ערב טוב

odelilove1

New member
ערב טוב

אנו שנה וחצי יחד ודיברנו על מיסוד.לפני חודש וחצי היתה מריבה מאז הכל לא מובן.אנו בקשר אך בערפל.רוצה לדעת מה צפוי,ואיך להתנהל,יש אהבה בנינו,חשה שהוא כרגע שקוע בעצמו,רוצה לנסות להתקרב מחדש.אין בנינו נתק,מדברים כל הזמן אך פחות נפגשים.
לא יודעת אם אנו יחד או לא.הוא עם מסרים כפולים כלפיי,לי קשה חשה שעומדת לייפול מכובד אהבה,כמה דמעות שזולגות מעייני ולא מצליחה לישון רוצה לתקן ושיבין שעלינו לשבת ולהחליט איפה מכאן כי אי אפשר להשאיר.עזרו לי לשאול שאלה שתיתן מבט על הקשר ועל סיכוי להתחדשות ולהתקדמות לכיון מיסוד.הוא מזל גדי ועקשן שאם רצה לסיים באותו ערב של הריב היה אומר והוא לא ביקש את הטבעת שנתן,חברות אומרות אולי יש לו אחרת,מתרסקת ולא יודעת מה לעשות,רוצה לצרוח מה אתה עושה לאהבתנו,אך מחכה כדי לא להשיג ההיפך ממה שרוצה,בקיצור אבודה וזקוקה לעזרה,כוונו אותי איך ומה לשאול כדי לעשות סדר ולהרגיע קצת את הנשמה.

מגי 336

New member
האם היו התפתחויות מאז שכתבת?

פריסה קלטית ביניאישית - מה פוטנציאל הזוגיות שלי עם איקס בחצי שנה הקרובה?

odelilove1

New member
כן היו קצת

הוא בא אתמול הפתיע אותי,והיה נחמד עדיין ניכר שיש טיפת מתח באוויר,אך בכל זאת רוצה לשאול ולהתייעץ,האם לפרוס את הפריסה שהצעת לי פה?

odelilove1

New member
הנה ומקווה לטוב

אלוהים ישמור יצא מוות ומישהו עם חרבות עליו זה לא טוב :( זה מה יצא מעתיקה מוות זה סימן שהקשר ימות? כל האהבה והזמן וההשקעה זה יגמר?
&nbsp
השאלה שנשאלה:
מה פוטנציאל הזוגיות שלי עם א' בחצי שנה הקרובה?
&nbsp
תוצאות הפריסה הקלטית הבין-אישית:
לטובה - מוות
מפריע - נער החרבות
עבר - הכוח
מצב נוכחי - עשר החרבות
עתיד קרוב - השמש
עתיד רחוק - שלוש הגביעים
השואל/ת - המגדל בוער
הצד השני - שמונה המטבעות
ציפיות - ירח
פוטנציאל הקשר - מלך המטבעות

מגי 336

New member
odelilove

ניכר כי את חשה שהכל מתמוטט סביבך, מבובלת וחשה חסרת בטחון בכל הנוגע לקשר,
הבחור קצת חושש ומבולבל אבל ממה שנראה הקשר עדיין לא הסתיים,
הקשיבי לו, אל תפחדי להקשיב לחששותיו ולמה שיש לו לומר, נסי לשנות את הגישה כלפיו, נכנסתם לשיגרה לא מבורכת...
תצאו קצת מהמסגרת הביתית, תפגשו חברים, נסו להיות במקומות שעושים לכם טוב, שגורמים לכם לצחוק.
הפוטנציאל למיסוד חיובי, חשוב לשנות את ההתנהלות שהיתה עד כה.

למעלה