ערב טוב

525EXC

New member
ערב טוב ../images/Emo140.gif

גם אני... ושאלה, יש לכן חברות שלא רוצות ילדים?

525EXC

New member
לא.

ואני שואל כי למעט מעל דפי פורום זה לא מצאתי מישהו שיהיה בעל דעה דומה לשלי.

isola bella

New member
חברות

היי אצלי לא. אני 'העוף המוזר' היחיד בקרב חברותי שאינה רוצה ילדים. יש לי שתי חברות ,האחת בת 27 (שהיא כמוני נטולת בן זוג ומזל בכל הקשור למציאת בן הזוג המתאים),השנייה בת 30 שהיא עם חבר מזה ארבע וחצי שנים, ושתיהן מקנאות בי על חוסר הרצון שלי בילדים,כי 'השעון הביולוגי שלי' לא מלחיץ אותי (מבחינתי אף פעם לא הייתה לו בטריייה ואני עלמה בת 33 ). את הראשונה אני מבינה אבל לא ממש את השנייה (זו שחבוקה בחבר תומך ואוהב). אני מבינה את הראשונה שנמאת במצב זהה לשלי,כלומר נטולת בן זוג,כי זה פשוט להוריד מעלינו פחות דבר כואב אחד (לא אני ולא אותה חברה מסוגלות מבחינה כלכלית לגדל ילד לבד ואני שמה בצד לגמרי את הצד הרגשי)ככה שגם אם הייתי מאוד רוצה ילדים הייתי נאלצת על לגדל כאלה מסיבות כלכליות נטו. לסיום,נראה לי שבהחלט שיש עוד נשים שמרגישות כמונו רק שהן כנראה מסתתרות מפאת החברה,המשפחה,ואלי אף הן עצמן כי חינכו את מרביתנו שלרצות ילדים זה חלק מהותי מהנשיות שלנו, ואם איננו רוצות אז משהו פגום אצלנו... . איזולה בלה

אני כנראה בת מזל

נכון להיום יש לי 3 חברות שלא רוצות ילדים (כל אחת מסיבה אחרת), וזה לא כולל את אלה שהכרתי כאן בפורום.

isola bella

New member
אפרופו חברות...

היום טיילתי בפארק עם חברה איתה אני בקשר מזה עשר שנים. אותה חברה היא רווקה בת גילי (כלומר 33) ו(שוב) יצא לנו לדבר על בחורים ואני ניצלתי את ההזדמנות לספר לה על ההשקפה שלי שאני לא רוצה ילדים. עד עכשיו איתה אישית לא דיברתי על ההשקפה הזו שלי. היא כן ידעה בכללי שלי אף פעם לא היה 'טאץ' עם ילדים. בהתחלה היא לש ממש הבינה,אך אח"כ היא ציינה בעצם למה לא? כל אחת ואיך שהיא מרגישה.כאשר היא העירה לי שההשקפה הזו שלי היא יותר מדי ספציפית (כמה פעמים שמעתי מאז ש'יצאתי מהארון' שאין סיכוי שאמצא מישהו 'כמוני'), עניתי לה שלא נראה לי שאני יותר ספציפית ממי שיש לו/לה שיתוק מוחין או הפרעה דו קוטבית וכן מוצא בן/בת זוג... . מה שכן נראה לי שבתחום של מציאת הבן/בת זוג המתאימים - למזל תפקיד מכריע. איזולה בלה

prizman

New member
אולי בגלל שאני בן

ואולי בגלל שאני מספיק קשיש אנשים אכן מגלים פתיעה מסוימת לנוכח בחירתי אבל נימנעים מניסיונות שיכנוע מלחיצים. מאידך, לפתיעתי, יותר ויותר מהנערות בהן אני ניתקל לא מגלות גם הן היתלהבות יתרה מילודה. האם זו תחילתה של מגמה?

XUXA141

New member
לדעתי כן.

רואים את זה בכך שככל שהמדינה שוויונית ופמיניסטית יותר, כך הילודה יורדת. בארצות סקנדינביה יש מעט ילדים לעומת ארצות מוסלמיות למשל. ככל שיש יותר שחרור, והנשים מגלות שמותר להן לסרב ללדת וזכותן להחליט אם הן רוצות או לא , הן גם ירגישו חופשיות לא ללדת.

Nataly A

New member
לצערי לא...היה נחמד לדבר עם מישהו

שמבין אותי והוא גם חלק מהחיים הלא וירטואליים שלי. אמנם אבא של זוגי מאוד בעדי, אבל זה לא אותו הדבר.

newKiticat

New member
כלל לא

אך אני לא רואה בזו צרה. בפעם בכמה זמן, עולה הדיון- אני מבליגה ועונה בתשובות עקביות ולא תוקפניות והנושא עובר. בכלל, אני נורא אוהבת את החברות שלי, אבל אין ביננו הרבה דברים משותפים. יכול להיות שזה הרקע השונה שלנו- אבל ככה זה יוצא. גם אם הייתי רוצה ילדים- בטח שלא הייתי רוצה אותם כבר עכשיו בגילי הצעיר. ומבחינתי- הקריירה קודמת. את המשפט "את צעירה, אז זה בטח השתנה", שמעתי הרבה, והאמת? זה רק מחזק אותי בדעותיי. אני לא רואה בעצמי גוזל צעיר שמחליף דיעות לעיתים קרובות. להפך- עשיתי מהלכים ואני חיה אורח חיים לאחר הסקת מסקנות נחרצות מאוד בד"כ. ולעולם לא אתחיל לגשש בנושא כלשהוא בגלוי עד שאהיה בטוחה בו ב100 אחוז. בכל אופן, זה לא "אישיו", ואני לא הופכת אותו לאחד. השקפת העולם שלי היא לא שכל העולם רוצה ילדים כהנחת יסוד... ובכך אני שונה משאר העולם סביבי....

tooot

New member
לי היתה חברה אחת כזו

היא קצת יותר גדולה ממני. תמיד דיברנו על זה והכל. בכל אופן, היא בהריון... כן. כן. העיקר שהיא שמחה ומבסוטה ואני מפרגנת לה ואוהבת אותה.

magicgirl1983

New member
לא..

כי החברות שיש לי באו מבתים שתומכי לידות בצורה זוועתית.. אני הכיבשה הכי שחורה שיש

למעלה