ערב טוב! שאלה.האם מותר לפרסם בגוגל ממומן בשמו

ערב טוב! שאלה.האם מותר לפרסם בגוגל ממומן בשמו

בשמות שונים?מזמן לא המנעולים אבל לא חשוב! :)
כלומר ברצוני להופיע בדף הראשון בממומן ולשלם על זה כסף פר קליק במקום להופיע באורגני, ולשלם המון,
וגם באורגני אתה מופיע רק פעם אחת

לעשות כמה "מסעות פרסום" בשם שלי, ובטלפון שלי, אפשר להחליף שם ולעשות מספר אחר.
האם זה מותר? מה לא בסדר בזה בעיקרון?

doron700

New member
פרסום בגוגל

חברי
בכדי להגיע לפרסום נכון בגוגל ועל מנת שתהיה ב-3 התוצאות הראשונות של ראש העמוד אתה צריך לדאוג לדברים הבאים
דף הנחיתה צריך לדבר מה שאתה מוכר (אם תרשום שמוליק ואתה מוכר מנעולים לא תופיע במקומות הראשונים בראש הדף)
אבל אם דף הנחיתה שלך יגלם את מה שאתה עושה והמודעה שלך תדבר בדיוק מה שדף הנחיתה שלך יאמר ומילות המפתח יהיו בנושא ששני האלמנטים שהזכרתי קודם מדברים עליהם-אזי יש לך סיכוי להיות בראש העמוד-למרות שבתחום שלך התחרות היא גבוהה.
אם אתה רוצה לחלק מסעות פרסום הצעתי לך כי תעשה מסע פרסום למחשבים וטאבלטים ומסע פרסום לסמארטפונים
הנני תקוה שהייתי ברור
דורון עמית
www.doronamit.co.il

האמת אני מזמן לא בתחום המנעולים ...המשך..

אבל רציתי לפרסם ממומן לא באורגני כי צריך עבודה וצריך עכשיו,
אורגני יקח אולי חודש חודשיים ומעלה עד לדף הראשון ובמידה ולא ארצה לעבוד יותר בתחום או למכור אותו
ימשיכו לנצח להתקשר אלי והפרסום שלי יופיע שם תמיד,מעדיף ממומן כרגע.
שאלה אם מותר בכמה שמות וכמה טלפונים שונים, כי גוגל מצד אחד מרוויח מזה,
אני מרוויח פי 3 חשיפה, וגוגל פי 3 כסף ממני לא שזה מזיז להם שאני אשלם אלף או 3 אלף בחודש.
שאלה אם זה צעד בסדר..
שלושתכם ד"א אתרים שונים בכתובות שונות !!!
מסע פרסום 1 מוביל לדף מספר 1
מסע פרסום מספר 2 מוביל לאתר מספר 2
מסע פרסום מספר 3 מוביל לאתר מספר 3
וכן הלאה וכולם יפורסמן בהרבה כסף בדף הראשון

doron700

New member
מסעי פרסום

חברי אתה יכול לפתוח 2000 מסעות פרסום עם עשרים טלפונים שונים
אין כאן בכלל שאלה
רק דע לעשות זאת חכם ולכול מודעה תתן כתובת אחרת באתר שלך או בדף הנחיתה
דורון עמית
www.doronamit.co.il

כן כן זה מה שעשיתי דפים שונים כתובות שונות אח

אחסון על מקום שונה
רק בתחום שלי,( לא המנעולים) אנשים פשוט רוצים להתקשר ולקבל מחיר זול
קשה קצת למכור להם " מותג " או שם טוב מה שנקרא,
הם רוצים שתבוא ותבוא עכשיו ותיתין מחיר
עצוב,
אבל כמעט לרוב זו המציאות,

" העם עם הגולן" .:) גם אני עברתי לזול ביותר, נו מה לעשות,
העם רוצה מחיר.

הצלחה של קידום ממומן

היי,

רבים לא יודעים זאת אולם יש כללים מאוד ברורים שיש למלא בכדי להגיע למקומות גבוהים בקידום הממומן ולשלם כמה שפחות.
צריכה להיות התאמה בין מילת החיפוש בה אתה מקדם לבין התאור שאתה רושם, מילת החיפוש צריכה לחזור בתאור בין פעם לפעמיים, אורך התאור צריך להיות מדוד ועוד.
מעבר לכך, האם בדקת את טיב המילים בהן אתה מקדם? אולי יש מילים טובות יותר וזולות יותר לקידום. אתה יכול לעשות בדיקה שיטחית דרך כלי המילים של Adwords.
שאנחנו מקדמים אתרים בקידום ממומן אנחנו מפיצים כמה מודעות לאותה מילה ולאותו דף ועוקבים אחר אפקטיביות המודעות. עם הזמן אנחנו מורידים את המודעות הפחות מוצלחות.

אגב, בקידום אורגני ניתן להגיע לכמה מקומות בדף הראשון פשוט צריך לדעת איך.
אם תקיש "אחסנה" בגוגל תראה שבמקום השני והשלישי מופיע אותו אתר Avia2000. פעם אחת יש הפניה לדומיין עצמו ופעם אחת לדף באתר.

אני ממליץ לך להתייעץ עם חברת קידום מקצועית. ב-400-500 ש"ח לחודש אתה יכול לשכור את שירותיה של חברת קידום שתנהל לך קמפיין יעיל שיחסוך לך הרבה כסף בסופו של יום.

בהצלחה,

כללים לקידום ממומן יעיל

היי,

רבים לא יודעים זאת אולם יש כללים מאוד ברורים שיש למלא בכדי להגיע למקומות גבוהים בקידום הממומן ולשלם כמה שפחות.
צריכה להיות התאמה בין מילת החיפוש בה אתה מקדם לבין התאור שאתה רושם, מילת החיפוש צריכה לחזור בתאור בין פעם לפעמיים, אורך התאור צריך להיות מדוד ועוד.
מעבר לכך, האם בדקת את טיב המילים בהן אתה מקדם? אולי יש מילים טובות יותר וזולות יותר לקידום. אתה יכול לעשות בדיקה שיטחית דרך כלי המילים של Adwords.
שאנחנו מקדמים אתרים בקידום ממומן אנחנו מפיצים כמה מודעות לאותה מילה ולאותו דף ועוקבים אחר אפקטיביות המודעות. עם הזמן אנחנו מורידים את המודעות הפחות מוצלחות.

אגב, בקידום אורגני ניתן להגיע לכמה מקומות בדף הראשון פשוט צריך לדעת איך.
אם תקיש "אחסנה" בגוגל תראה שבמקום השני והשלישי מופיע אותו אתר Avia2000. פעם אחת יש הפניה לדומיין עצמו ופעם אחת לדף באתר.

אני ממליץ לך להתייעץ עם חברת קידום מקצועית. ב-400-500 ש"ח לחודש אתה יכול לשכור את שירותיה של חברת קידום שתנהל לך קמפיין יעיל שיחסוך לך הרבה כסף בסופו של יום.

בהצלחה,

מוזר

היתה לי בעיה עם הדפדפן וחשבתי שההערה שלי לא פורסמה ורק אח"כ ראיתי שהיא פורסמה פעמיים.

השאלה היא עסקית

מדןע אתה רוצה הופיע בשמות שונים? איזה יתרון עסקי לדעתך תוכל להרוויח מכך?
גוגל adwords בנוי על קמפיינים של פירסום.
לפני שאתה רץ לבצע מומלץ "לעשות חושבים" ולהגדיר מה היתרונות והחסרונות ולפעול בהתאם.

runlahav

New member
קידום עסק למנעולים

בסופו של דבר מה שיקדם לך את העסק הוא הלקוח שלך
בעסק הזה חשובה האמינות , המהירות (של התגובה לקריאה ) הזמינות ( על פני היממה והשבוע )
והמקצועיות

מי שנתקע מחוץ לבית צריך שתגיע אליו תוך רבע שעה לכל היותר
אם אתה לא יכול להגיע במיידית הלקוח שמצא אותך בגוגל יתקשר למנעולן אחר

לפני שאתה מציף את העיר בפירסומים תבדוק אם אתה ערוך למתן שירות מיידי לפניות

sbhome

New member
לא מומלץ ולדעתי לא אפשרי להפנות לאותו אתר

בניגוד לתוצאות חיפוש אורגניות ששם יכולות להיות לך גם 10 תוצאות חיפוש במודעות ממומנות זה שונה.
אם אתה מנהל את הקמפיין מתוך המערכת של אדוורדס אז גוגל לא יעלה 2 מודעות שלך ביחד אף פעם.
אם אתה פותח שני מנהלים של המערכת ובכל מערכת תיצור מודעה שתופיע לאותם מילות חיפוש אז זה אפשרי אבל ממה שאני זוכר אתה לא יכול להריץ קמפיינים לאותו אתר משני מנהלים שונים ולכן תצטרך להפנות לשני דפים באתרים שונים.
ולבסוף זה לא מומלץ כי למעשה המודעות מתחרות ביניהן וזה יעלה את המחיר של כל מודעה וחוץ מזה לקוחות שיתקשרו פעמיים יגרמו לך שתשלם כפול. עדיף לתת הצעה גבוהה יותר ולהופיע גבוה יותר מה שיגדיל את כמות הגולשים שיפנו אליך. ובכל מקרה כדי שלא תשלם הרבה כסף מומלץ ללמוד את הנושא או לקחת איש מקצוע. אגב אם לא ניהלת קמפיין עד עכשיו תוכל למצוא בקלות שוברים של גוגל שעבור 100 ש"ח תקבל 400 ש"ח בקליקים.
בהצלחה

יחסל367

New member
אסור לך !!

זה נוגד את כללי הפרסום של גוגל וכשהם יעלו על זה הם ימחקו אותך.

למעלה