ערב טוב

varna

New member
ערב טוב ../images/Emo22.gif

מזה כשנה אני "מציץ" מדי פעם בשבוע בפורום הנהדר הזה ואף התייעצתי בכם פעם או פעמיים בעבר. בהתאם לקריאה המעמיקה בקישורים וכן בתשובות לשאלות שהמשל"ט עונה, אני "בונה" לעצמי תוכנית הגירה בראש. כיום, אני בן 23.5 ועולה לשנה ב' בתואר אותו אני עושה (מדעי ההתנהגות עם התמחות בניהול ומשאבי אנוש) ובמקביל נכנס לשנתי השלישית בעבודה - עוסק בתחום השיווק. המחשבה שלי היא להגר דרך ווינפיג - מניטובה בשל ההליך הקצר, "העזרה הראשונה" אשר ניתנת ע"י הקהילה המקומית וכן האפשרות בהתרשמות טרם ביצוע הלנדינג. אלא שבימים האחרונים אני חושב לעצמי למה לא במסלול הפדרלי בעצם? .. ... ... כלומר, ברגע שאסיים את התואר בעוד כשנתיים בעה"ש, אהיה עם נסיון תעסוקתי של כ 5 שנים (לא ידוע לי על פיטורין בקרוב
) ואז אוכל לעמוד במבחן 67 הנקודות. על אף שזה עדיין רחוק, הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת נוספת ואולי הכוונה, מה כדאי לי לעשות? אני יודע שנשאלות שאלות מסוג כזה מדי יום ביומו, אך הנושא באמת חשוב לי. כאמור, אני עוקב רבות אחרי הודעות הפורום והתשובות, אך באופן ספציפי הייתי מעוניין להתייעץ לגביי. דבר נוסף, האם הייתם ממליצים לי לפתוח בהליך טרם סיום התואר (נניח בשנה הבאה), כיוון שאני יודע כי התהליך מתמשך בין 12-18 חודשים, או שמא להמתין בסבלנות עוד כשנתיים ימים עד שכל הממצאים יהיו תקפים? מודה מראש על כל תשובה, שבוע נהדר לכולם

shipy1234

New member
נכון להיום, הפדרלי ה ר ב ה יותר ארוך

זאת הסיבה העיקרית שבגללה הייתי במצבך מגיש בפרונבינציאלי. כמובן רלוונטי לך רק בעוד שנתיים ועד אז מי יודע?

varna

New member
כמו שחשבתי ../images/Emo45.gif

כמו כן, לדעתי נחיתה "רכה" עדיפה על פני נחיתה קשה, כלומר היכולת להיעזר בקהילה היהודית היא פנטסטית. אני מניח שגם במסלול הפדרלי יכולתי להיעזר בקהילה היהודית בפרובינציה זו או אחרת, אלא שדרך מניטובה הדבר נעשה מכל ה
ובכוונה תחילה. יום נפלא והמון תודה, פיטר

xer

New member
מה הקריטריונים לקבלת עזרה של הקהילה היהודית?

אני כתבתי פה בעבר. גם אני בן 24,עוד שנתיים מסיים תואר בכלכלה ומעוניין להגר לקנדה בעוד כמה שנים. נגיד שבגדול המטרה היא לחגוג יום הולדת 30 בקנדה,עדיף כמובן לפני. גלשתי באתר של ההגירה למניטובה,אבל לא מצאתי מה הקריטריונים המדויקים שהם בודקים לפני שהם מחליטים אם לעזור בהגירה או לא. מישהו יכול לכוון אותי? באיזה גילאים של מהגרים הם מעוניינים,מה המקצועות הנדרשים שם,האם הם מעוניינים ברווקים או נשואים עם משפחה וכו'. אני גם מעוניין ללמוד MBA בקנדה,האם גם קריטריון זה נבדק,והם יכולים לעזור לי במשהו,במימון התואר וכו'? איפה יש את המידע הזה? תודה מראש.

gesus

New member
המסלול הפרוב' לא יעזור לך או ל-VARNA

במצבכם כרגע אתם יכולים לפתוח תיק במסלול הפדרלי ועד שיקראו לכם להשיג מסמכים תסיימו את התואר. במסלול הפרו', לדוגמא זה של מניטובה לא יסתכלו לכיוון שלכם כי גם אם יזמנו אתכם מהקהילה היהודית לביקור בעוד חצי שנה, אתם עדיין לא תעמדו בקריטריונים הבסיסיים של הפרובינציה.

xer

New member
בדיוק מחפש את הקריטריונים האלה,כדי לדעת מהם

דיברת על הקריטריונים הבסיסיים של הפרובינציה,בדיוק אותם אני מחפש ולא הצלחתי למצוא. אני מעוניין לדעת מהם,כדי לדעת מה מצבי,ומה לתכנן ולעשות כדי לשפר את מצבי מבחינת הקריטריונים הבסיסיים הנ"ל. ברור שלא עוד חצי שנה אני אהגר,אלא אחרי התואר,ואחרי שיהיה לי קצת ניסיון עבודה. אבל כמו שיש את המבחן של 67 נקודות ואני יכול לראות בערך מה סיכויי להגר דרך הפדרלי,האם יש מין מבחן כזה או רשימה של דרישות הקהילה היהודית במניטובה לקריטריונים שאני יכול בערך לבחון על-פיהם את סיכויי להגר לשם? בתודה מראשץ

ruth1983

New member
הקרטריונים

טוב כותבת מניסיון אישי - בעלי ממש בימים אלו בביקור הדרישות המינימליות הם ששני בני הזוג יהיו יהודים (במידה ומדובר בזוג נשואי) עד כמה שידוע לי גם רווקים יכולים להגר במסלול התמיכה של הקהילה. אנגלית ברמת שיחה טובה - אין צורך לעשות מבחן בכתב או משהו כזה 12 שנות לימוד ועוד שנה אחת לפחות של לימודים על תיכוניים לדוגמא על מנת לירכוש מקצוע שנתיים ניסיון בעבודה במקצוע שלך ניראה לי זה הכל אבל יש פה מומחים ממני אבל היום יום ראשון אז הם בטח עדיין מבלים עם המשפחות ולא ול המחשב אם יש לך שאלות ספציפיות תישלח מסר

varna

New member
היי - מוסיף עוד ../images/Emo63.gif

סף הדרישות להגירה דרך מניטובה בתמיכת הקהילה היהודית הינה: גיל 21-49 מינימום 13 שנות לימוד (תעודת מקצוע/ לימודים אקדמאיים) ניסיון תעסוקתי של מינימום שנתיים במשרה מלאה אנגלית ברמה טובה שתאפשר תקשורת עם הסביבה ומציאת עבודה הוכחת יכולת למציאת עבודה בקנדה בהתבסס על נסיון עבודה קודם וכישורים מקצועיים הוכחת הון עצמי שיהיה לנו בהצלחה
(אם כי רק בעוד כשנה-שנתיים
).

אולי אתם יכולים להפנות אותי בבקשה

ליצירת קשר עם חברי הקהילה שם ? אני קורא על זה כבר כמה זמן ואנחנו מתאימים לפי הדרישות שפורסמו פה מה גם שבמבחן הפדרלי יש לנו 76 נקודות מה שגם גורם לי להיות אופטימי ...
תודה.

fermat7

New member
איך אתה מציץ בו "כשנה"?

הוא רק נפתח לפני מספר חודשים מועט

הקומונה שהפורום הזה הוא המשכה

הישיר נפתחה ביום 13 לספטמבר 2006 כך שתיכף יש יומולדת שנה. חוץ מזה שאנחנו האח החורג של הפורום הותיק והמשובח של דודו אז אולי הוא מתבלבל קצת.......

למעלה