ערב טוב רציתי לשתף במשהו שמאוד מרגיז אותי

naoh

New member
ערב טוב רציתי לשתף במשהו שמאוד מרגיז אותי

מבקשים ממך דברים ושואלים אם אני יכולה לשלוח בדואר את אורזת סוחבת חבילות מגיעה לדואר עומדת בתור שולחת מכל הלב ובסוף מתברר לך שגם לא מגיעים לאסוף את החבילות למרות שנמסרה הודעה ראשונה וגם שניה אז אני שואלת את עצמי למה אני צריכה להטריח את עצמי כשהמקבל לא מוכן להטריח את עצמו זה מרגיז אותי מאד ענת. ומבטיחה לכם שאנני שולחת גוביינא כדי שהמקבל לא יעמוד במצב שהוא מגיע לדואר ואין לו כסף לשלם על החבילה מה אתם אומרים על זה. חבילה אחת כנראה בדרך אלי חזרה שנשלחה לחיפה . זאת אומרת שוב להגיע לדואר ולסחוב חבילה הביתה.ענת.

מירנטו

New member
אולי...

קרה מה שכמעט קרה לי:אבי 33 שלחה לי חבילה ולא הגיעה הודעה על כך גם בררתי בבית הדואר ונאמר שלא הגיע דבר אלי ואז באתי הביתה וראיתי שאבי שואלת בפורום אם קיבלתי את החבילה כי לה נאמר שהיא הגיעה לבית הדואר שלי אז חזרתי לשם היום וממש התעקשתי שיחפשו טוב ובסוף.......הם מצאו!(מדינת חלם)

naoh

New member
הענין שלא עונים לי גם במסרים אם קבלו הודעה

או לא למרות שאני מבררת כל הזמן ענת

נירה63

New member
naoh להגיד לך בכנות רבה, מעבר לכך שאני מבינה

יכול להיות שהאנשים או שלא קבלו את ההודעה שהגיעה אליהם חבילה, או שאולי לא לשלוח בדואר ושמי שמבקש דבר מה ידאג לשינועים. חבל חבל על הטירחה שלך וכעת את גם מתעצבנת ובצדק, בעתיד מי שיזדקק שיגיע לקחת את החבילה שלו.

naoh

New member
נירה מי כמוך יודעת שלא תמיד ניתן להתארגן עם ש

שינועים .ובקשר לזה שלא הגיעה הודעה אני טרחתי לעדכן אותם במסרים שהחבילות הגיעו לסניפי הדואר שלהם . אבל אפילו במסרים לא טרחו לענות לי . ענת.

מירנטו

New member
אז תעדכני בפורום כמו שאבי עשתה

ואז אם לא יענו נדע גם אנחנו בשביל מי לא לטרוח.את צודקת במיליון אחוז זה מעצבן

33 אבי

New member
כששולחים חבילה

יש לה מספר . ואז אפשר לעקוב אחרי החבילה דרך אתר האנטרנט של רשות הדואר.זה מה שאני עשיתי. ועוד משהו : אשת חבר אשמח לדעת אם קיבלת את החבילה. אבל לי הטלפון שלך.

למעלה