות. טוב זה אחד מהנמוקים שלי וכך אני מסבירה? יש יגידו לא ויש את הכן נכון. וכך אנחנו חיים על הכן ועל? הלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. טוב מי שלא חושב לבקש אני אציע זה מתכון מאוד חמוד מהעוגות הקולת אין הרבה חומרים נדרשים? ולך יש חומר שאני כן דורשת והוא צהרים הכי מתוקים גם ללא הלימון מתוקה עם הרבה מתכונים חמים
מחנכה מס 2
 

cial 1

New member
המתכון מצא כתובת רותי410 ../images/Emo92.gif

החומרים הדרושים לעוגת גינת לימון קלה וטעימה כוס גודלה של אפיפית בטעם וניל מפורר יש של פתי בר 3 כפות סוכר 3 כפות חמאה או מרגרינה מומסת. 1 גבינת סקי + 250 גרם גבינת פיפדיפה או גבינת שמנת 1 כוס סוכר תמצית וניל 1/2 3 .+ 1 לבן חלבון 2 כפות מיץ לימון תרי 3כפות קמח 1 כף קילפת לימון מגורר 3/4 כוס סוכר אני תמיד מפחיתה פחות פה פחות שם על הסוכר תיד יש לאמץ את הכוס חד פעמי וזאת למדתי כאן מי יוכילה 2 כפות קמח תירס 1/2 כוס מים 1/4 מיץ לימון אופן ההכנה את כוס הפתי בר המרוסק עם 3 כפות החמאה =3 כפות סוכר שוב גם כאן אני רק 2 כפות אתן? יש לערבב הכול לפרורים בתבנית של 26 קוטר מהדקים טוב טוב את הפרורים לאפות כ-10 דקות אם זה בתבנית פיירקס אז רק 6 דקות... הלאה במעבד מזון אנחנו מקציפים את הגבינה עם הסוכר כוס חד בעמי אמרנו וגם פחות קצת. + 3 כפות הקמח+ התמצית וניל 2 הכפות מיץ של הלימון בנפרד יש להקציף את 3 ביצים + עוד הלבן מבצה אחתעד לקבלת קציפה בהירה טיפ גם ביחד להקציף לא קורה דבר זה מסתדר ומייצב? לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות זמן50 דקות ל בדוק עם קיסם גדול? לקרר יש גם תמיד להניח על רשת כך מהר יותר היא מתקררת רותילה ועכשיו לקרם המוזר 1/4 סוכר דגש אמרנו פחות ועוד טיפ עם אבקת סוכר הרבה יותר טוב לרוב הקרמים של העולם? אז אם את מעדיפה אבקת סוכר תמיד פחות כמו 50 גרם זה מספיק?+ 2 כפות קמח טירס לערבב ב 1/2 יחד עם הסוכר את ומיץ 1/4 הילמון הכול לקסרולה לבשל להסמיך על את הכי קטנה- לוקחים 2 כפות מקרם תערובת הזה מערבבים בעדיומות עם למון הביצה מחזירים לתעורת הקרם עוד 2 דקות להסמיך להסיר מהאש ולקרר להוסיף על העוגה ושוב לקרר וכך יש לנו עוגה. בהצלחה רותי אל תבהלי כי יש יותר הסבר מאשר חומרים? לעוגה ולמה אני לא הפדתי בין החומר של הקרם ושל העוגה
כי רציתי לתת לך את ההסבר הנכון. לא הקל? שבת שלום רותי וטעימה.
 

רותי410

New member
תודה, חני. אני ארשום ובהזדמנות אכין.

גבינת פילדלפיה עתירת שומן, ונראה לי שאחליף לגבינת שמנת 5 אחוזים, זה בטח טעים פחות, אין ספק, אבל אחר כך יהיו לי פחות ייסורי מצפון. העוגה נשמעת מעניינת. ושבת שלום גם לך
 
למעלה