ערב טוב

• פותח הנושא zoi22
  • פורסם בתאריך

zoi22

New member
ערב טוב../images/Emo186.gif

היי אני חדשה בפורום הזה (אבל כותבת בפורומים אחרים של תפוז) רציתי לדעת אם זה פורום מידע (שאלות תשובות) או אם אפשר גם להתבכיין פה על געגועים לכפרים נידחים???????? שיהיה ערב תענוג לכ-ו-ל-ם בום.

עמית22

New member
תרגישי בנוח להתבכיין ולקלל...

את מי שלא צריך להתגעגע (כי הוא נוסע). כולנו עושים את זה.

ברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif

גם וגם (ולא לא התכוונתי למשחת פה ומי שיניים) זה גם פורום מידע עם קהילה רחבה של תרמילאים שמשתדלים לעזור אחד לרעהו בכל שאלה\בקשה וגם מותר לך לבכות ולקלל תמיד אנחנו נתמוך בך ויחד איתך נקנא באילו שטסים למקומות הללו בקרוב. דרך אגב להיכן את כל כך מתגעגעת?

zoi22

New member
הודו (ולונדון- קצת)

טוב אני ממש רוצה לחזור לטייל בהודו וגם ..... יצאתי עם משהו שב-6 שנים האחרונות נוסע על קו הודו - ארה"ב (טיולים- עבודה) בספטמבר האחרון הוא חזר לארץ וניסה מאוד למצוא עבודה ואולי להפסיק עם הטיולים אבל לא הלך והוא חזר להודו (ראיתי עוד משהו שטס איתו באותה טיסה מהפורום הזה) ב-4/2. אז זהו עכשיו הגעגועים שלי כפולים . אז כמו שאומרים הכל בקטנה...... בקיץ הקרוב אני אסיים את הסמסטר ואת הבחינות וכמובן אני אמצא כסף (אני לא יודעת עדיין איך - עבודה אולי) ואטוס לי להודו..... עד אז אני אקנא (ברשותכם) ואקלל את (אתם אמרתם שאפשר) את כל מי שנוסע והכי חשוב לכל מי שנוסע שיהנו תהנו ותפנקו את עצמכם. אז שיהיה ערב טוב

כן מכיר את ההרגשה....

ידידה טובה לא מזמן טסה לה להודו "לא יודעת לכמה זמן" ובכלל כל הקטע של הגעגוע מתעורר בכל פעם שמישהו מזכיר את המילה הודו או כשיש תוכנית בטלויזייה אני יושב כמו מהופנט... הייתי בהרבה מקומות אבל רק להודו אני מתגעגע בטח בגלל האווירה החופשית,האנשים,התרבות מהקטע של הכל מותר... אךך כמה אני רוצה לחזור לשם...

בבקשה אל תקקלו אותי...

אני עבדתי מאוד קשה בשביל להגיע למעמדי הנלוז שהוא מסתבר כרגע כבול פגיעה בשבילכם... אני באמת מצטערת ואם הייתי יכולה הייתי לוקחת את כולכם איתי...אז יאללה תתחילו להתפלל בשבילינו...עוד מעט יש הגרלה של הלוטו (O:

ייאלה יאאלה אל תתחנפי פה...

אלעק היית לוקחת את כולנו איתך.... אל תדאגי עוד יגיע היום שנגיד את מה שיש לנו להגיד.... שולה!!!! מאחל לך רק טוב ואני מקווה שלא תשכחי שיש אנשים שמקנאים בך (אני) טיול מוצלח אין ספור חוויות ושתחזרי אלינו בריאה ושלמה...

למעלה