ערב טוב שבבניקים ושבבניקיות/tapuzforum/images/Emo6.gif

ערב טוב שבבניקים ושבבניקיות/tapuzforum/images/Emo6.gif

שבתתי בבית חולים השבת, הייתי עם סבא שלי מיום שישי בצהרים. אם עד היום חשבתי שהערבים טיפשים, חסרי מנות הרבה של השכלה ודעת- הרי שהתאכזבתי לגלות שששבעים אחוז מצוות הרפואה שייכים להם. שורצים בכל פינה- החל ממנקי אסלות ועד למנתחים מכל הצורות המגעילות והדיבור המסגיר. אני לא יודעת מה ואיך ולמה חשבתי שאין להם יכולת להצליח- באיזשהו מקום אני מרגישה כעס עלינו- איך אנחנו נותנים להם להשתלט על השטח שלנו, הם תופסים מקומות בחלונות הגבוהים בצורה המגיעה להם, אני מכבדת את המאמץ שלהם, תכלס- הם עושים עבודת קודש, הייתם צריכים לראות איך הם דואגים לכל חולה, איך הוא טיפל בסבא שלי,עמדו לי דמעות בעינים. וזה ערבי!!! וזה מגעיל!! ליד החדר שלנו היתה משפחה ערבית, חאפלה מושלמת במחלקה פנימית א` בשערי צדק, זה איזן את המצב, ראיתי גם את הצד המסריח שכל כך חיפשתי. זה הרים לי קצת את הראש. חשבתי: אולי זה ככה רק בשבת? סבתא שלי אומרת שלא, וכמעט תמיד הצוות מורכב מערבים. שאלתי את סבא שלי אם הוא לא מפחד, ואין אמונה בגויים למרות שאומרים תורה בגויים אל תאמין אבל חכמה כן, הוא, אמר שברור שעדיף יהודים שיטפלו בו, אבל. אבל מה רע שמוחמד ישים לו את מסכת החמצן?אבל אני עדיין לא שוכחת לשנוא אותם, אבל עכשו, אני חיבת להם. הם הצילו את סבא שלי מסכנת חיים

קובי 9

New member
זה הטעות שלך

‏ חכמה בגויים תאמין..ישנם רופאים ערבים אכפתיים מאוד,וכשמכירים אותם אחד על אחד רואים את הדברים אחרת,ורובם רוצים שקט ולהביא את הלחם והלבנה הבייתה,ואגב שערי צדק זה בית חולים הכי גרוע בבירה ביחס ועוד ועוד

קובי 9

New member
שלא תכיר!

יצא ללוות כמה אנשים בשעתם הקשה ,וכן אין להם יחס אנושי יחסית להדסה.

ש.מ.ע.נ.ו עליך

אל תשווה את היחס של שע"צ להדסה בחיים! האכפתיות של שע"צ טובה פי כמה מהיחס בהדסה! ולא! לא! ראיתי איך התייחסו אלי כחרדי בשבת בהדסה ואיך בשערי צדק, שערי צדק זה בי"ח פרטי ! בניגוד להדסה! אתה יודע שאם תהיה שביתת רופאים ואחיות אז כ.ל בתי החולים בי"ם ישבתו ח.ו.ץ משערי צדק ? ? ?

קובי 9

New member
עזוב אינלי כח לפרט לך

איה מחלקות,ובשני הבתי חולים אני מכיר,בשערי צדק אין להם כבוד לא לחיים ולא למתים,אז שחרר לחץ

קובי 9

New member
כנראה נפלת על מחלקה טובה

אבל יש להם מחלקות שעוזרים לאנשים להגיע לעולם שכ"ט!

amos1978

New member
אדם שמקיים מצות ציצית זוכה לעתיד..:

מגיע לי 2800 עבדים אני רוצה כמה מביה"ח שערי צדק

כרמליקו

New member
לא חייבים לשנוא

אותם, אבל אין צורך לאהוב אותם. הכי טוב... 9 מיליון...

את כ"כ כ"כ צודקת ש..

אין לי אפי` מה להגיב... /tapuzforum/images/Emo201.gif העיקר מה שחשוב שסבא מבריא ומרגיש טוב יותר!!! ד"ש לצוות פנימית א` בשע"צ

odery

New member
מה זה הכלל הזה שחייבים לשנוא ערבים?

יש ערבים חכמים מאד יש ערבים אדיבים ונאורים יש ערבים עושי חסד ויש ערבים חלאות אדם רוצחים מניפולטיביים סרסורי ילדים לצורך אג'נדת שנאה רקובה סביר להניח שתשמעי בעיקר על האחרונים-כי כמה בכלל מקדישים זמן בתקשורת לדברים טובים?

אני לא בעד

למצוא בהם את הטוב. זה כמו שאני אוהבת אנשים יקים, כמו הנאצים ימח שמם. אז לא- אני לא מכבדת את האומה הזאת למרות שהתרבות החיצונית מקסימה אותי. אני שונאת אותם כי הם שפכו את הדם שלנו ברחובות. עכשו תגידי שאין מה להשוות את הנאצים לערבים- איצט` א סיים! מחה תמחה את זכר עמלק-אני שונאת ערבים, שמשתלטים על המדינה שלי, שרוצחים חפים מפשע

כל המרחם

על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים.. צאי מהקטע מה שמעניין אותם זה הכסף/לשלוט במקום זה תודי לה` וזהו, שבבניקית חמודהההה

קובי 9

New member
גם טלי פחימה ע"ה היתה ראש בקיר

לכיוון אחד עד שנהיתה קיצונית לטובת הערבים,ואוכלת יהודים לתיאיבון,ככה ה אדם שפועל מהרגש,לא מהשכל,מה נכון מה לא.

למעלה