ערב טוב

• פותח הנושא che55
  • פורסם בתאריך

che55

New member
ערב טוב../images/Emo140.gif

שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מה מומלץ, איזו תערובת שמנים מומלצת, לבעיות שינה ולמיגרנות??? בעיקר לבעיות הירדמות, נדודי שינה, מבחינת שמני נשא ושמנים אתריים בלבד....
תודה

../images/Emo20.gifche תערובת שמנים למיגרנה

תערובת שמנים לעיסוי הרקות 1 כף שמן בסיס גלעיני משמש 2 טיפות שמן אתרי קמומיל 2 טיפות שמן אתרי לבנדר 1 טיפה שמן אתרי מנתה לערבב את כל השמנים האתריים יחד ולאחר מכן לערבב עם שמן הבסיס למרוח בצידי בראש(רקות) שמן אתרי שיכול לעזור בנדודי-שינה,במבער שמן אתרי מליסה או שמנים אתריים ממשפחת ההדרים כמו,מנדרין,נרולי יום טוב

che55

New member
תודה אביבה../images/Emo24.gif

ןמה לגבי שמן אתרי בנזואין? הבנתי שהוא מרדים קצת... האם במקום בסיס גלעיני משמש אני יכולה להשתמש בשמן:שקדים מתוקים/שוםשום/אבוקדו/נבט חיטה????

che55

New member
היי אביבה.....בתגובה הקודמת

שאלתי לגבי שמני נשא אחרים במקום גלעיני משמש-האם זה אפשרי לשלב אותם במקום גלעיני המשמש? ומה לגבי שמן אתרי בנזואין - שמרדים מעט - האם מומלץ לנדודי שינה??? תודה

che55 ../images/Emo20.gifבמקום גלעיני-משמש

אפשר להשתמש בשמן שקדים-מתוקים כתבתי לך על "שמן"-שרף,בנזואין יום נפלא.

che55 ../images/Emo20.gifשמן אתרי בנזואין,,,,,

שמן אתרי בנזואין משמש לטיפול במחלות דרכי-הנשימה ריאות,התקררויות,שמן אנטיספטי חשיבותו של השמן,הטיפול איתו באגזמה,ופסוריאזיס. השמן ,כמו שמן אתרי פטצו"לי,מחבר את כל השמנים בתערובת הבנזואין מגן על גמישות העור אם בעור יש פציעה ארוכת-טווח,הבנזואין עוזר להחלמה ולהגלדה יותר מהירה הוא חושני,מעורר ,אפשר להשתמש בו להרגעה=רגיעה טוב לצרידות,אובדן-קול. הבנזואין טוב לאנשים שנמצאים הרבה עם הזולת מרגיע ומעורר בעת ובעונה אחת. השמן מופק משרף,חושני,מחמם,מרגיע,ומעורר,במקביל מנקה את העור,מקנה גמישות ויעיל בעיקר לעור יבש סדוק, יעיל כחומר משמר בתערובות שונות.

che55

New member
אלפי תודות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עזרת לי מאוד אביבה, לילה טוב

bflygirl

New member
לפני השינה כדאי להשאיר את כל היום

העמוס מאחורי הדלת וגם מומלץ להירגע עם 4 טיפות לבנדר 3 טיפות ילנג-ילנג 3 טיפות מרווה מרושתת במבער או במכשיר אדים או בעיסוי או להוסיף לאמבט חם לפני השינה
ופתרון קל ומיידי שלא דורש יותר מידי להניח מגבון נייר עם 2 טיפות לבנדר מתחת לכרית עושה פלאים פשר גם להחליף בצמר גפן
שינה קסומה

che55

New member
תודה על העיצות המועילות../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

למעלה