ערב טוב שאלה לאיריס, קיבלתי הערב את

אלאורלי

New member
ערב טוב שאלה לאיריס, קיבלתי הערב את

המידע ששלחת לגבי מרקים, מכיוון שחורף עכשיו וכולנו משתגעים
לצלחת מק מהבילה, ואני מכינה המון מרקים כאשר המרכיב העיקרי שלהם
הוא כרובית, קולורבי, כרוב ירוק, קצת דלעת, קטניות מכל המגוון הקיים.

רציתי לדעת למה במרק עדשים למשל אי אפשר להכניס גם רבע כרוב ירוק
שאינו מכיל סוכרים, או קולורבי כנ"ל או קישוא ואז המרק עשיר יותר ומשביע
יותר.

האם זה חטא להוסיף ירקות אלו למרק? אח"כ אני טוחנת את חלקו ויוצא מרק
סמיך ומותר לדעתי.
 

deebeebee

New member
אני מכניסה מגוון ירקות

גם למרק עדשים, לא מבינה למה זה צריך להיות בעייתי.
 

אלאורלי

New member
נהפוך הוא, מבחינתי

זה רצוי מגוון ירקות, פשוט במתכון של איריס יש מעט ירקות ורציתי לדעת למה.
 
מרקים

שמחה שקראת את המאמר שכתבתי על מרקים.

בוודאי שאת יכולה להוסיף למרק העדשים כרוב או כל ירק אחר.

במתכון ניסית לתת פיתרון עם חישוב פחמימות במנה לאלו שרוצים לאכול מרק עדשים כמו בבית אמא.

אני משתדלת לאכול מרק ירקות צלול. עדיף מבחינתי.

זה ממש לא חטא ולא פשע להוסיף ירקות למרק. זה ענין של טעם ולא חוק או מצןןה.

בהצלחה ובתאבון
 

אלאורלי

New member
תודה חמודה ושבת שלום לך ולפורום.



 
למעלה