ערב טוב

sporTV

New member
ערב טוב ../images/Emo152.gif

עוד יום חם עבר על כוחותינו. ואגב כוחותינו - נקווה שלא תהיה מלחמה בקרוב, העסק מתחיל להיות חם יותר ויותר. והרי התחזית למחר: מחר יהיה יום חם וארוווווווווווווווך - כי אני בשניידר....ויש כל מיני טיולים לעשות שם - בחום. אז אני חייב לבחור ספר טוב, שיעזור לי להעביר הזמן. אני מקווה שאתם סגורים במקומות עם מזגן, ולא מטיילים בפארק - בחום.

LullaBelle

New member
נתראה =)

גם אני מחר בשניידר - מסיימת שבוע שני של אשפוז בית, ממשיכה לשלישי. ספרים - ממליצה תמיד על סטיבן קינג

sporTV

New member
בספרייה של אבא שלי

יש המון הרלן קובן ועוד קצת דברים אחרים.... אז אני לא לוקח סיכון ואקח ספר של הרלן קובן - שאני מקווה שלא קראתי כבר (כי אני לא זוכר מה קראתי...)

sporTV

New member
איזה יום, איזה יום עבר עליי, זה כבר יותר מדיי

היה מתיש בטירוף! 7 וחצי בבוקר אולטרסאונד בטן. 9 דקסה. ואז עד 14:00 בשניידר. ואז....החזרת אנרגיה לגוף במסעדה עם סבתא
וזהו בעקרון, עכשיו הגיע הזמן לנוח קצת.

LullaBelle

New member
ראיתי את סבתא שלך =)

אותך, כמובן, לא =) גם אצלי היה מתיש ובעיקר מעצבן. הגעתי בשעה 10:40, יצאתי בדיוק בשלוש, רצתי בין מרפאת ריאות למרפאת סכרת כל היום. בסכרת עצבנו אותי טילים והאחות שקיבלה אותי שם... מה אני אגיד... לא יזיקו לה שיעור או שניים בנימוסים וטאקט. לא משהו נורא אבל היה לא נעים. מה שכן, ג'ון בא איתי הפעם והוא יודע להרגיע אותי, ובערב היה לי מעין מפגש חברים נחמד מאוד, כך שאת היום אני בכל זאת מסיימת בנימה טובה. ממשיכה לשבוע שלישי של אשפוז בית =)

sporTV

New member
ואני פגשתי את ג'ון ../images/Emo13.gif

הוא אמר לי שאני יכול להעביר לך מסרים דרך הקיר. אני שמח שהיום הלך והשתפר לקראת הערב. אין מה לעשות - ימי ביקורת הם הימים הכי מתישים שיש.

למעלה