ערב טוב.שאלה למביני העניין

פונטיוס

New member
ערב טוב.שאלה למביני העניין

אני וחבריי נוסעים מחר בבקר לתור את הצפון הקסום
. כמובן שחלק מן העניין הוא במציאת נחלה גסטרונומית ראויה וטעימה
. המלצות בבקשה, קדימה המלצות!!!!!
. צ´או

פונטיוס

New member
ועוד באותו העניין-

על טווח המחירים להיות סביר.הווי אומר, לא קריעת כיס מחד, ולא עממיות{חומוס+צ´יפס+סלט},מאידך.

Amoureuse

New member
זוכרת שדניאל רוגוב התלהב מנחלים

לא הייתי שם בעצמי אבל אחרי קריאת הביקורת שלו החלטתי להגיע לשם בהזדמנות ראשונה (שלא נקרתה לתל אביבית פדלאה עדיין...) מצאתי אותה ב rest.co.il, אז הנה האתר שלה, יש שם תפריט והמחיר נראה סביר. אולי בהזדמנות זו יש למישהו ביקורת יותר אישית על נחלים?

25אירית

New member
חברים שלי היו

מדובר בזוג שלא מסמן
בקלות... הם מאוד התלהבו אבל בעיקר מהאוירה. הם הגיעו לארוחת ערב מוקדמת ב- 18:00 וסיימו אותה (על הדשא ועם רגליים במים) ב- 22:00 בלילה (זה היה בקייץ). לטענתם האוכל היה ממש בסדר גמור, טעים וטרי, אבל לא משהו מיוחד ומפתיע. בנינו, אוכל טוב וטרי זה בשביל רובנו מספיק לגמרי, לא תמיד אנחנו מחפשים הרפתקאות קולינריות... עכשיו, כשחורף, נראה לי נחמד להגיע דווקא לארוחת צהריים ביום שמשי. גם אצלנו נחלים נמצאת על הכוונת, ובהזדמנות הראשונה, שאני מקווה שתבוא בקרוב נגיע לשם.

גליה12

New member
לי יש ביקורת על "נחלים וכולה חיובית

אכלתי שם כמה פעמים - מבחר המנות הראשונות מתחלף- ומעניין מאד-מוגשות כמה שתרצה...(ממלאים את הצלחות עד שתאמר "די" וכנ"ל המנות העיקריות- סטייק יען כמו שם לעולם לא טעמתי מנות אחרונות נראות נפלא- לא טעמתי. המחיר לא זול אבל לא בשמים- באחת הפעמים הייתי בצהרים -מנה עסקית- ואז המחיר היה סביר ממש- אגב אם כבר מדברים על צפון- סעדתי אתמול במסעדה התאילנדית ליד שדה נחמיה- היה טעים ביותר ובשפע- לקחנו 5 מנות לשבעה אנשים ולא הצלחנו לגמור... (אגב להפתעתי לא הזמנו מקומות ובקושי מצאו לנו שולחן)

Amoureuse

New member
שכחתי לאמר שנחלים זה בצפון

אז לא שכחנו אותך. תציץ בלינק ששמתי בהודעה הקודמת, זה באזור קרית שמונה.

אני לא יודע מה מוגדר אצלך צפון

אם אתה מגיע מדרום לחיפה , אני ממליץ על מעיין הבירה (רח´ נתנזון, קרוב לשער פלמר) המקום פשוט וחף מפלצנות, מסעדה משפחתית - דור שלישי, בירה מעולה (במיוחד הגולדסטאר) מומלץ: שוק אווז, ורניקס, קבב רומני, חמוצי הבית.

ריבילה

New member
המלצות בגליל

חשיפה לצפון- בכרם בן זמרה- מסעדה חלבית מדהימה בבית של בעלת המקום. לוטוס- מעלות. תהנו

למעלה