ערב טוב, שבת שלום

ערב טוב, שבת שלום

שבת, זה טוב, נעים, חשוב עושה משהו? או לא? איך אתם מתיחסים לשבת? וטל, איך זה שם? היחס שלך השתנה בעקבות השינוי הגיאוגרפי?

spectacular

New member
היי אביבה,שבוע טוב לכולם.

היום החופשי הנוסף,יום ראשון, זה הדבר היחידי שהשתנה, שבת זה לא משהו דתי בשבילי,פעם היה, סוף השבוע זאת הפוגה ומנוחה בשבילנו. הילדים יוצאים לבלות עד מאוחר ואני מרגישה כמו שוטרת...מתי?לאן?עם מי?... בסוף השבוע אני גם נוכחת כמה מהר עבר השבוע, ומחליטה כל מיני החלטות לגבי השבוע החדש, שבוע נהדר לכם.

סמסרה1

New member
סוף שבוע ../images/Emo8.gif

היי לכולם אח, סוף שבוע... איזה כיף... פסק זמן... יציאה מהשבוע השיגרתי. ראשית, אני לא מוצאת עצמי הולכת כמו סוס לאורווה, כזה באופן אוטומטי... לא יושבת על התחת (סליחה) במשרד עד שעה 16.00, לא רצה בלחץ הביתה... וכו' וכו'. יום ששי מגיע ויש לי את כל הזמן שבעולם, הכל באיזי (לאט). נכון, לפעמים עסוקים בבישולים ולפעמים בקניית דברים אחרונים שעדיין חסרים... אך הכל ב כ י ף. לפעמים גם מוצאים זמן להיפגש בבית קפה עם חברה. לפעמים ביום ששי יש זמן לנוח אחר הצהריים ולצבור כוחות ליציאה בליל ששי (אם יש). בליל ששי האחרון נפגשנו עם קבוצת חברים מדהימים במקום נחמד והיה תענוג. ובשבת שוב לא ממהרים בבוקר וכל כך כיף. ולפעמים גם נוסעים לטייל או סתם הולכים לטיילת לשאוף אוויר צח ולהיות בקרבת הים המדהים, ולטעום משהו טעים או להסתפק בצ'אי הודי, אוח איזה כיף. רק חבל שסוף השבוע טס לו כל כך מהר. הרבה פעמים במוצאי שבת אני קצת בדיכי ואין לי כוח לחשוב שעלי להתחיל במרוץ השבוע החדש. זה בערך עבורי סוף השבוע והשבת.

סמסרה1

New member
../images/Emo51.gif

היי אביבה יקרה בוקר טוב תודה, אני בסדר. תקופה לא קלה עבורי אך מסתבר , שאני חזקה מאוד. ויודעת אף לחיות כרגיל ואפילו להנות גם כשהביות יושבות כזה על העורף.

אנחנו תמיד מזמנים את הדברים

שנוכל לעמוד בהם... תמיד יש את ההפתעה שמפתיעה ואנחנו "לא מאמינים"... טוב לגלות דברים על עצמנו, רק למה לעזאזל צריך קודם לסבול תמיד?

למעלה