היי קארין
אני מתחברת מאוד לכל מה שרשמה לך "גברת ע" ורק רוצה לחזק את ידייך ולהבטיח לך שהירידה בוא תבוא.
ירידה במשקל אחרי מעקף קיבה מתבצעת בשלבים.
אני מקוה שלא חשבת שהירידה תקרה ביום-יומיים אלא תיעשה בהדרגתיות ובסדר מסוים (=מתכון מנצח הן לירידה והן לשמירה על ההישג בשנים שאחרי שנת האופוריה הראשונה).
בינתיים, נסי להיעזר באיש מקצוע (דיאטנית וגם פסיכותרפיסט בריאטריים) כדי לקבל מהם הנחיות כיצד לפעול הלאה, מה לשנות, מה להוסיף ואיך לחדש את הירידה. פשוט להיות בפוקוס תוך-כדי-תנועה ולא ליפול ל"מרות שחורות" או ייאוש שעלולות לגרום לך לחזור לדפוסי עבר.
את מוזמנת גם להשאיר נייד במסר ואצור איתך קשר כדי לפרט קצת יותר.
יש לך גם קומונת מעוקפים (אופירה/פרי ישלחו לך קישור) בה תוכלי למצוא מנותחים חדשים שישמחו לעזור לך מניסיונם (הקומונה שלי מיועדת לח'ברה ותיקים, שנתיים+ אחרי וכרגע בתהליך הקמה כך שהיא לא רלוונטית כרגע
)
אני רק יכולה לומר לך שאני התחלתי בBMI נושק ל 57 (=56.8, = 170 ק"ג !)
רזיתי בשבוע הראשון 12 ק"ג
אחרי 4 חודשים 40 ק"ג
אחרי שנה 70 ק"ג
ובתום השנה השניה השלמתי עוד 15 ק"ג ירידה והתקבעתי על 85 ק"ג ירידה במשקל.
היום, 4 שנים ו-3 חודשים אחרי ההישג עדיין כאן, וגם ההתמודדות הלא פשוטה בחיי היומיום.
מה שאומר שזה אפשרי (גם למי שהחל את דרכו במשקל גבוה במיוחד) אם בונים נכון את היסודות.
אם היית מדברת איתי 3 חודשים אחרי הייתי נשמעת ממש כמוך (בגלל שהיה לי המון לרזות, לא יכולתי לסבול את העובדה שרזיתי כ"כ מעט, יחסית...). מי היה מאמין בכלל שאחרי שנה אהיה כבר מינוס 70 ק"ג בלי לסבול בכלל.
קחי נשימה עמוקה, תיכנסי לפוקוס, תזכרי באיזה מצב הגעת לניתוח, מה הושג עד כה ומה היעד שלך.
יחד עם העזרה המקצועית המתאימה אני בטוחה שתדעי לנתב לעצמך את הדרך למיקסום התהליך ולהרזיה טובה.
בהצלחה