ערב טוב - שאלה / בקשה / עזרה

tell me why

New member
ערב טוב - שאלה / בקשה / עזרה

עבר כבר כמעט חודש מאז שהפרדנו. אני עדיין כואבת, למרות פריסות דווקא עם תקווה שהיו לי.... חשוב לי לדעת שלא הייתי סתם אחת... שבאמת אהב אותי. והייתי משהוחשוב עבורו.... רוצה לשאול: מה הייתי עבור X מבחינה רגשית? וקיבלתי: נער חרבות 8 גביעים 6 מטבעות שוטה 3 גביעים 10 מטות סיכום: אביר הגביעים תודה.

צ ל י ל 8

New member
ואני שואלת - למה../images/Emo35.gif

תגידי לי מה זה בעצם יתן לך? תני לעבר לשקוע ולהישכח. למה את מטרידה את עצמך בשאלות כשאלה, שסביר להניח שהן לא מועילות לך ולנפשך. ואם נגיד לך שהיית בשבילו עולם ומלואו ושהוא אהב אותך
מה אז? מה תעשי? מה זה יתן לך? ואם נגיד לך שהיית בשבילו שום כלום, הוא בעצם ניצל אותך
מה אז? תרגישי עוד יותר רע עם עצמך? מבינה למה אני חותרת? עזבי את זה, אם זה נגמר, זה כבר לא שווה מחשבה נוספת, אלא אם כן את מעוניינת בו חזרה...

tell me why

New member
לא יודעת להסביר, אולי

כי אם הייתי עולם ומלואו - הלב ישקוט - כי הייתי חשובה. ואם הייתי כלום, ניצל אותי וזהו - אז תהיה לי סיבה לכעוס. יהיה לי משהו - איזו סיבה או איזו תקווה

anatus1

New member
מצטרפת לצליל...

חבל על כל מחשבה נוספת, ממש מיותר (למרות שזה כואב) צריך להמשיך הלאה החיים יפים.

batgalim

New member
יקרתי...

הפריסה שעשית אינה נכונה - לא מבחינת הניסוח ולא מבחינת מספר הקלפים... תשאלי: מה איקס הרגיש כלפי כשהיינו בזוגיות? 5 + קלף סיכום

batgalim

New member
הכדור לא עובד... כבי אותו ../images/Emo4.gif

או שאביא לך חדש במתנה...

tell me why

New member
ובכל זאת, בבקשה....../images/Emo29.gif

מה הרגיש כלפי "מ" עשהיינו בזוגיות? יצא לי: תשעה גביעים הכוהן הגדול נער החרבות שלושה גביעים שתי חרבות סיכום - אס החרבות..... ואשמח לאמת - גם כואבת.... זה ייתן לי להבין... ועם ההבנה - להמשיך הלאה ולסגור מאחורי את הדלת. תודה

batgalim

New member
tell me why יקרה ../images/Emo141.gif

מה - תשעה גביעים הרגיש - הכוהן הגדול כלפי - נער החרבות מ' - שלושה גביעים כשהיינו בזוגיות - שתי חרבות סיכום - אס החרבות..... מ' הוא בחור שאוהב חופש, אוהב לבלות ואוהב נשים. 9 גביעים מציין כי היה לו די טוב איתך וחש כלפיך רגשות רומנטיים, אך לא היה לו די בך... הוא חש כבול, הוא פחד שהקשר ביניכם יוביל למסגרת לוחצת שלא התאימה לו בשלב זה. יכול להיות שחש כי הקצב שלך מהיר מידי, נער החרבות המייצג אותך מדבר על בחורה אינטליגנטית בעלת מוח חריף וחדת לשון, אולי פשוט לא עמד בקצב ובדרישות שהצבת לו. האמת ניתנת להאמר שהוא התלבט הרבה לפני שהחליט לחתוך את הקשר, אך עשה זאת מתוך מחשבה קרה ושיקול דעת ולא ערבב בהחלטה זו את רגשותיו. מקוה שאכן תמשיכי הלאה ותתקדמי לקראת קשר חם, אוהב וראוי יותר.
ובתקוה שבפעם הבאה שתכנסי לשאול, תשני את שמך לשם אופטימי ושמח יותר
... כי איך שלא תסתכלי על זה - השמש זורחת כל בוקר מחדש, ואם רק תסכימי להכניס לחייך אור ושפע ואהבה - תאמיני לי שהאור הזה ימצא אותך ויכניס לחייך את האהבה לה את ראויה!

tell me why

New member
תודה בת גלים יקרה!

אני ממשיכה הלאה. יש ימים קלים יותר יש פחות. אבל בהחלט ממשיכה הלאה עם חיוך.... תודה!

למעלה