ערב טוב שכנותיי היקרות

mirchell

New member
ערב טוב שכנותיי היקרות

אודה לכל המנוסות (והמנוסים)שיכולים להמליץ לי על בר-אקטיבי איכותי מאיזור המרכז? (לא קשה להבין איך אנחנו שכנות נכון?
) תודה מראש

mirchell

New member
מקפיצה

לא יכול להיות שאף -אחת/ד פה לא התלהב/ה משירות הבר-אקטיבי ששכרתם??

shelycat

New member
לא לקחתי בר אקטיבי

כך שאני לא יכולה לעזור בעיניין הזה אנחנו פשוט "חיזקנו" את הבר של המקום בו התחתנו והמקום העביר עגלת משקאות בין האורחים שמידי פעם "נחה" לה ברחבת הריקודים-החברים שלנו ילדים גדולים וידעו לתפעל אותה היטב, מה גם שכל בר אקטיבי שכן ראיתי לא הצליח להרשים אותי לטובה, למרות שהיה אחד שראיתי בארוע של חברים שהתרשמנו ממנו לרעה והוא היה לדעתי משהו עם שם שמערב את המילה אפריקה(??).

danonit

New member
אמורפי...

הם אמנם ירושלמים, אבל זה לא משנה - הם מגיעים לכל מקום (בשבילנו הם נסעו לניצנים). היו גם אצלנו וגם אצל חברים טובים, והמחיר גם סביר - מאוד מומלצים!!! הטלפונים נמצאים באתר שלהם: www.amorphybar.co.il

שמופית

New member
לנו היה בר אקטיבי של המקום,

כך שזה לא רלוונטי לגביך. אבל אני בטוחה שמחר בבוקר, כשכולן יכנסו, יהיו לך הרבה יותר תשובות

mirchell

New member
תודה בנות

אכן אחכה למחר בבוקר כדי לקבל גל של תגובות (מקווה שכך יהיה)

mirchell

New member
מקפיצה לבוקר

בוקר טוב בננות ולשאלה הנשאלת- אודה לכל עזרה..

nonaa

New member
אנחנו לקחנו את שייקס בר

והיינו מאוד מאוד מרוצים. בר מאוד מקצועי שמחלקים ברחבה לא בצורה אגריסיבית. איכות שירות ומשקאות ברמה טובה מאוד.

Ronnie*

New member
חיות בר

בר אקטיבי סולידי ונחמד. לא מבינים בזה הרבה, אבל היינו מאוד מרוצים.

גלי ב

New member
הבר של שמוליק ../images/Emo13.gif

חבר´ה מדהימים - איכותיים - מעלים את המורל ורוקדים ומרקידים את האורחים. מומלצים בחום ובאהבה רבה

rona25

New member
אנחנו לקחנו את באר שואו

של טל דבורסקי והוא היה מעולה אין לי פה את הפרטים שלו אבל נתתי פעם בפורום חתונות ואת יכולה לעשות חיפוש בהצלחה!

switch

New member
אצלמו היו "ברדק" והיינו ממש

מרוצים. גם האורחים אהבו והתלהבו מאיכות השתיה שלהם ומהברמנים. הם גם ממש נחמדים.

יעלי2

New member
שייקס בר, היו מעולים, מקצועיים,

נחמדים ובעיקר היו בר אקטיבי לא אובססיבי (לבושים סולידי בשחור, ברמניות נחמדות לאורחים הרווקים), היינו מאוד מרוצים. לבקש את ניר או אלעד 9564722-09

mirchell

New member
תודה לכולכן

הבעייה היחידה שאין לי מושג מה טווח המחירים של בר אקטיבי טוב.

למעלה