ערב טוב, שאלת ברזל לתינוקות

boazt25

New member
ערב טוב, שאלת ברזל לתינוקות

שלום לחברים/ות בעקבות המלצות שקיבלנו הזמנו טיפות ברזל "עננים" (של חברת טבעון- ביוטק) מאתר זה. היום צלצלה עובדת האתר אל אשתי והסבירה לה כי המשלוח יצא מחר אולם המוצר שנקבל יהיה בשם סרוקיד. היא הסבירה שזה אותו מוצר אולם חברה אחרת קנתה אותו והיא נותנת לו אריזה ושם אחר כמו למשל סופר פארם שקונה מוצרים שונים ומכניסה אותם תחת השם LIFE או כמו סופרסל שקונה אטריות ושאר מוצרים ושם אותם תחת שמו. רציתי לשאול האם מישו מכם הזמין טיפות ברזל אלו דרך האתר הזה וקיבל אותן תחת שם אחר ? האם נתתם טיפות אלו לתינוקכם והאם הכל בסדר? איפה אפשר עוד לברר על המוצר חוץ מלהרים טלפון ליצרן? אני שואל זאת כי איני מכיר את החברה היצרנית ואני מפחד שחלילה במקום ברזל אתן משהו אחר לבננו.

יוסף בא

New member
בבריאות לא משחקים

תרוופות לא קונים באינטרנט תרופות קונים בבית מרקחת עם רוקח שעומד מאחורי מה שכתוב על האריזה אם מדובר באתר של בית מרקחת המלצה שלי להגיע לבית מרקחת פיסית ותאורטית ניתן וזה קורה המון בשוק התרופות הגנרי שאותו חומר פעיל (ברזל) מיוצר ע"י מספר רב של יצרנים ונקרא בשמות שונים ומשונים מה שכן חשוב לודא שהיצרן מוכר ועומד מאחורי התרופה (לדוגמה טלפון וכתובת אמיתית בישראל )ניתן גם להתקר ולראות מי עונה בהצלחה ובאמת ממומלץ להתיעץ עם רוקח גם אם לא קנית אצלו הוא ישמח לענות לך על כול שאלה

Master Stav

New member
בית מרקחת ברשת ...

אישית אני קונה לא מעט דברים ברשת וכן גם תרופות , אך כדי לקנות תרופה אני צריך היכרות קודמת עם התרופות או מחקר רשת אותו מבצעים אני ואישתי בנפרד ואז מצליבים מידע , עם תרופות לא משחקים ובעיקר לא בתרופות של הילדים .... הצעתי לך בטל את הקנייה ולך לבית מרחקת היום יש בכל אחד מהם רוקח/ת שאמונים על נושא ההומפטיה וקבל שם את העזרה שאתה זקוק לה ולפחות לפעם הראשונה . והערה קטנה ..... היום צלצלה עובדת האתר אל אשתי והסבירה לה כי המשלוח יצא מחר אולם המוצר שנקבל יהיה בשם סרוקיד. היא הסבירה שזה אותו מוצר אולם חברה אחרת קנתה אותו והיא נותנת לו אריזה ושם אחר כמו למשל סופר פארם שקונה מוצרים שונים ומכניסה אותם תחת השם LIFE או כמו סופרסל שקונה אטריות ושאר מוצרים ושם אותם תחת שמו. זה כול כך הזוי .....הם לא סופרסל ...ולא סופרפארם ...הם חברה שרכשה מוצרים ...סבבה.... ההסבר לא מספק אותי אישית .

hag70

New member
גם אני הייתי הולך לבית מרקחת רגיל ומבטל

את ההזמנה באינטרנט. זה בסך הכל תוסף ברזל לילד, לא איזה משהו מיוחד. כל רוקח יכול להתמודד עם המוצר הזאת. והערת אגב: ברזל זה ממש לא מוצר הומאופטי. "סתם" מוצר בלי מרשם שהרוקח נותן (זה נחשב תוסף מזון? אין לי מושג באמת). וממש לא כל בית מרקחת מחזיק מישהו שמבין בתחום הזה.

AlonPe

New member
אין לי מה להוסיף, חוץ מ...

אמנם קראתי את זה בהודעה המקורית של בועז, אבל רק עכשיו, כשציטטת, סתיו, עם ההדגשה, פתאום "שמעתי" את זה: ההסבר הזה, של "עובדת האתר", נשמע כמו קטע מהפרסומת החדשה ההיא של יצפאן של התה!!!

boazt25

New member
עדכון

תפסתי הבוקר את היצרן. הבחורה שם ענתה לי שהם כבר לא מייצרים מוצר כזה. מאחר ונשמע לנו מסריח בטלנו תיכף ומייד את ההזמנה. אני שמח שעברנו את השיעור זה

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו תרשה לי לבקש שתפנה במיל למועצה לצרכנות עם הסיפור שלך מאחר ואותו אתר אינטרנט למעשה מבצע הונאה !!! וזו הונאה במה שקשור לילדים ....מה שנכנס להם לגוף וחייבים להתריע על כך !!! ם לא תרצה אשמח אם תעביר אלי את כול הפרטים את כול התכתובת שיחות טלפון וכדומה ואני אפנה . תודה

למעלה