ערב טוב - שאלה

רוני ר

New member
ערב טוב - שאלה

מישהו יכול לייעץ לי כיצד להסיר מדבקות מהקיר (קיר מסויד)?

10shosh

New member
מצטרפת לשאלה

שמנו מגני פינות על השולחן כהגנה לנסיך הקטן - אבל הם כמובן נפלו ונשארנו עם שולחן מצופה בדבק משחיר
איך אני מסירה את זה בלי לפגוע בשולחן?. ומעיניין לעיניין באותו עיניין איך אני מונעת פגיעה מהפינות בלי להרוס את השולחן, ואיפה אני משיגה סוגרים לארונות והמגירות שגם סוגרים מפני הילד וגם מאפשרים למבוגר לפתוח וכמובן לא הורסים את הרהיטים(דרישות יש לי
) כפי שהבנתם/ן יש לי אפרוח מאוד סקרן בבית

אופה3

New member
כמה עצות

1. אפשר לשפוך מים ממש רותחים על המדבקה, והיא תימס ותרד 2. לנסות לסייד על המדבקה, הצבע חודר מתחת למדבקה והוא ממיס את זה 3. ויותר מסובך, לגרד עם שפכטל, לעשות תיקון קל, שכל אחד יכול לעשות עם שפכטל אמריקאי, ויש קופסא של יעקבי שנקראת פעם אחת וזהו, זה יעזור שושה סוגרים את יכולה לקנות בכל הרשתות הגדולות אייס קנה ובנה, הום סנטר, יש כאלה שפשוטים להורים וקשים לפיצוח אצל נסיכים

psa

New member
היי רוני ,

נסה את הדברים הבאים:
-מייבש שיער על המדבקה ,סבלנות וזה אמור להפריד את המדבקה מהקיר (במקרה שלך).זה גם טוב על כל מקור אחר.
-מצרפת תמונה של חומר המייועד להסרת מדבקות.טבל מעט בצמר גפן . אבל מאוד בזהירות כדי לא ללכלך את הקיר. אתה יכול לשים מסקנטייפ מסביב למדבקה וזה ימנע את הלכלוך. המסקנטייפ אמור לא להדבק לקיר וניתן להסיר בקלות. את הבקבוק מוכרים בהום-סנטר ,אייס וכד'. בהצלחה.

למעלה