ערב טוב, שאלה למושבניק..

קובי נ

New member
ערב טוב, שאלה למושבניק..

כיום יש לנו סטודיו לשמלות ערב ומכון קטן ללימודי אופנה . בהנחה ואני רוצה הגירה עסקית ( אם יש לי נניח 400K בבנק וזה כל מה שיש לי ) בניקוד של הסלקציה אני הרבה מעל ה-35 נק' א.מה מתאים יותר להגיש Entrepreneurs או Self-employed ? ב. האם התהליך קצר יותר? אם כן בכמה? ג. מה הסיכויים להגר בכזה מסלול? הם דורשים יכולות extraordinary או שסביר שנענה? ד. ואחרונה אולי עדיף דרך קוויבק ? יש לנו ידע סביר בצרפתית , השאלה אם זה מחייב להתיישב בקוויבק. ה.תודה רבה

אם יש לך הון אישי של מעל 300 אלף דולר וניסיון

בניהול עסק עצמאי בבעלותך, אתה יכול להגר כייזם. נדמה לי שמשך הזמן זהה להגירה רגילה אבל צריך לשאול בשגרירות. אם אתה יכול לקבל 67 נקודות אז אתה יכול גם להגר הגירה רגילה, ואז אתה לא מתחייב לפתוח עסק בקנדה, להעסיק קנדי, וכדומה. בעיקרון אתה חייב לבקש בקשת תושבות כנה לקויב, אחר כך אם אתה רוצה לעבור כניראה שאין להם איך לעצור אותך. תבדוק מסלולי ייזמות פרובינצייאלים הם יכולים להיות יותר מהירים מהייזמות הפדרלית, אבל כמובן שבמסלול ייזם אם עברת במסלול פרובינציאלי אתה חייב להקים את העסק בפרובינצייה שבה ביקשת. אם אתה רוצה לעשות את זה במקום שבו המרכז האורבני הגדול ביותר בקנדה והמרכז בכלכלי כלומר באיזור טורונטו, אתה יכול להגר רק הגירה פדרלית. SW או כייזם. מסלול ה SE מתאים למי שרוצה להקים חווה חקלאית במקום שכוח אל.

קובי נ

New member
שאלה לגבי זמנים

לפי מה שמופיע באתר ההגירה זמני העיבוד של התיקים במסלול קוויבק קצרים ביותר..אפשר לסמוך על זה? כתוב שם 60 חודשים ל-50% מהתיקים בפדרלי.. 5 שנים? תודה רבה

למעלה