ערב טוב .שאלה??.

ערב טוב .שאלה??.

יצא לי בפתיחה 3 אסים אני יודעת שזה מסמל משהוא אך לא זוכרת מה. זקוקה לעזרתכם. אוהבת חתול לבן שחור

batgalim

New member
האסים פותחים את האפשרויות

לדרך חדשה... כל אחד והיסוד שהוא מבטא.

blackcat2

New member
הי../images/Emo187.gif

עפי" הטבלה שמציגה את משמעות המספרים החוזרים עפ"י וויט מצוין כי 3 אסים מציינים סיכויי הצלחה קטנים. בן דב מדגיש כי ריבוי אסים מעיד על הזדמנות להתחלות חדשות. אם תעלי את כל הפריסה נוכל לשלוף את המידע טוב יותר. בי

אז כך.....

הגיעה אלי בחורה צעירה ששרה מאוד יפה ויש לה מחשבות לפרוץ החוצה בתחום זה, עשינו פתיחת שאלה:מה הפוטנציאל שאצליח בתחום השירה ב 6 חודשים הקרובים וכך יצא:מה-צדק הפוטנציאל-אס גביעים שאצליח-8 חרבות בתחום השירה-נער הגביעים 6 חודשים הקרובים-אס חרבות סיכום- אס מטות הפרוש שלי:המחשבה באה ממקום של רצוןלבצע נקודת מפנה אך לא מכיוון כלכלי אלה יותר לנשמה,זה מה שאומר לי קלף הצדק, ואס הגביעים מחזק זאת תהיה אפשרות אך היא תהיה , באמת בעשרה לנפש, 8 חרבות מראה איזה תיסכול בתחום הזה נכון להיום ולכן יש את הרצון להצליח ,כדי להצליח לפרוץ החוצה זה דורש מימך מאמץ, נער הגביעים שוב מחזק שיש לך את היכולת להצליח אך בתחום הרגשי זה לא יהיה פרנסה זה יהיה כף, אס חרבות אומר שאת תבצעי איזה מהלך איזה חשיבה חדשנית בזמן שהוקצב, הסיכום אומר לי שאת תרגישי טוב אם יוזמה והתלהבות בכיוון החדש בתחום השירה, לכי על זה והעשירי את הנפש ופחות את הכיס, אשמך לשמוע פרוש נוסף

../images/Emo41.gifחתול לבן שלום

לפי דעתי קצר וקולע הקלפים מראים על עמלה רבה ואסור לבחורה להתייאש מפני שיש לה פונטציאל להצלחה רק שהדרך שלה קצת קשה,בסך הכל סיכויים טובים להצלחה

גב

New member
היי ../images/Emo24.gif רציתי להוסיף שלדעתי...

לדעתי נער הגביעים מעיד על כך שהיא שרה יפה מאוד (כפי שכתבת) ממקום רגשי, אך עדיין דרך ארוכה לפניה. היא צריכה לפתח את השירה לרמה מקצועית על מנת להצליח (ועל כן 8 חרבות). נער החרבות מראה על מקום ראשוני/בתולי עדיין. אך אל יאוש! ריבוי האסים יכול להראות באמת על דרך חדשה ומוצלחת, במיוחד אם הבחורה תראה בלימוד וההתמקצעות כחלק טבעי במקצוע ולא כדבר כובל ומדכא. יום נהדר

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם גב ../images/Emo68.gif

פירוש קצר ויפה

blackcat2

New member
להלן דעתי../images/Emo9.gif

מה-צדק הפוטנציאל-אס גביעים שאצליח-8 חרבות בתחום השירה-נער הגביעים ב- 6 חודשים הקרובים-אס חרבות סיכום- אס מטות אין ספק כי לבחורה יש יכולות אולם היא מצויה במעין תחושה פנימית שהיא לא תצליח. היא מאמינה ולא בצדק שסיכוייה פחותים. אם היא לא תצליח בקריירה המקצועית ינבע הדבר מכך שהיא עצמה תתקשה לפרוץ את המחסומים המחשבתיים שלה. בחצי שנה הקרובה היא צריכה להיות ערה לדרכי מחשבתה ולראות את העוול שהיא עושה לעצמה. באם תצליח אס המטות יוביל לפתח של הצלחה בתחום המוסיקלי. הצדק שבתחילת הפריסה אומר לה לראות את המציאות כמו שהיא בעיניים פקוחות (בניגוד ל- 8 חרבות) כי אז השיפוט שלה לגבי יכולותיה וסיכויי הצלחה ישתנו מן הקצה אל הקצה. האמונה בעצמה תעשה לה רק טוב. בהצלחה לה.

batgalim

New member
הפירוש שלי ../images/Emo26.gif

מה-צדק הפוטנציאל-אס גביעים שאצליח-8 חרבות בתחום השירה-נער הגביעים 6 חודשים הקרובים-אס חרבות סיכום- אס מטות הפוטנציאל קיים, האפשרויות פתוחות לנערה לעסוק בדבר שהיא אוהבת ורוצה, אך ב-6 החודשים הקרובים היא תלך "עם הראש בקיר", תנסה למצוא הגיון בכל דבר ותגיע לתחום השירה עם שיקולים ומחשבות על איך ומה, כשבעצם היא צריכה לגייס לעצמה את ההתלהבות והאנרגיות החיוביות הדרושות על מנת להצליח. בתחום זה אפשר להצליח אם הולכים עם הלב, ולא עם המח... נער הגביעים מייצג כאן את הנערה כאומנית, כמישהי שיש לה מה להציע בתחום השירה, עם התמימות והרגש האמורים להמצא במי שמבקש לתת מקולו ומעצמו לטובת הכלל. נער הגביעים מבטא בעצם גם את ההתלבטות של הנערה, את החיפוש של האני העצמי שלה, אולי עדיין לא החליטה אם זה באמת מה שהיא רוצה לעשות. הצדק לטעמי נמצא שם משום הדילמה בה היא נמצאת, חוסר ההחלטה שלה אם ללכת בכיוון שלא בטוח שתצליח בו, או לנסות ולהגיע לתחום עיסוק אחר, בו היא בטוחה יותר. האם היא סטודנטית או עדיין תלמידה במגמה מסויימת הקשורה לתחום הלוגי / רציונאלי? האסים הרבים מראים שכעת דרכה פתוחה, וכל תחום בו תבחר בחצי שנה הקרובה - תוכל להצליח ולממש, היא רק צריכה להחליט וללכת על זה בכל המרץ והאנרגיות הקיימות בה. בהצלחה.

לכל המפרשות

מסרתי את כל הפרושים לנערה ,היא הפנימה את הכתוב ומוסרת לכולכם את האהבתה. תודה תודה גם מימני חתול שחור לבן לילה טוב

למעלה