ערב טוב

ערב טוב ../images/Emo140.gif

הייי מה שלומכם?
היתי רוצה לשתף אתכם במשהו והיתי מעוניינת לבחון את נקודת המבט שלכם על כל זה אתמול היתי אתל אישה שמתקשרת+פותחת בנורמולוגיה+פותחת בקלפים אישה מדהימה נורא חביבה ואני יכולה גם לומר שבהחלט נהדרת בתחום שלה היא ידעה על החיים שלי המון דברים שכשהיא אמרה אותם נשערתי עם פה פעור מרוב תדהמה. האישה הזאת יעצה לי להוסיף שם כדי להקל עלי בחיים כי השם שלי נינה קצת מקשה על החיים אבל מספר הגורל שלי נורא טוב ככה שיהיה לי לא רע בחיים. הגברת הזאת גם פתחה לי בקלפים וחזתה לי שיהיו לי בעיות עם כסף ושתוך 3 חודשים אני אכיר בחור שלא יהיה מהעיר שלי הוא יהיה ממוצא רוסי ונכיר באינטרנט (אגב זה קרה הכרתי מישהו כזה אבל אולי זה לא הוא אולי זה לא הוא הרי יש המון שמתאימים לתאור שלה) עכשיו חברים תגידו לי האם זה משתלב עם עניין הסוד? כי האמת? רציתי להכיר בחורר מוצא רוסי וחשבתי על זה הרבה והאמת אני כל הזמן חושבת על מחסור בכסף. והאם זה דברים שחייבים לקרות או שאני יכולה נגיד לשנות את העובדה שיהיו לי בעיות כספיות? האם בעזרת חוק ההמשכות אוכל לשנות משהו?

לגבי מגדת העתידות,

אם היא מתחילה לדרוש ממך כסף כדי שלא תעשה לך "ביי ביי לונדון", אז תעיפי אותה קיבינימאט. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3640846,00.html הרעיון של הסוד זה שאת יכולה לשנות את המציאות שלך על ידי חוק ההמשכות. מחסור כספי הוא כמובן חלק חשוב ממה שניתן לשנות. אבל בשביל זה את צריכה להפסיק לחשוב על מחסור, מבינה?

GMjoy

New member
את לא חייבת להאמין לה

אני לא שולל את אמינות הדברים שלה, אבל זו "עובדה" זמנית - שביכולתך לשנות. גם אני הייתי אצל מגדת עתידות לפני שנה, וגם לי אמרו דברים נכונים מהעבר, ודברים לעתיד. מאז הכרתי בסוד, והחלטתי שחלק מהדברים שאמרה לא מתאימים לי, והם לא קרו-לאור דברים שרציתי - שכן באו ! שום דבר ממה שהגשמתי לא הוזכר ממגדת העתידות הנחמדה. אגב, היא מאוד מומחית ומוחמאת באשקלון, וידועה בהמון הצלחות ריפוי, עזרה, ואמינות במה שאומרת ללקוחות שלה. חוקי המשחק בכוח המשיכה עובדים על אמונה במשהו. אם את מסכימה להאמין בדבקות שככה יקרה, זה ללא ספק יקרה ! דבר חשוב נוסף: ישנם דברים שבאמת אי אפשר לשנות, והם באים כתחושת בטן, לכן הכל תלוי. עופרה קוראת בקלפים, וסיפרה לא מזמן על מקרה מצער שקרה עם חברתה, וקראה זאת יום לפני התאונה הזו.

ע ו פ ר ה

New member
אך, הסקרנות.....

גם אני חיפשתי הרבה זמן שמישהו יגיד לי מה עומד לקרות. כשאני כותבת את הדברים האלה, עולה בראשי זיכרון של הפעם הראשונה שמישהו פתח לי בקלפים. ההתרגשות היתה ענקית. אני הייתי אז במצב גרוע מאוד. הקלפים והמספרים מראים פוטנציאל. אני נוהגת לומר שהם מראים אפשרות , אך הרשות נתונה. הסוד מדבר על יצירת מציאות בעזרת מחשבה וחושים. אני חושבת שאם תקחי את הדברים שאת רוצה מתוך הדברים שהיא אמרה, ותעבדי איתם עם רוח הסוד, יכול להיות שהם יקרו. את עניין הכסף, קחי בתור אזהרה ותתחילי לשחרר את הפחדים שלך ואת האמונות המגבילות בנושא כסף. והרי הרווחת באופן שלא חשבת עליו קודם. בהצלחה. באהבה עופרה

ברור שאפשר לשנות ../images/Emo13.gif

העתיד שלך נמצא בידיים שלך. מגדת עתידות יכולה, מקסימום, להגיד לך איך ייראו פני הדברים אם תמשיכי באותו הכיוון שבו את הולכת עכשיו. אם תחליטי לעשות סוויץ' מחשבתי ולשנות גישה, זה טורף את כל הקלפים (תרתי משמע). וממש מאלף לראות איך התחזיות שקיבלת זהות, במדוייק, לדברים שאת מושכת לחיים שלך עם המחשבות שלך.

GMjoy

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

אהבתי את התגובות שלכם: עופרה, גור.

ogold1

New member
עבר-כן. עתיד- לא

היי אני חדשה כאן בפורום..
קראתי את דברייך ואני שמחה שיש לי ההזדמנות להגיב.. יש הבדל משמעותי בין היכולת לקרוא את העבר / להרגיש את המתרחש בהווה, לבין היכולת לנבא עתידות. מגידי עתידות רבים ומיסטיקנים ניחנו באינטואיציה חדה ויכולים לקרוא אותך כמו ספר פתוח גם ללא קלפים, קפה, תה, נומרולוגיה וכו'. עצם העניין שהיא מסרה לך אינפורמציה נכונה לגבי עברך, כלל לא מצביע על יכולתה לחזות את עתידך. עתידך- בידיים שלך ב-ל-ב-ד!! אני, בתור מאמנת אישית, מכירה אינספור מקרים וסיפורים על אנשים שנואשו מלבצע שינוי בחייהם רק מפני שמישהו "בעל ידע" רוחני/ מיסטי / בעל כוחות, "חזה" כביכול את עתידם. מצב זה גורם לתקיעות, לנבואה המגשימה את עצמה. ברגע שאת תקחי את גורלך בידייך, ולא תיגררי בעיניים עצומות, אלא תובילי ותנהיגי את חייך, תראי שמציאות חייך תשתנה. זה לא "גורל" להכיר גבר רוסי באינטרנט. אם תחליטי שאת לא מעוניינת, אז זה לא יקרה. תשבי עם דף ועט ותרשמי איזה גבר את באמת רוצה. תחשבי על הגבר המושלם בשבילך. תחשבי, תדמייני איך יהיו החיים עם הגבר המושלם, שנוצר למענך. ברגע שתדעי בוודאות מה את רוצה, היקום יזמן לך בדיוק את מה שרצית. אז תתחילי "למגנט" את עתידך הרצוי, במקום להתפשר על גורל מצוי!! בהצלחה.

למעלה